SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SATYRICON
Jedno Sarcofago niszy resztę tych ocen, ale pewnie piszący nie wie, że to nie kawałek Satyricon;)
'Come the Blessed Madness'
- empir
- zahartowany metalizator
może słyszało inri w oryginale. chuj to wii
- mysticcum
- postuje jak opętany!
anna88 pisze:nie słyszałem
może jednak niech nie pokazujeempir pisze:ale dopiero wtedy gdy pokaże waginę albo chociaż cycki.
- empir
ups :D
- Skaut
- empir
anna grodzka?mysticcum pisze:anna88 pisze:nie słyszałemmoże jednak niech nie pokazujeempir pisze:ale dopiero wtedy gdy pokaże waginę albo chociaż cycki.
a może jednak baba tylko cytowała z bravo girl redaktora naczelnego?
- mysticcum
- postuje jak opętany!
To w Bravo Girl pisali, że Nemesis lepsza od Rebel? Czułem, że to gówniana gazetka.
- empir
nie wiem. ja tam tylko recenzje demówek czytałem
- Only_True_Believers
Powiem tak, kiedyś przyszedł to mnie mój niezbyt rozgarnięty kolega, troche dresik, akurat leciało The Age Of Nero i powidział, że to jest całkiem dobre, to o czymś świadczy ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- empir
że nawet dresy miewają dobry gust?
choć akurat The Age Of Nero mam mało osłuchany. jakoś zlałem tą płytę. nie wiem czy słusznie
choć akurat The Age Of Nero mam mało osłuchany. jakoś zlałem tą płytę. nie wiem czy słusznie
-
[V]
nie slusznie,jestes lebskim gosciem,daj im szanse.empir pisze:choć akurat The Age Of Nero mam mało osłuchany. jakoś zlałem tą płytę. nie wiem czy słusznie
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- kosmokrator
- zaczyna szaleć
I co,zajumał ci płytę.Only_True_Believers pisze:Powiem tak, kiedyś przyszedł to mnie mój niezbyt rozgarnięty kolega, troche dresik, akurat leciało The Age Of Nero i powidział, że to jest całkiem dobre, to o czymś świadczy ;)
Hejka,nie lubię Cie.Pa:D
- Lykantrop
Marne żarty. Znam dresiarzy, którzy znają więcej metalowych płyt niż Riven.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
[V]
czasami dzieje sie po prostu tak,ze zespol/artysta coraz bardziej zyskuje na popularnosci,upraszcza troche swoja muzyke,czyniac ja odrobine bardziej przystepna,przejrzysta dla przecietnego konsumenta ,za tym idzie delikatne odswiezenie wizerunku i kilka quasi komercyjnych przedsiewziec ,typu wystep w publicznej telewizji czy na jakims wiekszym festiwalu i zaczyna sie wylewac na niego wodospad gówna,jaka to jest sprzedajna kurwa showbiznesu i jak bardzo zmienil swoja muzyczna formule.Tylko nieliczni ze wzgledu na doswiadczenie,osluchanie,potrafia skupic sie na muzyce i docenic jej rzeczywista wartosc bez ogladania sie na to czy wokalista zespolu ktory jest aktualnie na jezykach nie reklamuje akurat mleka albo nowego bmw.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
- Skaut
dokładnie tak, leave Behemoth alone! ;][V] pisze:czasami dzieje sie po prostu tak,ze zespol/artysta coraz bardziej zyskuje na popularnosci,upraszcza troche swoja muzyke,czyniac ja odrobine bardziej przystepna,przejrzysta dla przecietnego konsumenta ,za tym idzie delikatne odswiezenie wizerunku i kilka quasi komercyjnych przedsiewziec ,typu wystep w publicznej telewizji czy na jakims wiekszym festiwalu i zaczyna sie wylewac na niego wodospad gówna,jaka to jest sprzedajna kurwa showbiznesu i jak bardzo zmienil swoja muzyczna formule.Tylko nieliczni ze wzgledu na doswiadczenie,osluchanie,potrafia skupic sie na muzyce i docenic jej rzeczywista wartosc bez ogladania sie na to czy wokalista zespolu ktory jest aktualnie na jezykach nie reklamuje akurat mleka albo nowego bmw.
Coś tam było! Człowiek!
-
[V]
Re:
cos jak Marian i koledzy którzy mieli naszywki Deicide a teraz smigaja po dyskotekach:)Skaut pisze:jeden z najbardziej chujowych argumentów w jakiejkolwiek dyskusji :D:D:DOnly_True_Believers pisze:Powiem tak, kiedyś przyszedł to mnie mój niezbyt rozgarnięty kolega, troche dresik, akurat leciało The Age Of Nero i powidział, że to jest całkiem dobre, to o czymś świadczy ;)
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Zachodzę w głowę, czemu do tej pory podchodziłem do 'The Age of Nero' jak pies do jeża. Przecież to dobra płyta jest.