Szkoda, ze na spedzie bydla
THE CURE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- rasowy masterfulowicz
Re: THE CURE
2 x widziałem, flaki BAS wyrwał -WYSTARCZY 

- tomekw48
- w mackach Zła
Dla Ciebie pewnie każde spotkanie powyżej 3 osób to spęd bydła.
Nie obrażaj bezpodstawnie kulturalnych ludzi. Sam jesteś bydłem na tym swoim zapiździajewie. Słoma Tobie z butów wystaje człowieku.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
- weteran forumowych bitew
Byłem raz na tym spędzie i jest to dramat. Nic mnie nie zachęci do kolejnych odwiedzin poza ponownym otrzymaniem darmowego karnetu.
Ale i wtedy musiałby być w programie imprezy naprawdę mocny punkt, a The Cure, na m,in. których się wychowywałem takim punktem nie jest. Widziałem raz, było ok i wystarczy.

-
- rasowy masterfulowicz

Kolejne edycje to już pojedyncze koncerty( Nick Cave, pj, rhcp, fnm, farm... ale chyba raz jeszcze byłem na całym i było super bo mieliśmy nocleg 5 min pieszo od festynu ... Poza tym często zdarzało się że bilety były po taniosci a ja z mojej mieściny miałem blisko

Chociaż ostatnio jak byłem to ilość ludzi już mnie lekko przygniotła i juz na bank tam nie pojadę, chyba że BOSS

-
- weteran forumowych bitew
Ja byłem kilka lat temu, kiedy grali Massive Attack, Nick Cave czy Furia. Massive Attack było wspaniałe, ale tylko nadzieja na zobaczenie takiego właśnie koncertu mogłaby mnie tam ponownie zaprowadzić, a raczej nie ma już takiej kapeli czy artysty, którzy by mnie i mocno jarali i jednocześnie mogliby tam zagrać. Opener ma dla mnie denny klimat, potencjalnie duże odległości do pokonywania, jest do wyrzygania skomercjalizowany, zatłoczony i ogólnie wszystko co najgorsze. 
Znacznie ciekawsze i ogólnie fajniejsze rzeczy dzieją się w małych miejscówkach Wolę swoją kasę władować właśnie tam.

Znacznie ciekawsze i ogólnie fajniejsze rzeczy dzieją się w małych miejscówkach Wolę swoją kasę władować właśnie tam.