czyli co,nigdy nie słyszałeś tej płyty a porównujesz ją z innymi?535 pisze:"Większa" i zapewne ważniejsza dla losów świata jest Load, zdecydowanie lepsza jest Angel Rat. Jej lubię naprawdę głośno posłuchać i odpłynąć gdzieś daleko rozkładając na stole mapy. Z Load tak nie mam, to zupełne przeciwieństwo Angel Rat. Nawet jej nie raczyłem zakupić, więc nie posłucham i nigdzie nie popłynę...
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Re: Re:
Ja lubię bardzo.Zgrabnie skrojony hard rockowy album z kilkoma perełkami(brawo Skaut,ostatni utwór totalny jest) i kilkoma mieliznami.Nie ma tej siły rażenia co utwory które trafiły na Load ale jest ok.O wiele lepiej niż to co zaprezentowali na kolejnych dwóch albumach.vicek pisze:Czemu nikt nie lubi reload .Skaut pisze:Ja tylko powtórzę, że strasznie mi brakuje na "Load" Fixxxer - najlepszego i jedynego słuchalnego na Reload kawałka. Dostalibyśmy płytę wybitną, a tak jest tylko bardzo zajebista.
Moim zdaniem najbardziej niedoceniany kawałek mety a dla mnie to jeden z najlepszych ich kawałów
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
No proszę, prorok jaki czy co? Płyty nie ma, a wypowiada się w temacie.535 pisze:"Większa" i zapewne ważniejsza dla losów świata jest Load, zdecydowanie lepsza jest Angel Rat. Jej lubię naprawdę głośno posłuchać i odpłynąć gdzieś daleko rozkładając na stole mapy. Z Load tak nie mam, to zupełne przeciwieństwo Angel Rat. Nawet jej nie raczyłem zakupić, więc nie posłucham i nigdzie nie popłynę...
Pewnie pozostałych też nie słyszałeś ;]
Coś tam było! Człowiek!
@V, Skaut
Od kiedy to słuchamy muzyki, by się o niej wypowiadać? Przecież większość wychwalajacych pod niebiosa muzyczne dokonania Mety, nie ma pojęcia o tym co prezentuje niszowy i podziemny Voivod, równając ich twórczość z glebą i spuszczając w kiblu. To łatwo zauważyć. Dlaczego uważacie, że ja NIE MÓGŁBYM postępować podobnie?
Od kiedy to słuchamy muzyki, by się o niej wypowiadać? Przecież większość wychwalajacych pod niebiosa muzyczne dokonania Mety, nie ma pojęcia o tym co prezentuje niszowy i podziemny Voivod, równając ich twórczość z glebą i spuszczając w kiblu. To łatwo zauważyć. Dlaczego uważacie, że ja NIE MÓGŁBYM postępować podobnie?
- Skaut
przecież tu wszyscy chwalą Voivod, ale dobrze wiedzieć, że jednak wygłaszasz swoje opinie, wróżąc z fusów.535 pisze:@V, Skaut
Coś tam było! Człowiek!
Rozumiem, że w szkole uczyli Cię prócz rozpoznawania liter, jeszcze czegoś więcej. Nie byłeś na tej lekcji?
-
uuuuu,kolego sympatyczny,lecisz z dyskusji.nawet Riven zna Load;)
-
jestem pewien,że dla zdecydowanej większości tych zagorzałych krytyków zespołu Load i Reload to wielka niewiadoma.Ale wiadomo,trzeba jebać,dla zasady;)
Proszę Was Panowie, nie wyrzucajcie mnie poza nawias. Nie każcie mi marnować mojej ciężko zarobionej gotówki na ten "kult". Nie kupię tego na Cd, czy na winylu, choćby miała być to ostatnia płyta w moim życiu. Nie i już, kurwa!
@V
Tak poważnie. Weź mi Vulture zacytuj zdanie w którym zjebałem, jak to mówisz, dla zasady Load. Proszę Cię uprzejmie, bo chyba bierzesz mnie za kogoś innego?
@V
Tak poważnie. Weź mi Vulture zacytuj zdanie w którym zjebałem, jak to mówisz, dla zasady Load. Proszę Cię uprzejmie, bo chyba bierzesz mnie za kogoś innego?
Raczej Koledzy spięci, gdy poszedłem po piłkę, która wpadła mi do ich ogródka. Zawsze reagują tak samo.
- Skaut
-
535 pisze:Proszę Was Panowie, nie wyrzucajcie mnie poza nawias.

- Kraft
- weteran forumowych bitew
Nie będzie Zenek pluł mi w twarz. Właśnie kupiłem St Anger =)Zenek pisze: