SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SATYRICON
marian leci w proste rachunki,las sie skonczyl,zaczela sie metropolia i salony,wiec ma dobra muzyke do samochodu a Mother north dostarcza mu glebokich przezyc;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
JA JEBIE. i ktoś tych gości na poważnie bierze? ;)))))))))Nerwowy pisze:Coś jak Ofermod ? ;ddddMaria Konopnicka pisze: Pisałem to już wielokrotnie, ale powtórzę raz jeszcze - szkoda mi tej kapeli, bo po "Rebel..." bardzo wierzyłem w ich potencjał i sądziłem, że pójdą w kierunku muzyki bardziej nowatorskiej i dużo bardziej ekstremalnej.
co ja czytam...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
To jest Ofermod??? :DDDDDDDDDDD
@V
a jest tyle pięknego lasu w black metalu, bez wiochy i sztucznych fujarek.
@V
a jest tyle pięknego lasu w black metalu, bez wiochy i sztucznych fujarek.
this is a land of wolves now
- manieczki
No a Azarewicz jak czaruje to jest czarujący, vel trocki?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- twoja_stara_trotzky
nie wiem, bo leję z jego czarów, ale takich jego zdjęć to nie widziałem ;)
- manieczki
Czyli lejesz z warstwy tekstowej większości kawałków behemotha?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- twoja_stara_trotzky
a konkretnie, z czego mam lać?
- manieczki
Tak myslalem :DDD
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
-
Maria Konopnicka
Słuchałem tej płyty wiele razy pewnie jeszcze zanim poznałeś "Load", od której zacząłeś swą przygodę z metalem :) Ten album jest strasznie niespójny i wręcz prostacki przy poprzedniej płycie.Riven pisze:Mam wrazenie, ze Maria slyszal z tej plyty tylko Fuel for Hatred - który jest oczywiście swietnym numerem, ale kompletnie nie odzwierciedla transowego, wrecz mozolnego charakteru reszty albumu.
"Mother North" to oczywiście najgorszy kawałek jaki nagrali - niejako zapowiedź ich bardziej komercyjnego oblicza, które zaprezentowali po "Rebel.."
- manieczki
jakie komercyjne oblicze, gdzie sie pytam gdzie?!
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Riven pisze:no przecież mother north to jakiś patatajec z wysypujacymi się dookoła szyszkami jak się go porówna z w/w kawałkami :) to wlasnie muzyka dla mas, takie black metal radio. volcano przehuj i tyle.
Łosz kurwa, jacy wy jesteście zajebiści, jacy kurwa koneserzy z zakurwistym poczuciem estetyki:) No ja jebie co za knypy. Wiedziałem, że jak ktoś tylko powie, że obecny Pedoricon to kabaret, to zaraz zlecą się zjeby co to będą wiecznie tylko jebać jeden argument - Mother North. Ja pierdolę, dawno tak ze śmiechu nie jebałem. Chwała koneserom o wysublimowanych gustach spod znaku Volcano!:)Morph pisze:No raczej, przecież to trzeba być głuchym żeby inaczej uważać. I być estetycznie wykastrowanym.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Maria Konopnicka
Dla mnie to bardziej poważne niż to:twoja_stara_trotzky pisze:JA JEBIE. i ktoś tych gości na poważnie bierze? ;)))))))))

- COFFIN
Riven, ale tak na poważnie - nie przeszkadza Ci w tym momencie, że w tym wideo 'wystąpił' Twój ulubieniec?:PRiven pisze:no przecież mother north to jakiś patatajec z wysypujacymi się dookoła szyszkami jak się go porówna z w/w kawałkami :) to wlasnie muzyka dla mas, takie black metal radio. volcano przehuj i tyle.
'Come the Blessed Madness'
-
Maria Konopnicka
Słucham właśnie ostatniej płyty SZRON i uważam, że kasuje ona wszystko co zrobił Satyricon po "Rebel..."
- empir
- zahartowany metalizator
kto nie latał po lesie gdy mother north ujrzało światło dzienne ten nie zrozumiał black metalu, nawet jak się za późno urodziłRiven pisze:no przecież mother north to jakiś patatajec z wysypujacymi się dookoła szyszkami jak się go porówna z w/w kawałkami :) to wlasnie muzyka dla mas, takie black metal radio. volcano przehuj i tyle.
-
535
Złote Wary 2012. Potężny cios zaraz przed końcem konkursu.Maria Konopnicka pisze:Słucham właśnie ostatniej płyty SZRON i uważam, że kasuje ona wszystko co zrobił Satyricon po "Rebel..."
- nicram
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdMaria Konopnicka pisze:Słucham właśnie ostatniej płyty SZRON i uważam, że kasuje ona wszystko co zrobił Satyricon po "Rebel..."
all the monsters will break your heart
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
Cokolwiek nie napiszecie w tym temacie i tak już powyższego przebić nie zdołacie. :D:D:D:D:D:DMaria Konopnicka pisze:Słucham właśnie ostatniej płyty SZRON i uważam, że kasuje ona wszystko co zrobił Satyricon po "Rebel..."
HAILSA!!!!!
- COFFIN
O tyle niefortunne, bo od jakiegoś czasu nie ma sensu patrzeć na Satyricon w tych kategoriach. A jeśli chodzi o starsze płyty, to ja np. nadal lubię dwójkę:)
'Come the Blessed Madness'