MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: MORBID ANGEL
Sorry kolego, ale nie uwierzę, że komuś może podobać się to coś.
- evildead
- weteran forumowych bitew
tak to już z tym diabłem bywa - że po ryju często kopie tego co się najmniej spodziewa ;))))KRIS1977 pisze:dla osoby co na co dzień napierdala tylko death metal ta nowa spuszczaja MA jest delikatnie mówiąc nie do zaakceptowania.
Ale dla tych co słuchają polsatowskiego dieskłopolko i innych takich tam to oczywiscie jak najbardziej.
Takie skoki w boki to DZIEWCZYNKI z MA niech robią po pracy ale nie jak mają nagrać płytę po X latach czekania.
Nie uwierzę wam że jak odpalone zostało TOO EKSZTREME albo RADEK KŁELT to byliście zadowoleni.Nie ma co porównywać i robic jakiś zestawień bo płyta jest MEGA słaba i dla nikogo.To logiczne że po poprzednich wszystkich wydawnictwach MA oczekiwałem czegoś podobnego i pewnie nie tylko ja.
FACK JU MORBICZ SREŃDZEL.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
- YNKE
- w mackach Zła
KRIS1977 pisze:dla osoby co na co dzień napierdala tylko death metal ta nowa spuszczaja MA jest delikatnie mówiąc nie do zaakceptowania.
Ale dla tych co słuchają polsatowskiego dieskłopolko i innych takich tam to oczywiscie jak najbardziej.
Takie skoki w boki to DZIEWCZYNKI z MA niech robią po pracy ale nie jak mają nagrać płytę po X latach czekania.
Nie uwierzę wam że jak odpalone zostało TOO EKSZTREME albo RADEK KŁELT to byliście zadowoleni.Nie ma co porównywać i robic jakiś zestawień bo płyta jest MEGA słaba i dla nikogo.To logiczne że po poprzednich wszystkich wydawnictwach MA oczekiwałem czegoś podobnego i pewnie nie tylko ja.
FACK JU MORBICZ SREŃDZEL.

„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
-
- w mackach Zła
się przejął chłopak ;)
-
- zaczyna szaleć
Oczywiście. Jak komuś się ten albumik podoba to spoko, ale ja jestem załamany, bo tak bardzo liczyłem.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Zdziwiłbyś się jakie rzeczy tu się ludziom podobają. ;) Czil ałt, ja też czekałem na tę płytę, też mi się nie podoba, ale to nie powód żeby załamywać ręce i pisać płaczliwie-wkurwione posty na każdym kroku. ;) Get over it.KRIS1977 pisze:Sorry kolego, ale nie uwierzę, że komuś może podobać się to coś.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- postuje jak opętany!
Nie zesraj się.KRIS1977 pisze:Sorry kolego, ale nie uwierzę, że komuś może podobać się to coś.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Przepraszam bardzo, ale ja słucham bardzo dużo polsatowskiego dieskłopolko i innych takich tam, w sumie to więcej nawet niż death metalu, a nowa płyta Morbid Angel mi się nie podoba. I co teraz?KRIS1977 pisze:dla osoby co na co dzień napierdala tylko death metal ta nowa spuszczaja MA jest delikatnie mówiąc nie do zaakceptowania.
Zapomniałem dodać: Polsatu nie oglądam.
Ostatnio zmieniony 04-06-2011, 16:29 przez Bonny, łącznie zmieniany 1 raz.
- evildead
No co - załamie się bo bardzo liczył.
Intensive silence, all in blood red
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ciekawe czy były już jakieś samobójstwa...
-
- w mackach Zła
Może nie samobójstwa ale jakieś publiczne calospalenia płyty poprzedzone uprzednim obsikaniem albo coś w tym stylu, wszystko oczywiscie bogato udokumentowane zdjęciami.
-
dno kompletne panowie!!!
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- empir
- zahartowany metalizator
Pewnie tak. Tylko że na codzień napierdalałem tylko death metal gdy miałem jakieś 13 lat. Potem troszeczkę poszerzyłem horyzonty. Jak będziesz miał 13 lat może to zrozumiesz. ;)KRIS1977 pisze:dla osoby co na co dzień napierdala tylko death metal ta nowa spuszczaja MA jest delikatnie mówiąc nie do zaakceptowania.
Ja tam na tą płytę nie czekałem. Ostatnia płyta MA która mnie sponiewierała to Covenant. Kolejne jakoś mnie nie zachwyciły. Może są dobre a ja nie poświęciłem im wystarczająco czasu. A może są kiepskie. Nie wiem. Ale nie pierdzielę o tym bo i po co.KRIS1977 pisze:Takie skoki w boki to DZIEWCZYNKI z MA niech robią po pracy ale nie jak mają nagrać płytę po X latach czekania.
Specyficzny kolo.Alsvartr pisze:No nie moge z gościem ;) Ja wiem że można być rozczarowanym, może nawet wkurwionym, ale żeby tak przeżywać i do tego wmawiać innym że im sie napewno nie podoba tylko im sie tak wydaje to już wyższa szkoła jazdy ;)
-
- zaczyna szaleć
jeśli chodzi o horyzonty muzyczne to lubię posłuchać innych rzeczy niż tylko śmierć metal.I nie muszę mieć 13 lat do tego.
Ale MA mnie totalnie rozczarowało bo oczekiwałem że ich nowe wypociny będą podobne do poprzednich dokonań tzn.nie będzie jakiejś odskoczni wielkiej od tego do czego zdążyli nas przyzwyczaić.
Ot to ci cała historyja.
Ale MA mnie totalnie rozczarowało bo oczekiwałem że ich nowe wypociny będą podobne do poprzednich dokonań tzn.nie będzie jakiejś odskoczni wielkiej od tego do czego zdążyli nas przyzwyczaić.
Ot to ci cała historyja.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
nie wierzymy i rzondamy dowoduBOLEK pisze:dno kompletne panowie!!!
...powinno wystarczycpubliczne calospalenia płyty poprzedzone uprzednim obsikaniem albo coś w tym stylu
-
- w mackach Zła
Tak to jest tak się od dawnej legendy wymaga na siłę kolejnego reborn albumu. Tak bardzo chceta? to mata, tyko później nie żałujta, ot i cała historia ;) .
-
- mistrz forumowej ceremonii
ktokolwiek by sie tu nie wysral jeszcze na ten cd,dla mnie jest to jedna z najlepszych plyt tego roku.
inni moga przebierac sie w dzwony tudziez posluchac sobie tczewskiego death metalu
inni moga przebierac sie w dzwony tudziez posluchac sobie tczewskiego death metalu
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
tczewski death metal jest ok
-
- zaczyna szaleć
bo co bo poszli pod prąd i zrobili FAK JU wszystkim tym co liczyli że będzie solidny łomot dla organu słuchowego.[V] pisze:ktokolwiek by sie tu nie wysral jeszcze na ten cd,dla mnie jest to jedna z najlepszych plyt tego roku.
No kolego pojechałeś ojjjjj.