AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: AUTOPSY
o LOL, jak wygodnie kasowac konto z postami :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
535
Dodam do tego, dobrą zabawę. Przecież każdy rozsądny meloman, kocha Autopsy od A do Z z kropką. Inaczej się nie da.Drone pisze:Traktujmy tę rozmowę raczej jak szukanie różnic pomiędzy poszczególnymi płytami niż ocenę i porównywanie jakościowe jednej z drugą, bo to w przypadku takich zespołów mija się z celem.
-
Maria Konopnicka
Nie no - jest przecież.Adrian696 pisze:o LOL, jak wygodnie kasowac konto z postami :)
...to właśnie fragment, z którego wywnioskowałeś, że myślałem iż "Just One Fix" jest utworem Die Krupps :)Maria Konopnicka pisze:Słucham tej nowej Sepultury - bardziej mi się miejscami z Die Krupps kojarzy niż ze Slayerem (właśnie leci Just One Fix)..
Zresztą Adrianku, zostawmy to - Ty na mój temat masz już wyrobione zdanie, a nie raz już na forum miałeś okazję udowodnić swą wyższość intelektualną, widzę muzyczną i erudycję. Większym bohaterem już nie zostaniesz :) Myślę, że już wszystkich nudzi czytanie sporów bystrego Adriana z głupią Marią :)
Lepiej byś coś sensownego na temat nowego Autopsy napisał, skoro już udzielasz się w tym temacie.
- Adrian696
Kamilku, no o tym mowiłem, no brakowałó tylko zebys ten kawałek skojarzył ze Slayerem, przeciez to taki neiznany utwór z jakiejs B strony singla :)
jak zawsze na ogolnym probujesz mi dowalic pseudo ironicznym bełkotem, a potem znow bede musial czytac na PW jak to nic do mnie nie masz, nie chciales wyskakiwac na solo i podobne pierdoly na poziomie Rivena .. wez juz daj sobie spokoj z pisanina do mnie czy tu czu na PW - ale przeciez ty piszesz do mnie nawet jak post nie dotyczy ciebie a twojego podnozka z Łodzi :)
o Autopsy wypowiadałem sie wielokrotnie, w tym temacie i w innych
jak zawsze na ogolnym probujesz mi dowalic pseudo ironicznym bełkotem, a potem znow bede musial czytac na PW jak to nic do mnie nie masz, nie chciales wyskakiwac na solo i podobne pierdoly na poziomie Rivena .. wez juz daj sobie spokoj z pisanina do mnie czy tu czu na PW - ale przeciez ty piszesz do mnie nawet jak post nie dotyczy ciebie a twojego podnozka z Łodzi :)
o Autopsy wypowiadałem sie wielokrotnie, w tym temacie i w innych
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
Maria Konopnicka
Adrianku!Może załóż jakiś oddzielny temat, w którym będziesz wylewał swoje frustracje i pisał w nim jak bardzo mną gardzić i mnie nienawidzisz. Obiecuję zajrzeć tam od czasu do czasu i rzucić Ci na żer kilka zdań.
To naprawdę jest męczące jak w co drugim temacie na forum miotasz się i dławisz własnym jadem :) Tak - pisałem Ci na PW, że nic do Ciebie nie mam i żebyś wyluzował i nie brał na poważnie wszystkiego co na forum się pisze.
Widzę, że masz jednak z tym jakiś problem, wyczuwam wręcz obsesję - z jednej strony twierdzisz, że jestem dla Ciebie zerem, a z drugiej wkładasz tyle wysiłku, czasu i energii by to "zero" atakować. Marnujesz czas przed komputerem szukając informacji i mnie, interesuje Cię gdzie mieszkam, czym się zajmuję, jaki pas mam w sztukach walki... ba, dotarłeś nawet do mojego opowiadania, które przed kilkunastoma laty zostało opublikowane w "Fanstastyce", a którego raczej nie ma w sieci. Tyle zachodu dla osoby, którą uważa się za całkowite "ZERO". Adrianie! Co będzie dalej? Włamiesz się do mojego mieszkania i będziesz wąchał moje majtki wyjęte z kosza, stojącego obok pralki?
Jest taka opcja - dodaj do ignorowanych - dodaj tam "Maria Konopnicka" i po kłopocie. Sobie zaoszczędzisz stresów i nieprzespanych nocy a pozostałym lektury swoich nieporadnych, mało błyskotliwych i godnych pożałowania ataków na moją skromną osobę :)
To naprawdę jest męczące jak w co drugim temacie na forum miotasz się i dławisz własnym jadem :) Tak - pisałem Ci na PW, że nic do Ciebie nie mam i żebyś wyluzował i nie brał na poważnie wszystkiego co na forum się pisze.
Widzę, że masz jednak z tym jakiś problem, wyczuwam wręcz obsesję - z jednej strony twierdzisz, że jestem dla Ciebie zerem, a z drugiej wkładasz tyle wysiłku, czasu i energii by to "zero" atakować. Marnujesz czas przed komputerem szukając informacji i mnie, interesuje Cię gdzie mieszkam, czym się zajmuję, jaki pas mam w sztukach walki... ba, dotarłeś nawet do mojego opowiadania, które przed kilkunastoma laty zostało opublikowane w "Fanstastyce", a którego raczej nie ma w sieci. Tyle zachodu dla osoby, którą uważa się za całkowite "ZERO". Adrianie! Co będzie dalej? Włamiesz się do mojego mieszkania i będziesz wąchał moje majtki wyjęte z kosza, stojącego obok pralki?
Jest taka opcja - dodaj do ignorowanych - dodaj tam "Maria Konopnicka" i po kłopocie. Sobie zaoszczędzisz stresów i nieprzespanych nocy a pozostałym lektury swoich nieporadnych, mało błyskotliwych i godnych pożałowania ataków na moją skromną osobę :)
- Adrian696
o LOL
Kamilku, ale cie pogiełó - ale zgadza sie, wiem duzo, z tym ze to nie ja znalazlem te informacje - czesc twoj przyjaciel Drone wtedy gdy nazywal cie przyglupem z Piaseczna, to on znalazl twoja gazetke, karate i kilka innych rzczy jeszcze tu nieporuszonych, czesc kilka osob z FB - opowiadanie tez czytałm - ale nie ja je znalazłem...
neidawno sam pisałes, ze mozesz napisac o mnei wszystko łacznie z praca i meiszkaniem :) a teraz odwracasz kota ogonem :D
dzieki za dobre rady o wyluzowaniu, wyluzuj wiec jak sie nabijamy ze nie rozrozniasz Ministry od Die Krupps czy sluchasz nieodfoliowane płyty :)
jak napisałem, no nie chce mi sie juz z toba polemizowac, wiec zwyczajnie do mnie nie pisz... czego nie rozumiesz w tym zdaniu??
a i widze wyzej ze podnozek z Łodzi nadleciał :) wierny ajk zawsze :)
Kamilku, ale cie pogiełó - ale zgadza sie, wiem duzo, z tym ze to nie ja znalazlem te informacje - czesc twoj przyjaciel Drone wtedy gdy nazywal cie przyglupem z Piaseczna, to on znalazl twoja gazetke, karate i kilka innych rzczy jeszcze tu nieporuszonych, czesc kilka osob z FB - opowiadanie tez czytałm - ale nie ja je znalazłem...
neidawno sam pisałes, ze mozesz napisac o mnei wszystko łacznie z praca i meiszkaniem :) a teraz odwracasz kota ogonem :D
dzieki za dobre rady o wyluzowaniu, wyluzuj wiec jak sie nabijamy ze nie rozrozniasz Ministry od Die Krupps czy sluchasz nieodfoliowane płyty :)
jak napisałem, no nie chce mi sie juz z toba polemizowac, wiec zwyczajnie do mnie nie pisz... czego nie rozumiesz w tym zdaniu??
a i widze wyzej ze podnozek z Łodzi nadleciał :) wierny ajk zawsze :)
-
Maria Konopnicka
Chodziło mi o to, że mógłbym bez trudu te informacje zdobyć jakby mi były do czegoś potrzebne. Ale nie są. Poza forum dla mnie nie istniejesz - nie ma dla mnie znaczenia gdzie mieszkasz, gdzie pracujesz albo czym zajmujesz się zawodowo. Nie obchodzi mnie to, bo nie jesteś częścią mojego życia - jesteś Adrianem696 z masterfula - niezbyt rozgarniętym, pyskatym, nadętym i spiętym gościem. I niech tak zostanie :)Adrian696 pisze: neidawno sam pisałes, ze mozesz napisac o mnei wszystko łacznie z praca i meiszkaniem :) a teraz odwracasz kota ogonem :D
Wyluzuj już i posłuchaj nowego Autopsy, albo ostatniego Black Sabbath. Wiesz, Ozzy wrócił i nagrali zajebisty album :)
Pójdź też za moja radą i dorzuć Marię Konopnicką do ignorowanych. Zero niech będzie zerem :) Ja sobie Ciebie zostawię, bo raz na 100 postów jest z Ciebie jakiś pożytek. Dzięki Tobie zakupiłem sobie wczoraj Misantrophe* w wersji angielskiej i francuskiej
* A co tam! Zrobię literówkę, będziesz mógł mnie poprawić i poczuć się lepiej :)))
-
Maria Konopnicka
Jak czytam nieraz nasze posty z perspektywy czasu to rzekłbym, że jesteśmy jak "Głupi i głupszy" :)))DCI Hunt pisze:jesteście jak yin i yang, Adriana Konopnicka696.
- Adrian696
a ty dalej bufonku nie rozumiesz znaczenia słów - nie pisz do mnie :)
moze sam dodaj mnie do ignorów zamiast rozdawac na lewo i prawo złote rady
zamaist pisac do mnie - posluchaj Incantation, ponoc kochasz bezgranicznie to wreszcie odfoljujesz
moze sam dodaj mnie do ignorów zamiast rozdawac na lewo i prawo złote rady
zamaist pisac do mnie - posluchaj Incantation, ponoc kochasz bezgranicznie to wreszcie odfoljujesz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Możnaby napisać krótki artykuł pt. stosunek literówek na post do poziomu agresji internetowej.
this is a land of wolves now
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Mam nadzieje że to nie koniec bo dopiero otworzyłem popcorn.
-
Maria Konopnicka
Niestety to koniec - kilkustronicowe dysputy to mogłem z Drone, Tricepsem czy Trotzkym prowadzić, bo poziom intelektualny był zbliżony. Z Adrianem niestety przestaje to mnie bawić po wymianie kilku postów. A jak jeszcze pomyślę o tym, że on tak na poważnie, z pełnym zaangażowaniem - kto wie, może oni całą rodziną nad komputerem siedzą i myślą co mi tu napisać - to mi się go po prostu szkoda robi i gotów jestem mu ustąpić :)
- Adrian696
no, ale mi dokopałes... a mojego synka intelektualisto nie chcesz znow powyzywac??? niesamowite ze tym razem zapomniałes :)
co masz zblizone do Tricepsa lub Trocaka?? LOL
co masz zblizone do Tricepsa lub Trocaka?? LOL
- Adrian696
Kamilku, błagam - skoncz sie kompromitowac, nie ejstes zabwny, no mzoe dla smartfonika :)Maria Konopnicka pisze:Niestety to koniec...
...gotów jestem mu ustąpić :)
-
Maria Konopnicka
Co znaczą słowa: "skoncz", "sie", "kompromitowac", "ejstes", "zabwny" i "mzoe" ? To jakieś inowrocławskie regionalizmy?Adrian696 pisze: Kamilku, błagam - skoncz sie kompromitowac, nie ejstes zabwny, no mzoe dla smartfonika :)
Dobra misiek! Koniec, idź się pobaw:
- Adrian696
o koncu pisałes juz tyle razy, ze wszyscy wiedza, ze dalej bedziesz pisał i błazna z siebie robił... jak gimbus
-
Maria Konopnicka

... i tym optymistycznym gimbusowym akcentem uznaję naszą, jakże emocjonującą rozmowę za zakończoną :)