MASTODON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- borsuk
- rozkręca się
Re: MASTODON
A słyszał ktoś już może ten split 2 projektów Hindsa Fiend Without a Face / West End Motel?
Jeśli tak to warto obadać?
Jeśli tak to warto obadać?
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Jak dla mnie to niestety slabe, ale przesluchalem zaledwie dwa razy, wieczorem poslucham jeszcze. Ta czesc country/rockabilly dla mnie niesluchalna.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
Teledysk mistrzowski :lol: Ale numer najwyżej średni. Ogólnie wietrzę lipę, ale nie jestem jakimś wielkim fanem MASTODON. Koncertowo też bez podniety raczej, chociaż tragedii nie ma.Xapapote pisze:Raagoon pisze:"Mastodon - De..."
Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Turner (Adultswim).
nowa płyta zapowiada się potężnie
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Xapapote
podpisuję się. kocham ten bend. będzie rozpierdol.lucass pisze:A ja nie przeczuwam żadnej mielizny. bedzie zajebisty album. Nie wiem jak mozna bardziej rozwinąc styl z Crack the Skye ale oni to zrobia.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- YNKE
- w mackach Zła
Koncertowo Mastodon niestety rozczarowuje. Statycznie i bez kontaktu z publiką, z tego co zobaczyłem.lucass pisze:Ja oglądałem. Trochę się przestraszyłem, szczerze mówiąc, jak widziałem zrzuty na YT, ale całościowo bardzo klawe. Świetne wizualizacje, muzycznie też się postarali, szczególnie wokalnie, bo czasami jednak na koncertach nie wychodziło to doskonale. Instrumentalnie to są mistrze nad mistrze, więc jest tak jak myślałem. W secie cały "Crack the Skye" się znajduje. Brakuje mi kilku numerów, ale ogólnie TIP TOP.Conflagrator pisze:Oglądał ktoś tę koncertówkę? Jak to się prezentuje w całości? Warto kupić?
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Ritualious
- starszy świeżak
gwiazdorzy się zrobili
edit
chociaż patrząc na ich publikę to nie dziwne, że tak się zachowują, grając dla pryszczatego 19letniego motłochu ze splątanymi włosami
edit
chociaż patrząc na ich publikę to nie dziwne, że tak się zachowują, grając dla pryszczatego 19letniego motłochu ze splątanymi włosami
- Xapapote
nie, no kurwa, ręce opadająRitualious pisze:gwiazdorzy się zrobili
edit
- Ritualious
- starszy świeżak
poczułeś się dotknięty ? każdy wyraża swoje zdanie
- Xapapote
Nie, ale akurat to są ludzie, z którymi można złapać realny kontakt. Odpowiadają na maile, a jak Brent łaził podczas Downloda to bez problemu można było zagadać, przybić pionę, więc jacy kurwa gwiazdorzy? Nie wiesz o czym piszesz. ile ty masz lat?
- Ritualious
- starszy świeżak
chcesz to se pionę zbijaj z nimi, tylko w takim razie ile Ty masz lat wypadałoby zapytać :). Jak ładnie poprosisz to może dadzą Ci autograf, ale Ynke w przeciwieństwie do Ciebie wie co pisze. ja nie lubię chodzić na koncerty, gdzie ze strony zespołu nie widać żadnego zainteresowania publiką
- Xapapote
Tak, jasne. Najlepiej jak kapela wstawia podczas gigu teksty w stylu "jak się bawicie?", "gówno wiecie na temat zła", a jeszcze lepiej jakby grała na kolanach i ciągnęła faję każdemu kto się nadstawi.
Bez odbioru.
Bez odbioru.
- Ritualious
- starszy świeżak
na jakie Ty koncerty chodzisz, że krzyczą 'jak się bawicie' ? Byłeś kiedyś na Shining np. ? Czy sprowadzasz kontakt z publiką do zbijania piony po koncertach ? Do mnie wyskakujesz ile mam lat, a sprawiasz wrażenie jakbyś na juwenaliach tańczył przy Kornie
- Glene
Kontakt z publika na scenie, a poza nia to dwie rozne rzeczy. Nie moge sie doczekac nowej plyty Mastodon! Chociaz pewne obawy sie pojawiaja.
- Glene
Nie wiem dokladnie do czego nawiazujesz. ale pare nadchodzacych albumow (m.in.Voivod, Kyuss) budzi moje obawy o prezentowany na nich poziom. Co do Mastodon, to po swietnym Crack The Skye materialy, ktore wydali nie przykuły na dluzszy czas mojej uwagi.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
do prorokowania, ktore zaczyna sie ostatnio przed premiera kazdej plyty ;) Voivod nie budzi u mnie obaw - jesli nie zmienili nazwy to wiedza co robia, Kyuss tez umiarkowanie (moze dlatego, ze na ten drugi nie czekam szczegolnie)
- ultravox
- zahartowany metalizator
Ja w sumie czekam bardziej na Mastodon niż na Voivod (bo ostatnie płyty Kanadyjczyków mnie nie zachwycają), a Kyuss już w zasadzie nagrał to, co miał nagrać ;)
- Glene
Ja nie wydaje z gory oceny plyty, nie mowie czy bedzie dobra czy zla, ale mowie, ze moze byc roznie.0ms pisze:do prorokowania, ktore zaczyna sie ostatnio przed premiera kazdej plyty ;) Voivod nie budzi u mnie obaw - jesli nie zmienili nazwy to wiedza co robia, Kyuss tez umiarkowanie (moze dlatego, ze na ten drugi nie czekam szczegolnie)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
tak sie to zawsze zaczyna - im blizej premiery tym gorzej bedzie, hehe
- lucass
A gdzie sie doszukałes tego gwiazdorstwa?Ritualious pisze:gwiazdorzy się zrobili
edit
LEGALISE DRUGS & MURDER