ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

30-10-2018, 01:02

[youtube][/youtube]
umarłem
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

30-10-2018, 12:02

^ Ten leśny ludzik jest upośledzony czy pijany? :)
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

31-10-2018, 15:39

Może czepiam się, ale gdy czytam, że najstarszy stażem muzyk polskiego HAMMER gra tam od 2002 roku i nie brał udziału w niczym istotnym co ta powstała w 1985 r. kapela stworzyła, to dla mnie jest to całkowicie porąbane.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

31-10-2018, 16:11

O zespole HAMMER/HAMER (xD) możnaby napisać poważne studium na temat stulei wśród polskich metalowców....
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
uglak

31-10-2018, 16:20

chetnie przeczytam - nie znam ich ani muzycznie ani stulejarsko
Guilty of being right
Awatar użytkownika
maciek z klanu

31-10-2018, 22:10

uglak pisze:chetnie przeczytam - nie znam ich ani muzycznie ani stulejarsko
Plus jeden
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

01-11-2018, 05:01

Believer pisze:[youtube][/youtube]
umarłem
Mózg i psycha rozjebana...ogółem... Prezydent i major po alko to mi lepiej wchodzi niż te zjebane polskie kabarety... Kochani moi...
Elhaz_77
w mackach Zła

02-11-2018, 10:50

https://www.xvideos.com/video36119283/b ... t_bus_stop" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

02-11-2018, 12:25

maciek z klanu pisze:
Plus jeden
Co tu gadać. Kapela, która zaczeła jako jakiś żenujący kabaret w stylu budżetowego Kiss, potem Dziubiński kazał im grac thrash, to grali jakiś taki lekkostrawny speedthrashyk z wokalami jak w Accept. Oczywista rozpadli sie jakoś w latach 90, a wokalista Robert Koehler dołączył do jakiegoś obsranego zespoliku ze skrzypcami, któremu zmienił nazwę z Merithum na Hammer "ze względów marketingowych" xD Tam tez poznał Adasia. Adaś który sam na siebie mówi Harris, ale w dowodzie ma Jasieński to chyba najlepszy agregat w tej historii. Latami próbował sie przewieźć na plecach ex-frontmana Hammer (xDDDDD), potem namówił go na reaktywację tego nikomu po nic niepotrzebnego bandu, tym razem jako czegoś na styku speed metalu i Motley Crue i nawet coś tam zaczeli grac w jakims czasrodziejskim składzie, zapowiadac płytę coś gdiześ, ale okaząło sie że Pan Wokalista Koehler to taki planik i oliwa, że jak przyszło do nagrywania płyty, to nawet nie przyjechał, taki był zakurwiony. Pan Harris na takie dictum acerbum stwierdził, że wywala ostatniego oryginalnego członka Hammer z Hammer i zmienia nazwe na Hamer xDDDDD. Od tamtej pory stara się wszystkim wmówić, że ten jego Młotek Przez Jedno M ma coś wspólnego z oryginalnym żenujacym Hammerem. Ponadto doprowadził w miedzyczasie do wywalenia z luczykowego Kata Krzysztofa Oseta i obsadzenia siebie na stanowisku basisty tamże, jak również ponownego nagrania ścieżek basu na reedycję "Mind Cannibals" po to, żeby Osertowi nie musiec płacić tantiemów ze sprzedaży reedycji (True kurwa story)... Wiem, ze to wszystko brzmi strasznie chaotycznie, ale na szybko pisane. Pare razy zetknął mnie los z rekatywowanym Hammerem osobiście i rzadko kiedy miałem do czynienia z takimi januszami gwiazdorami i przechlanymi podludzkimi śmieciami, jak tam.
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

02-11-2018, 13:57

Nagrywanie nowych ścieżek basu, na reedycję Mind Cannibals, aby nie płacić tantiem Osetowi to jeden z większych mindfucków jakie tu przeczytałem. To ile tych tantiem za to dostał... 17 zł?
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

02-11-2018, 16:26

" onclick="window.open(this.href);return false;

Chciałbym tylko zapytać, czym to sie różni od chłopczyków uważających, że są dziewczynkami?
Pacjent

02-11-2018, 21:27

Oferma pisze:
maciek z klanu pisze:
Plus jeden
Co tu gadać. Kapela, która zaczeła jako jakiś żenujący kabaret w stylu budżetowego Kiss, potem Dziubiński kazał im grac thrash, to grali jakiś taki lekkostrawny speedthrashyk z wokalami jak w Accept. Oczywista rozpadli sie jakoś w latach 90, a wokalista Robert Koehler dołączył do jakiegoś obsranego zespoliku ze skrzypcami, któremu zmienił nazwę z Merithum na Hammer "ze względów marketingowych" xD Tam tez poznał Adasia. Adaś który sam na siebie mówi Harris, ale w dowodzie ma Jasieński to chyba najlepszy agregat w tej historii. Latami próbował sie przewieźć na plecach ex-frontmana Hammer (xDDDDD), potem namówił go na reaktywację tego nikomu po nic niepotrzebnego bandu, tym razem jako czegoś na styku speed metalu i Motley Crue i nawet coś tam zaczeli grac w jakims czasrodziejskim składzie, zapowiadac płytę coś gdiześ, ale okaząło sie że Pan Wokalista Koehler to taki planik i oliwa, że jak przyszło do nagrywania płyty, to nawet nie przyjechał, taki był zakurwiony. Pan Harris na takie dictum acerbum stwierdził, że wywala ostatniego oryginalnego członka Hammer z Hammer i zmienia nazwe na Hamer xDDDDD. Od tamtej pory stara się wszystkim wmówić, że ten jego Młotek Przez Jedno M ma coś wspólnego z oryginalnym żenujacym Hammerem. Ponadto doprowadził w miedzyczasie do wywalenia z luczykowego Kata Krzysztofa Oseta i obsadzenia siebie na stanowisku basisty tamże, jak również ponownego nagrania ścieżek basu na reedycję "Mind Cannibals" po to, żeby Osertowi nie musiec płacić tantiemów ze sprzedaży reedycji (True kurwa story)... Wiem, ze to wszystko brzmi strasznie chaotycznie, ale na szybko pisane. Pare razy zetknął mnie los z rekatywowanym Hammerem osobiście i rzadko kiedy miałem do czynienia z takimi januszami gwiazdorami i przechlanymi podludzkimi śmieciami, jak tam.
Ujęła mnie ta historia :) Bardziej pasuje do tego tematu niż myślałem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Raf
w mackach Zła

02-11-2018, 23:08

Oferma pisze:

Chciałbym tylko zapytać, czym to sie różni od chłopczyków uważających, że są dziewczynkami?
Kolorem skóry? ;)
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

03-11-2018, 00:42

ta historia Hammera to czyste złoto i stuleja mocna. jednakże kto w świetle tych wszystkich faktów pozostaje bardziej żenujący?

HAMMER POLSKA

[youtube][/youtube]

czy HAMMER... FALL?

[youtube][/youtube]

wybór należy do Państwa.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

03-11-2018, 10:23

Oferma pisze:

Fuck, mocarne.

Polecam uwadze wszystkich :D
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

03-11-2018, 10:39

HSVV pisze:ta historia Hammera to czyste złoto i stuleja mocna. jednakże kto w świetle tych wszystkich faktów pozostaje bardziej żenujący?

HAMMER POLSKA

czy HAMMER... FALL?

wybór należy do Państwa.
Gdyby w sieci zostało cokolwiek o szumnie zapowiadanej przez bity rok powrotnej płycie „Mind Crushing Hammer”, a zwłaszcza singiel „Every Alice Every Day”, który brzmi jak ktoś kto wyobraża sobie Stolec Zdrój w zachodzącym słońcu Kansas, to byś za Szwedami zatęsknił, Panie Kolego :D oczywiście obecnie płyta widmo, nigdy nie było i nikt nic nie wie.
Awatar użytkownika
uglak

03-11-2018, 11:08

Oferma, nie boisz sie tak pisac? ten Harris to agresywny ;-)
Harris: ubolewam (...) nad faktem, że nie doszło do mordobicia z pewnym łysym ochroniarzem, który przez cały festiwal skutecznie upatrzył sobie nas by nam utrudniać przemieszczanie się za kulisami
http://www.oldschool-metal-maniac.com/i ... y&Itemid=5" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

03-11-2018, 11:25

Faktycznie trochę się przeląkłem teraz. No bo jeżeli ten karaczan twierdzi, ze żałuje ze nie było mordobicia z dwa razy większym od siebie typem, który musiał mu ciągle zwracać uwagę, żeby nie palił pod czujnikiem dymu przy znaku „zakaz palenia”, a potem jeszcze wysłuchiwać, ze Pan Harris jest muzykiem i rebeliantem, wiec robi co chce gdzie chce, to faktycznie musi umieć sztuczki nindza. Jak na razie widziałem tylko jego Styl Pijanego Mistrza.
Nasum

03-11-2018, 13:24

Hehe, historia Hamer aż prosi się o szerszą biografię i wspaniały styl ;-) Czytałbym ;-)

a co do Harrisa, jeszcze jedna wypowiedź dotycząca tym razem byłych muzyków:

"Tak, niektóre ścierwa, które grały w Hammer przez 3, 4 lata nagle sobie przypomniały, że grali w Hammer i utrudniają nam życie, nie pojmują, że z zespołu odeszli bądź zostali wywaleni na pysk grubo ponad 20 lat temu, nadal kłapiąc swoimi niewyparzonymi ryjami jednocześnie nie robiąc muzycznie nic od dwóch dekad, żałosne. Niektórzy, ci zdrowsi na umyśle życzą nam powodzenia."
Pacjent

04-11-2018, 15:09

Obrazek
ODPOWIEDZ