Ej, przed chwilą pisałeś o tym, że chcesz użyć Poxipolu, czyli kleju, który nie nadaje się do elastycznych połączeń. Z takim podejściem to żaden szewc Ci tak nie spierdoli jak spierdolisz sobie samŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑13-02-2026, 15:32Boję się tylko tego ze teraz jakiś szefc na odpierdol chujowo poskleja i chyba sam się za to zabiorę.
szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: szmaty dla facetów
Guilty of being right
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- zaczyna szaleć
o kurwa o tym nie pomyślałem bym się zdziwiługlak pisze: ↑13-02-2026, 17:38Ej, przed chwilą pisałeś o tym, że chcesz użyć Poxipolu, czyli kleju, który nie nadaje się do elastycznych połączeń. Z takim podejściem to żaden szewc Ci tak nie spierdoli jak spierdolisz sobie samŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑13-02-2026, 15:32Boję się tylko tego ze teraz jakiś szefc na odpierdol chujowo poskleja i chyba sam się za to zabiorę.A tak na serio to kup sobie Butapren i pomyśl jak ogarnąć ściśnięciu buta na czas schnięcia i będzie ok.
POLSKA zawsze KATOLICKA
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
W każdym OBI czy Castoramie kupisz dedykowany klej do obuwia za ok 20 PLN. Do tego weź zaciski, takie do trzymania klejonych powierzchni. Ja je kupiłem do celów modelarskich w Action po taniości, ale w budowlanym też powinni mieć, tylko pewnie drożej. No i jak tam już będziesz w tym budowlanym to jeszcze drobny papier ścierny. Do tego coś do odtłuszczania. Benzyna ekstrakcyjna lub aceton, możesz swojej też zajebać zmywacz do paznokci, tylko sprawdź czy z acetonem. No i możesz już kombinować.
Edit: Te zaciski tak wyglądają. W Action mają większe i mniejsze to sobie dobierz.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy