BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: BURZUM
Czuję się prawie jak na jakimś onecie czy innym portalu, niech tylko pokażą jakąś fotkę znanej osoby, a zaraz pojawią się komentarze, że brzydki, szczerbaty, nieogarnięty, zarośnięty, w hełmie, że z kuszą:D
Teraz czekamy na obnażenia. Tylko naga prawda o Krystianie jest interesująca.
-
- postuje jak opętany!
No i obowiązkowo jakieś problemy w związku, Krystian zdradza swoją kobietę z żydówką np.
-
- mistrz forumowej ceremonii
takie czasy,latwiej pogadac o kilku zdjeciach niz o muzyce której sie nie slyszalo,ale opinie trzeba miec,no bo jak varg byc rolnik i viking i nie byc black metal to musi byc duza kupa;)White Pharaoh pisze:Czuję się prawie jak na jakimś onecie czy innym portalu, niech tylko pokażą jakąś fotkę znanej osoby, a zaraz pojawią się komentarze, że brzydki, szczerbaty, nieogarnięty, zarośnięty, w hełmie, że z kuszą:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Nie wiedziałem że kiedykolwiek to napiszę ale wisi mi nowy album Burzum... nie jest to złe ale tak pitoli, pitoli, pototoli, lulu podusia i spać. Ja to lubiłem przy niedoecenianym 'Hlidskjalf' ale te odrzuty z Fallen (który był odrzutem z Belus) + ostatni niewypał z remake'ami robią z Burzum kabaret no niestety dawny geniusz skończył się, zostało bezpieczne vargo-polo dla nie oczekujących już niczego od życia działkowiczów-blackmetalowców-emerytów.
Kto tam śpiewa w Gallow Forest, Bohun?
Kto tam śpiewa w Gallow Forest, Bohun?
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
No szkoda, że Varg już nie pali kościołów, ja też bym palił, ale co powie rodzina i sąsiedzi, zwolnią mnie z pracy jak się dowiedzą. No chujowy jest ten Varg bo nie pali już kościołów i nie nagrywa takich płyt jak 15 lat temu.
-
bardzo ladnie umiejscowiles sie w szuladzie;wydaje album co rok,robi glupkowate zdjecia,wiec na pewno jest to chuja warte..
po prostu w miare uplywu czasu znika ten mit ,nimb tajemniczosci otaczajacy niegdys ten zespól i wielu ludziom bardzo to przeszkadza (choc pozornie moga sobie niezdawac z tego sprawy :D). Podobny proces zachodzi w przypadku Darkthrone.
po prostu w miare uplywu czasu znika ten mit ,nimb tajemniczosci otaczajacy niegdys ten zespól i wielu ludziom bardzo to przeszkadza (choc pozornie moga sobie niezdawac z tego sprawy :D). Podobny proces zachodzi w przypadku Darkthrone.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
A propos muzyki. Przebijam się. Jestem przy numerze ósmym, jeszcze nie wyłączyłem. Pierwsze wrażenie jest takie, że lepsze to od Fallen, poszedł zdecydowanie w poezję śpiewaną (rycerską), bez niezdarnego mrugania okiem w kierunku starych czasów. Taka postawa jest godna pochwały.
- hcpig
Nie jest chuja warte, ale słychać że to same popłuczyny i odcinanie kuponów, wali mi otoczka bo ta zawsze była w Burzum debilna (na czele z tekstami o słabej rasie niewolników i polowaniu na wieloryby) ale ta muza jest tak letnia że nie odstraszy nawet wróbli z pola.
Yare Yare Daze
Dobry leśniczy dba o cały las, także o naszych braci mniejszych.hcpig pisze:.... ale ta muza jest tak letnia że nie odstraszy nawet wróbli z pola.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Zresztą wróble i tak już prawie wyginęły nawet bez tego ;(.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- postuje jak opętany!
Weź może skumaj kontekst płyty. To nie jest jakiś nienawistny black metal który ma sprawić żebyś srał w gacie przy każdym dźwięku i chwalił się dziewczynie jakiej to awangardowej muzyki słuchasz.
- hcpig
Wróble łby wbite na mikrofon...
Death, heads on stakes...
The barbeque has just begun
Death, heads on stakes...
The barbeque has just begun
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
Grunt, że mnie odstraszają twoje dupy z avatarów czy innych tematów. W tym jesteś mistrzem.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ej no, fajna płyta, moja 4 miesięczna córka usneła przy tym. a nie jest łatwo ja uspić, nie jest.
-
- postuje jak opętany!
No, ja włączam często na sen Belus i świetnie się sprawdza. Varg jest lepszy niż wieczorynki.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
w rzeczy samej, to nie jest black metal, ale jak na poezje spiewana to tez jest to gowno warte, wiec nie medrkuj tu za bardzo, bo kazdy ma prawo do wlasnej opini, pojawiaja sie w tej dyskusji rozne glosy wiec nie spinaj tak bardzo posladow... jak dla mnie mozesz okrzyknac nowe Burzum plyta roku 2012, co nie zmieni faktu, ze dla mnie jest to rzadka sraka.White Pharaoh pisze:Weź może skumaj kontekst płyty. To nie jest jakiś nienawistny black metal który ma sprawić żebyś srał w gacie przy każdym dźwięku i chwalił się dziewczynie jakiej to awangardowej muzyki słuchasz.
Hello darkness, my old friend
-
- postuje jak opętany!
Spięte poślady to mają właśnie wszyscy rozczarowani.
- Lykantrop
Ale się cieszę, że położyłem na Vargu lachę już po "Belus" i mam spokój :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- immortal93
- rozkręca się
Ale ta płyta ma klimat, a ciągle słucham tylko empechujki. Czekam na oryginał. Varg był i jest geniuszem. Mam wrażenie, że on przede wszystkim tworzy dla siebie i chwała mu za to