Kłopoty ze zdrowiem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Kłopoty ze zdrowiem
Ja pierdolę, czy to się nigdy nie skończy? Najnowszy ciekawy problem, infekcja obojga uszu. W nocy dosłownie płakałem z bólu. To jest chyba coś takiego, co nawet największemu twardzielowi pokazuje, że jest w rzeczywistości małą dziwką.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
ból jak diabli przechodziłem to:/ współczuje, ale uwierz mi, skret jelit jest jeszcze gorszy:)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2022, 11:25Ja pierdolę, czy to się nigdy nie skończy? Najnowszy ciekawy problem, infekcja obojga uszu. W nocy dosłownie płakałem z bólu. To jest chyba coś takiego, co nawet największemu twardzielowi pokazuje, że jest w rzeczywistości małą dziwką.
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
Mi pomaga cetraxal, ale obydwu jednocześnie to nie miałem. Może za dużo słuchawek dokanałowych? Uszy nie lubią częstego i długotrwałego zatykania.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2022, 11:25Ja pierdolę, czy to się nigdy nie skończy? Najnowszy ciekawy problem, infekcja obojga uszu. W nocy dosłownie płakałem z bólu. To jest chyba coś takiego, co nawet największemu twardzielowi pokazuje, że jest w rzeczywistości małą dziwką.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Dzięki. W ogóle mam wrażenie takie porównując Twoje posty sprzed x lat i dzisiaj, że przeszedłeś sporo rzeczy które mocno Cię pozmieniały i już zupełnie nie jesteś tamtym człowiekiem.Pan_Kimono pisze: ↑15-12-2022, 12:01ból jak diabli przechodziłem to:/ współczuje, ale uwierz mi, skret jelit jest jeszcze gorszy:)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wróciłem od laryngologa, obustronne zapalenie przewodu słuchowego. I masz rację, przepisał cetraxal. Natomiast spytałem też o słuchawki i twierdzi, że to raczej nadużywanie patyczków do uszu.vicotnick pisze: ↑15-12-2022, 13:18Mi pomaga cetraxal, ale obydwu jednocześnie to nie miałem. Może za dużo słuchawek dokanałowych? Uszy nie lubią częstego i długotrwałego zatykania.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2022, 11:25Ja pierdolę, czy to się nigdy nie skończy? Najnowszy ciekawy problem, infekcja obojga uszu. W nocy dosłownie płakałem z bólu. To jest chyba coś takiego, co nawet największemu twardzielowi pokazuje, że jest w rzeczywistości małą dziwką.
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Patyczki to takie dildo dla uszu. Można nadwyrężyć

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- 987654321k
- w mackach Zła
No też mnie to zdziwiło i już miałem lecieć po te szpreje do uszu co reklamujo bo też używam patyczków. Ale tak zupełnie poważnie to życzę powrotu do zdrowia.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Całkiem serio, to wierzę, że przejebane. Ty chyba ściągasz nieszczęścia. Natomiast ja używam stoperów do uszu na noc,i teraz się zastanawiam, czy powinienem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ujął to jakoś tak że używając ich łatwo dokonać jakichś mikrouszkodzeń które kończą się infekcją. A fakt że używam codziennie bo nie lubię mieć miodku:<
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Też używam, chwilowo nie potrzebuję bo obrzęk jest tak dojebany że i tak prawie nic nie słyszę.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
wystarczy normalne mycie, oliwka w sprayu i od czasu do czasu świece ziołowe do uszu (do nabycia w sklepach zielarskich) a nie jakieś jebane patyczki dla dzieci! czyste, zdrowe uszy i zero problemów.

Ostatnio zmieniony 15-12-2022, 15:32 przez nagrobek, łącznie zmieniany 1 raz.
- 987654321k
- w mackach Zła
Przecież miodek to naturalna bariera i ochrona przed chorobami. Ja jak słucham muzyki i wciskam słuchawki dokanałówki i trochę miodku wyjdzie jak wciskam do uszu to wiem że jest ok. I trzymają się lepiej na dodatek. Przesadziłeś grubo Panie z tym czyszczeniem. Zdrowia!ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2022, 15:26Ujął to jakoś tak że używając ich łatwo dokonać jakichś mikrouszkodzeń które kończą się infekcją. A fakt że używam codziennie bo nie lubię mieć miodku:<
-
- rasowy masterfulowicz
Jak cetraxal to jutro powinieneś mieć z głowy. Na mnie to działa błyskawicznie. W ubiegłym roku miałem zapalenia ucha raz jedno raz drugie co 2/3 miechy, ale wtedy dużo pływałem też w zatyczkach i laryngolog nazwała to uchem pływaka. Patyczków od dawna nie używam, tylko te szpreje.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2022, 14:41Wróciłem od laryngologa, obustronne zapalenie przewodu słuchowego. I masz rację, przepisał cetraxal. Natomiast spytałem też o słuchawki i twierdzi, że to raczej nadużywanie patyczków do uszu.vicotnick pisze: ↑15-12-2022, 13:18Mi pomaga cetraxal, ale obydwu jednocześnie to nie miałem. Może za dużo słuchawek dokanałowych? Uszy nie lubią częstego i długotrwałego zatykania.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2022, 11:25Ja pierdolę, czy to się nigdy nie skończy? Najnowszy ciekawy problem, infekcja obojga uszu. W nocy dosłownie płakałem z bólu. To jest chyba coś takiego, co nawet największemu twardzielowi pokazuje, że jest w rzeczywistości małą dziwką.
- 987654321k
- w mackach Zła
Co to za szpikulce? powariowaliście? W lekko nawilzone otwory uszne wprowdzamy delikatnie nie za głeboko patyczek i jest ok. Ruchy delikatne okrężne jak najbardziej dozwolone. Byle nie na za głeboko wjebać ten patyk!
- Żułek
nie no KarkasŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2022, 15:26Ujął to jakoś tak że używając ich łatwo dokonać jakichś mikrouszkodzeń które kończą się infekcją. A fakt że używam codziennie bo nie lubię mieć miodku:<

stopery na noc ? a po co ? macie głośnych sąsiadów czy żona chrapie ?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2022, 15:27Też używam, chwilowo nie potrzebuję bo obrzęk jest tak dojebany że i tak prawie nic nie słyszę.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zajebista dyskusja na temat czyszczenia uszu nam wyszła chłopaki
- 987654321k
- w mackach Zła
A czym czyścić? Małym palcem? A co do stoperów to sam miałem w nie zainwestować ale na razie sie wstrzymam.Żułek pisze: ↑15-12-2022, 15:45nie no KarkasŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2022, 15:26Ujął to jakoś tak że używając ich łatwo dokonać jakichś mikrouszkodzeń które kończą się infekcją. A fakt że używam codziennie bo nie lubię mieć miodku:<taki stary chłop a nie wie że patyczkiem nie czyści się miodku
![]()
stopery na noc ? a po co ? macie głośnych sąsiadów czy żona chrapie ?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-12-2022, 15:27Też używam, chwilowo nie potrzebuję bo obrzęk jest tak dojebany że i tak prawie nic nie słyszę.![]()
- nagrobek
- zahartowany metalizator
szpikulce do wsadzania w dupe, dla Mariusza, aby mógł się w końcu normalnie wysrać