POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Właśnie w ogóle mnie zainfekowano. Jak marszałek robił imprezy na 100 najbardziej rozwijających się przedsiębiorstw= czytaj 100 największych odprowadzającej podatki to w ogóle mi się nie uśmiechało być w tym towarzystwie. Spluwałem tym. 18 lat temu służyłem jako taksówkarz(pracując dla niszowej kancelarii adwokackiej) dla ówczesnego posła PISU. Nie napiszę kto to ,bo nie mogę -w chuju mam Jego imię ,bo ten śmieć dzisiaj chciałby pod moją egida robić biznes a ja pluję na niego. Więcej na agencja towarzyskich spędziłem na Katowicach jak ten człowiek jest warty. Po prostu dochądząc do pewnego levelu nawet siła polityczna musi się z tobą liczyć. Ja już to mam dawno za sobą. Mając enty Kolegów z Po czy z PISU ktorzy po prostu knują jebie cię to całkowicie. Wiesz po prostu ,że nie mają uczciwych zamierzeń.
A dyskurs pięknie się zmienia. Myslisz ,że rozmawialiby jak równy z równym gdyby nie moja pozycja? Ci ludzie traktowali mnie jak gówno przez lata a dyskurs się zmienia. Całkowicie. Teraz..............ja pierdole jakie to jest po prostu żałosne...........
A dyskurs pięknie się zmienia. Myslisz ,że rozmawialiby jak równy z równym gdyby nie moja pozycja? Ci ludzie traktowali mnie jak gówno przez lata a dyskurs się zmienia. Całkowicie. Teraz..............ja pierdole jakie to jest po prostu żałosne...........
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Skąd ona w ogóle ma takie dokładne liczby? Spieprzyli im podczas zorganizowanego przerzutu? A podobno to nie element wojny hybrydowej tylko spontaniczne wycieczki przez granicę...shitshow pisze: ↑10-03-2023, 18:31Jaśka powinna czemprędzej zmienić piguły:
https://www.google.com/amp/s/www.polsat ... ym-grobie/
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Równie dobrze mogła wypalić z liczbą tysiąca zaginionych... Brzmiałoby jeszcze bardziej dramatycznie.
I tak pewnie większość jest już za Odrą.
I tak pewnie większość jest już za Odrą.
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jedna z niewielu co ma wystarczająco dużo sił, żeby poruszyć ważny temat. Po zaszczuciu Kurdej, po alkowpisach, albo zwykle nieprzemyślanych , Ochojska dalej walczy. Zresztą zdjęcia, filmy zapewne są. Tam trochę ludzi się kreci. Znalazł się prawnik który będzie reprezentował tych nielegalnie w świetle prawa min. pushbackowanych. Można było jak w cywilizowanym kraju dać im ośrodki i dać uciec jak lata temu Czeczeńcom, ale nie, lepiej schlebiać kilkudziesięciu procentom elektoratu, bo wiadomo, że duża cześć Polaków popiera te akcje. No, to teraz sprawa wróci. Do sądów. Polskiego, międzynarodowych. Nabierze rozgłosu. Idealne zagranie pisu xD Szkoda tylko śmierci na bagnach tej Somalijki (chyba w ciąży). Okoliczności też dramatyczne. No ale czego oczekiwać jak się nie szuka po polskiej stronie zorganizowanych przemytników współpracujących z tymi ze wschodu. Kasa ma płynąć, płot dla polityki ma stanąć, miejscowi mają mieć problem z utrzymanie turystycznych biznesów. Mafia szaleje, ta przemytnicza, PiS robi politykę, ludzie giną, biznesy tak se idą. Polska. Ochojska szykuje mocny temat wyborczy dla swoich a my za to zapłacimy po przegranych przez Polskę procesach.
lys på slutten av lys
-
- postuje jak opętany!
Najlepsze z możliwych rozwiązań. A tak to pozostaniemy tymi złymi, którzy zabijają ludzi.
We can't hear nothing
- Ascetic
O ile u Ciebie nie ironicznie (bo nie do końca jestem przekonany) to tak właśnie. Pomimo tego, że skala wypychania i samo zjawisko ma też miejsce w innych rejonach świata, każda śmierć na granicy pl-blr będzie skrupulatnie notowana i odnotowywana a na końcu skwapliwie „wykorzystywana”. PiS doraźnie to może i pomyślał, długofalowo to wroci, inną sprawą, jak im tą odpowiedzialności wyciągną to będzie znów, że nagonka, jak z radiem Szczecin. Szkoda tylko tych ludzi których nacięto na kasę. A sami przemytnicy to tak nieznani jak aktywiści co tam latają. Służby to po imieniu tych ludzi znają. Błyskiem by po rozbiciu gangów mogli rozbierać płot. Tyle, że on potrzebny - do panicstandby”a. Jak z żarciem robaków, obroną papaja, czy uchodźcami przejmującymi Przemyśl. Trza się bać i szukać oparcia pod skrzydłami pisu, czy ich ruskich konfkoalicjantów.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
A gdzie te zwłoki w lasach? Sorry to babsko pierdoli trzy po trzy, granica to granica. Z jen pomyślunkiem mielibyśmy za chwilę pół Afryki na wschodniej granicy. Doceniam jej wcześniejszą pracę, ale odleciała już za daleko. Mam nadzieję że trafi do sądu i będzie potrafić udowodnić to co mowitrup pisze: ↑10-03-2023, 22:24Szczerze? Nie wiem czy Ochojska odleciała, ale wiem na pewno, że te chuje na granicy na pewno odleciały i to srogo. Pozwalali umierać ludziom w lasach. Masz gdzieś informacje albo wiedzę, co się dzieje ze zwłokami? Leżą sobie i gniją na powietrzu? Czy taki stan i widok jednak mógłby być obciążający dla tych chujków?shitshow pisze: ↑10-03-2023, 18:31Jaśka powinna czemprędzej zmienić piguły:
KVLT lizania CZASZKI
-
Litości. Baba oficjalnie i bezpodstawnie oskarża Polskę, że jest krajem zbrodniczym w sytuacji, gdy w regionie trwa wojna. Brak reakcji służb, które robią ludziom krzywdę za byle opinie, niezgodne z linią rządu, jest znacząca.
PS. Bronienie tej baby to ultrapatologia.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Pan_Kimono pisze: ↑11-03-2023, 09:37A gdzie te zwłoki w lasach? Sorry to babsko pierdoli trzy po trzy, granica to granica. Z jen pomyślunkiem mielibyśmy za chwilę pół Afryki na wschodniej granicy. Doceniam jej wcześniejszą pracę, ale odleciała już za daleko. Mam nadzieję że trafi do sądu i będzie potrafić udowodnić to co mowitrup pisze: ↑10-03-2023, 22:24Szczerze? Nie wiem czy Ochojska odleciała, ale wiem na pewno, że te chuje na granicy na pewno odleciały i to srogo. Pozwalali umierać ludziom w lasach. Masz gdzieś informacje albo wiedzę, co się dzieje ze zwłokami? Leżą sobie i gniją na powietrzu? Czy taki stan i widok jednak mógłby być obciążający dla tych chujków?shitshow pisze: ↑10-03-2023, 18:31Jaśka powinna czemprędzej zmienić piguły:
Strona pisowskiego rzecznika spraw obywatelskich. Informacja ze stycznia 2023 roku. Zwłoki 3 osób.
https://bip.brpo.gov.pl/pl/content/inte ... a-bialorus
lys på slutten av lys
- Ascetic
Jak tam rzaryn już był i kiedy kolejne żarty z zawału cwelu?Pacjent pisze: ↑11-03-2023, 10:24Litości. Baba oficjalnie i bezpodstawnie oskarża Polskę, że jest krajem zbrodniczym w sytuacji, gdy w regionie trwa wojna. Brak reakcji służb, które robią ludziom krzywdę za byle opinie, niezgodne z linią rządu, jest znacząca.
lys på slutten av lys
- Ascetic
Bardzo dobrze, że się taki wpis franka kimono pojawił.Ascetic pisze: ↑11-03-2023, 11:02Pan_Kimono pisze: ↑11-03-2023, 09:37A gdzie te zwłoki w lasach? Sorry to babsko pierdoli trzy po trzy, granica to granica. Z jen pomyślunkiem mielibyśmy za chwilę pół Afryki na wschodniej granicy. Doceniam jej wcześniejszą pracę, ale odleciała już za daleko. Mam nadzieję że trafi do sądu i będzie potrafić udowodnić to co mowitrup pisze: ↑10-03-2023, 22:24
Szczerze? Nie wiem czy Ochojska odleciała, ale wiem na pewno, że te chuje na granicy na pewno odleciały i to srogo. Pozwalali umierać ludziom w lasach. Masz gdzieś informacje albo wiedzę, co się dzieje ze zwłokami? Leżą sobie i gniją na powietrzu? Czy taki stan i widok jednak mógłby być obciążający dla tych chujków?
Strona pisowskiego rzecznika spraw obywatelskich. Informacja ze stycznia 2023 roku. Zwłoki 3 osób.
Sobie wpiszę aby podbijać temat
Tutaj mowa o tym, że pisowska prokuratura z Suwałk prowadzi śledztwo ws. 12 ciał
https://www.wprost.pl/amp/11027314/smie ... -cial.html
Powtórzę 12 ciał.
ps. Zostaje poczekać do przegrania przez PiS wyborów. Zakładam, że lokalsi wiedzą co szepcą pokątnie. Będzie więcej i więcej śledztw. Bagna niejedną tajemnice skrywają, czyli ich szlak a zwierzęta lubią rozciągnąć. Także tego ten.
Ps. Po plenerze wklei się w wersji szybciejczytalnej a nie linki i się będzie wracać coby się odechciało konfiarzom bronić russki piss

lys på slutten av lys
-
Z tego wniosek, że Ukraińcy zabijający Rosjan, którzy nielegalnie wtargnęli na ich terytorium, to zbrodniarze. Powtórzę: tysiące ciał. 
Ile jeszcze ta kremlowska menda będzie szalować Polskę na tym forum?! Po tym jak kolportował tu opowieści o polskich obozach śmierci dla bolszewików teraz to. Dno i patologia.

Ile jeszcze ta kremlowska menda będzie szalować Polskę na tym forum?! Po tym jak kolportował tu opowieści o polskich obozach śmierci dla bolszewików teraz to. Dno i patologia.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Ja bym tam tak nie heheszkował. Zasadniczo czerwoną linię już przekroczyłeś. Wpis z żartami z zawału zamknął kwestie. Dobry humor? Trzeba korzystać.Pacjent pisze: ↑11-03-2023, 11:23Z tego wniosek, że Ukraińcy zabijający Rosjan, którzy nielegalnie wtargnęli na ich terytorium, to zbrodniarze. Powtórzę: tysiące ciał.
Ile jeszcze ta kremlowska menda będzie szalować Polskę na tym forum?! Po tym jak kolportował tu opowieści o polskich obozach śmierci dla bolszewików teraz to. Dno i patologia.![]()
lys på slutten av lys
-
Widzę, że z IQ jest większy problem niż myślałem. Jeśli ktoś rezerwuje zawał wyłącznie dla siebie to faktycznie nie ma już pola do dyskusji.Ascetic pisze: ↑11-03-2023, 11:27Ja bym tam tak nie heheszkował. Zasadniczo czerwoną linię już przekroczyłeś. Wpis z żartami z zawału zamknął kwestie.Pacjent pisze: ↑11-03-2023, 11:23Z tego wniosek, że Ukraińcy zabijający Rosjan, którzy nielegalnie wtargnęli na ich terytorium, to zbrodniarze. Powtórzę: tysiące ciał.
Ile jeszcze ta kremlowska menda będzie szalować Polskę na tym forum?! Po tym jak kolportował tu opowieści o polskich obozach śmierci dla bolszewików teraz to. Dno i patologia.![]()
- trup
Pacjent, jak tam marsz niepodległości? Będzie jeden? Dwa? trzy? W ogóle będzie? Kto poprowadzi? Bąkiewicz? Bosak i ten w brylach czy ten chuj ziobro? Jakie będzie hasło przewodnie?Pacjent pisze: ↑11-03-2023, 11:40Widzę, że z IQ jest większy problem niż myślałem. Jeśli ktoś rezerwuje zawał wyłącznie dla siebie to faktycznie nie ma już pola do dyskusji.Ascetic pisze: ↑11-03-2023, 11:27Ja bym tam tak nie heheszkował. Zasadniczo czerwoną linię już przekroczyłeś. Wpis z żartami z zawału zamknął kwestie.Pacjent pisze: ↑11-03-2023, 11:23Z tego wniosek, że Ukraińcy zabijający Rosjan, którzy nielegalnie wtargnęli na ich terytorium, to zbrodniarze. Powtórzę: tysiące ciał.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Będzie. Poprowadzi Tusk. Hasła: ***** *** kredyt 0% dla każdego, nawet dla trupa. Po moim trupie, Polskę mam w dupie. Jebać mięsko, niech trup ściele się gęsto. Uwielbiamy refren ten: niech nam żyje RFN! Lepiej kurwą być i dziadem, i się sztachać trupim jadem.trup pisze: ↑13-03-2023, 00:00Pacjent, jak tam marsz niepodległości? Będzie jeden? Dwa? trzy? W ogóle będzie? Kto poprowadzi? Bąkiewicz? Bosak i ten w brylach czy ten chuj ziobro? Jakie będzie hasło przewodnie?
- trup
Czyli, że nie będzie marszu największych "patriotów" czy że jak?
A na marsz w obronie Jasia Pawllaka idziesz?
A na marsz w obronie Jasia Pawllaka idziesz?
-
Nie wiem. Średnio mnie to interesuje. Martwi mnie co będzie ze sprawą rekolekcjonisty Platformy Obywatelskiej Dziwisza, który nie dość, że o wszystkim musiał wiedzieć to jeszcze mógł brać w tym udział.
- trup
Czyli, że był pedofilem, ten dziwisz? Wiesz coś więcej?
No ale jak Steve Wander wiedział to i "żĄ pol tła" wiedział...
Bronić tych ofiar czy nie bronić (przez pociągnięcie do odpowiedzialności sprawców)?
-
- rasowy masterfulowicz
Jest chyba różnica między zamarznieciem w lesie a masowym grobem? Poza tym, prawo jest prawem, chcesz przekroczyc nielegalnie granice, licz sie z konsekwencjami. Jak do tej pory któs nie kuma, po roku wojny na wschodzie, czym była ta fala uchodzców na granicy to cóż zrobić.Ascetic pisze: ↑11-03-2023, 11:07Bardzo dobrze, że się taki wpis franka kimono pojawił.Ascetic pisze: ↑11-03-2023, 11:02Pan_Kimono pisze: ↑11-03-2023, 09:37
A gdzie te zwłoki w lasach? Sorry to babsko pierdoli trzy po trzy, granica to granica. Z jen pomyślunkiem mielibyśmy za chwilę pół Afryki na wschodniej granicy. Doceniam jej wcześniejszą pracę, ale odleciała już za daleko. Mam nadzieję że trafi do sądu i będzie potrafić udowodnić to co mowi
Sobie wpiszę aby podbijać temat
Tutaj mowa o tym, że pisowska prokuratura z Suwałk prowadzi śledztwo ws. 12 ciał
https://www.wprost.pl/amp/11027314/smie ... -cial.html
Powtórzę 12 ciał.
ps. Zostaje poczekać do przegrania przez PiS wyborów. Zakładam, że lokalsi wiedzą co szepcą pokątnie. Będzie więcej i więcej śledztw. Bagna niejedną tajemnice skrywają, czyli ich szlak a zwierzęta lubią rozciągnąć. Także tego ten.
Ps. Po plenerze wklei się w wersji szybciejczytalnej a nie linki i się będzie wracać coby się odechciało konfiarzom bronić russki piss![]()
KVLT lizania CZASZKI