KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
ja musze pochwalić Karola i Selfmadegod !!! REWELACJA !!! Jakos tak sie złozyło, że nigdy nie było nam dane robić interesów, ale to się na pewno zmieni !!! Wczoraj zamówiłem 2 płyty (wczoraj zapłaciłem przelewem około godziny 11), a dziś sa płyty u mnie od godziny 10 !!!!! Takiego ekspresu to jeszcze nie widziałem ! TOTALNA REKOMENDACJA (ale to juz kazdy wie) :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Agonia Records - wszystko w najlepszym porządku. Wysyłka w terminie potwierdzonym mailem, wszystko zapakowane tak, że mucha nie siada.
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Tak jest. Zamawiałem u nich kilkanaście razy i zawsze opakowanie było perfekt.Conflagrator pisze:Agonia Records - wszystko zapakowane tak, że mucha nie siada.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- maciek z klanu
opakowanie tak, ale plyty w srodku i pudelka nie zawsze :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- H-K44
U mnie i płyty i pudełka zawsze były całe. Chyba mnie w Pile lubią. ;-)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chciałbym pochwalić ponownie kolegów z forum: Duvelora i Harlequina. Pełna profeska, szybko, miło, płyty w stanie wybitnym i zgodnie z opisem. Polecam! :-)
all the monsters will break your heart
- Block69
- zahartowany metalizator
- Deviant
- w mackach Zła
Dzisiaj dostałem,szkoda że pieczątka nieczytelna.kregozmyk pisze:Mi bardzo szybko wysłali, ale tak się spieszyli, że jednej płyty zapomnieli włożyć. Na drugi dzień dosłali. Profeska.Deviant pisze:Coś na paczkę z Mystica czekam już od czwartku...
-
- postuje jak opętany!
W sumie jak od czwartku to szybko doszło, wszak dziś piątek. ;)
- Maleficio
- Kontakt:
+ Dla Nuclear Blast. We wtorek zamówienie, w środę info, że wysłane a dziś Pan listonsz dotargał wielką pakę.
- Wasyl
Brawo WITCHING HOUR, wszystko poniżej 48h. Duży plus też dla poczty.
- Silent_Sea
Po ponad półrocznej batalii, milionach emaili, straszeniu policją, sprawą w sądzie, zajebaniem starej ( na jej rachunek poszła kasa ) i zapowiedzi uprzejmej wizyty czarnuchów z palnikami w końcu dostałem paczkę . Cieszę się, że nie przejebałem kasy i jestem wkurwiony ponieważ przesyłka została miernie przygotowana - płyty latały w środku, winyl owinięty w gazetę ( oczywiście okładka ma zmasakrowane rogi ) - przyzwyczaiłem się, że większość ludzi to idioci ale mam już dość, żadnych eksperymentów z zakupami - tylko sprawdzone dystrybucje / osoby. idę po piwo .Silent_Sea pisze:Kurwa, mam ostatnio pecha do zamówień ale to jest już totalny wał: OSTRZEGAM przed zamówieniami w Obscure Abhorrence Productions i Deathrune Records !!! We wrześniu ubiegłego roku złożyłem zamówienie w Obscure Abhorrence Productions, wpłate przelałem na konto podane przez Andreasa G. i było związane z jego nowym ( wtedy ) wspólnikiem - Mattem z Deathrune Records. Do dzisiaj nie otrzymałem płyt i oczywiście zwrotu kapuchy . Andreas tłumaczy się, że Matt go wyruchał i ukradł mu stronę ( ?! ) i nie może odpowiadać za "jego" zamówienia . Dla mnie totalny RIP OFF ! Podobno Deathrune Records robił ostatnio wałki ? Kutas Matt z Deathrune Records nie odpowiada na emaile, a jeżeli to prawda to mam nadzieję, że ktoś mu mordę obije srogo . Chuj mu w oko, bo w dupę byłoby za przyjemnie !
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
wielki plus dla fan.pl, po raz kolejny zresztą. pełen profesjonalizm.
- Castor
- metalized
Echhh, a kiedyś coś planowałem brać stamtąd, ale ostatecznie uznałem, że oszczędzać trza. Brałem za to via jebaj od tego wspólnika w interesie i nieco dłużej, ale bezproblemowo. Ale profilaktycznie będę unikał starannie, ha ha. Lepiej zapobiegać niż leczyć, a suchoty galopujące portfela są wyjątkowo ciężką chorobą.Silent_Sea pisze:Po ponad półrocznej batalii, milionach emaili, straszeniu policją, sprawą w sądzie, zajebaniem starej ( na jej rachunek poszła kasa ) i zapowiedzi uprzejmej wizyty czarnuchów z palnikami w końcu dostałem paczkę . Cieszę się, że nie przejebałem kasy i jestem wkurwiony ponieważ przesyłka została miernie przygotowana - płyty latały w środku, winyl owinięty w gazetę ( oczywiście okładka ma zmasakrowane rogi ) - przyzwyczaiłem się, że większość ludzi to idioci ale mam już dość, żadnych eksperymentów z zakupami - tylko sprawdzone dystrybucje / osoby. idę po piwo .Silent_Sea pisze:Kurwa, mam ostatnio pecha do zamówień ale to jest już totalny wał: OSTRZEGAM przed zamówieniami w Obscure Abhorrence Productions i Deathrune Records !!! We wrześniu ubiegłego roku złożyłem zamówienie w Obscure Abhorrence Productions, wpłate przelałem na konto podane przez Andreasa G. i było związane z jego nowym ( wtedy ) wspólnikiem - Mattem z Deathrune Records. Do dzisiaj nie otrzymałem płyt i oczywiście zwrotu kapuchy . Andreas tłumaczy się, że Matt go wyruchał i ukradł mu stronę ( ?! ) i nie może odpowiadać za "jego" zamówienia . Dla mnie totalny RIP OFF ! Podobno Deathrune Records robił ostatnio wałki ? Kutas Matt z Deathrune Records nie odpowiada na emaile, a jeżeli to prawda to mam nadzieję, że ktoś mu mordę obije srogo . Chuj mu w oko, bo w dupę byłoby za przyjemnie !
P.J.E.C.
- metalized
Jak ktoś ma deficycik w dyskografii inquisition to zapraszam do szadołowego łebskiego szopa- http://odiumrex.com/webshop/product.php?id_product=497 :D:D
P.J.E.C.
- Only_True_Believers
nie polecam kupowania u tego typa, raz mi wysłał pękniętą płytę (pudełko nienaruszone) a raz zupełnie inny album niz to co zamawiałem , "bo akurat nie miał" chuj z nim..
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Scaarph
- COFFIN
- metalized
Może w taki sposób ma zamiar budować markę- codzień jeden tytuł dla czujnych za 0 złych :P
P.J.E.C.