FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FURIA
Teraz to się obawiam i to mocno.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Czy to nie będzie jakiś wynalazek jak KIR odrazy.... Okładka też słaba, dziwne bo ta zapowiedź była w całkiem innym stylu.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Trochę nie chce się wierzyć, że po 5 latach mają do wypuszczenia tylko 2 utwory więc... może to co wyżej to jakaś EPka towarzysząca, a pełny album też będzie?
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- maciek z klanu
- ozob
- zahartowany metalizator
Dwa po 20 minut i załatwione.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
Tak jak język od massemord. Tyle że mnie dziwi miejsce nagrywania plus występ gościnny aktorów i mega dziwna okladka
- Gall
- weteran forumowych bitew
Dla mnie strasznie nierówny album. Już w różnych miejscach wielokrotnie pisałem, że to płyta typu "chcielibyśmy, ale się boimy". Obok potupajek (Beze mnie) mielizn (My bełkoczą) są tam rzeczy genialne (Niezwykła nieludzka nieprzyzwoitość, Nigdy i nigdzie). Czas pokazał, że jednak była potrzebna, bo to jakby forma przejścia ze starego w nowe.maciek z klanu pisze: ↑12-02-2021, 15:57[...]ale lubię wszystko oprócz nocela. On mi czasem wchodzi ale jak dla mnie odstaje od reszty.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- uglak
Ciekawe, bo akurat Guido z nowej Furii najmniej mi podeszło, a wasze uwagi co do świetnego Nocela czytam z niedowierzaniem.
Swoją drogą ma ktoś lepszą nazwę ulicy w swoim mieście niż ta?

Swoją drogą ma ktoś lepszą nazwę ulicy w swoim mieście niż ta?

Guilty of being right
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Generalnie fajnie, ale szkoda, że to nie nowy Massemord.