No nie wiem. Ja radzę się za nią nie brać.Knokkelmann pisze:
fajna szmata
ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ULVER
http://www.jester-records.com/ulver/
zajawka nowej płyty,w sumie mówi tyle co nic,trzeba poczekać. Ale na tej karteczce ladne inspiracje wypisali:
Górecki,kraut,Kraftwerk,Nurse with Wound etc...
zajawka nowej płyty,w sumie mówi tyle co nic,trzeba poczekać. Ale na tej karteczce ladne inspiracje wypisali:
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
będzie smęcenie niemożebne ;][V] pisze:http://www.jester-records.com/ulver/
Ostatnio zmieniony 02-07-2013, 17:38 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
samo smecenie masa ok, w koncu shadows super plyta, jesli tylko pozbedzie sie apaszki i rejbanów to czekam na nowa:)
this is a land of wolves now
-
- weteran forumowych bitew
Hehe, a jak wyszła to była tu i ówdzie mowa, że ULVER obniżył poziom i że to już nie to co wcześniej :D A z obecnej perspektywy to jednak album znakomity. Japierdolę, jak sobie przypomnę o War of the Roses to mi się autentycznie zbiera na wymioty, jak można się tak potwornie skurwić, Boże święty :< Jeszcze rozumiałbym jakby szedł za tym nie wiadomo jaki sukces komercyjny, ale zdaje się, że chyba nie... przynajmniej ci hipsterzy których znam brzydzą się kupowaniem płyt.Riven pisze:samo smecenie masa ok, w koncu shadows super plyta
Btw teraz może pojadę herezją, ale słuchałem ostatnio skopcony jak bombowiec Blood Inside i wynudziłem się potwornie. Shadows Of The Sun mi chyba lepiej robi jednak obecnie, może dlatego że nie mam tej płyty tak bardzo osłuchanej.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Riven
- Kontakt:
No bo po BI wszyscy spodziewali sie dalszych fajerwerkow, a tu taka spokojna, stonowana plyta. z poczatku bylem lekko zawiedziony (pamietam jak wypuscili najpierw jako zajawke "Vigil" - zaczyna sie tym uroczym fortepianem i potem wchodzi jakis lekko przesterowany efekt. bylem pewien, ze zaraz jebnie perkusja i skruszy sciany, a tu...nic), ale szybko zrozumialem o co chodzi. swietny album, smetny i melancholijny jak cholera, ale w dobrym tonie i bez pedalenia. nie za bardzo chce mi sie do niego wracac, ale to tylko dlatego, ze wpedza w naprawde wisielczy nastroj ;].
BI nie sluchalem wieki, ale wlasnie tak sobie mysle, ze mogla sie przeterminowac. Zobaczymy.
BI nie sluchalem wieki, ale wlasnie tak sobie mysle, ze mogla sie przeterminowac. Zobaczymy.
-
Sedno. Nie wiem, co się temu Garmu stało, przecież krasonoludy sa heteroseksualne, a przynajmniej tak u Tolkiena było.Riven pisze:swietny album, smetny i melancholijny jak cholera, ale w dobrym tonie i bez pedalenia
- Riven
- Kontakt:
- Skaut
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Cover Black Sabbath dużo ok. Zresztą cała płyta jest zacna.Baton pisze:Sedno. Nie wiem, co się temu Garmu stało, przecież krasonoludy sa heteroseksualne, a przynajmniej tak u Tolkiena było.Riven pisze:swietny album, smetny i melancholijny jak cholera, ale w dobrym tonie i bez pedalenia
The madness and the damage done.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Cover Black Sabbath to był pierwszy kawałek jaki mi na prawdę siadł, potem poszło już z całą płytą.Kurt pisze:Cover Black Sabbath dużo ok. Zresztą cała płyta jest zacna.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
-
Oczywiście, SotS to ostatni ólwer który nie wieje gejem. Potem coś się zepsuło; zdjęcie wklejone przez RIvena zdaje się sugerować odpowiedź na pytanie "dlaczemu"Kurt pisze:Cover Black Sabbath dużo ok. Zresztą cała płyta jest zacna.Baton pisze:Sedno. Nie wiem, co się temu Garmu stało, przecież krasonoludy sa heteroseksualne, a przynajmniej tak u Tolkiena było.Riven pisze:swietny album, smetny i melancholijny jak cholera, ale w dobrym tonie i bez pedalenia
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
O'Sullivan nie partycypował w powstawaniu nowej płyty, więc już sam fakt powinien ucieszyć tych, którzy rzygają na ich ostatnie dokonania.
This is where everything goes backwards.
-
otwiera wam sie ten nowy wywiad dla ragmag? u mnie wyświetla jakiś błąd strony..
edit; poprawili.
http://ragemag.fr/ulver-black-metal-is-dead-33277/
edit; poprawili.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
404[V] pisze:otwiera wam sie ten nowy wywiad dla ragmag? u mnie wyświetla jakiś błąd strony..
edit; poprawili.
A szkoda, bo chciałem się dowiedzieć, czy ten Krzysztof to w końcu psioczy na bm, czy nie.
-
eh,on and off. jakies problem maja widać.
wywiad bardzo fajny,czekam na nową płyte,fire still burns.
wywiad bardzo fajny,czekam na nową płyte,fire still burns.
- Skaut
http://www.decibelmagazine.com/featured ... terviewed/
But I don’t think you will see me returning to black metal form any time soon. I know there’s a lot of love for those early albums out there, and appreciate that, but at the same time I have to say that I think our best work lies outside of metal.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
But I don’t think you will see me returning to black metal form any time soon. I know there’s a lot of love for those early albums out there, and appreciate that, but at the same time I have to say that I'm gay now .