ZOSTAŁEM OJCEM!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Wszystko powyższe już jest, włącznie z drzewem 
Dzięki Panowie za życzenia, młody jest wielki-właśnie usnął przy "Shadows of the sun"
. Jak zrobi to ponownie przy "Raining Blood" to będzie świetnie.
Spadam, Kacper wydzierżawił mi jakieś 30 minut spokoju, w sam raz, by sprawdzic Masterfula, ale ma w zanadrzu noc i spore płuca. Ryczy prawie jak Dolan
więc muszę się na ten koncert przygotować.

Dzięki Panowie za życzenia, młody jest wielki-właśnie usnął przy "Shadows of the sun"

Spadam, Kacper wydzierżawił mi jakieś 30 minut spokoju, w sam raz, by sprawdzic Masterfula, ale ma w zanadrzu noc i spore płuca. Ryczy prawie jak Dolan

- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Małe dzieci potrafią ignorować hałas ;) Jakbyś do niego mówił pewnie by się obudził.Pelson pisze:Wszystko powyższe już jest, włącznie z drzewem :)
Dzięki Panowie za życzenia, młody jest wielki-właśnie usnął przy "Shadows of the sun" :). Jak zrobi to ponownie przy "Raining Blood" to będzie świetnie.
Spadam, Kacper wydzierżawił mi jakieś 30 minut spokoju, w sam raz, by sprawdzic Masterfula, ale ma w zanadrzu noc i spore płuca. Ryczy prawie jak Dolan :) więc muszę się na ten koncert przygotować.
- sveneld
- zaczyna szaleć
Gratuluję! mam nadzieję, że CI starczy entuzjazmu na najbliższych parę lat
Mój synek właśnie skończył 14 miesięcy i czasam pomimo, że daje masę radości, to zdarzają się momenty, ze człowiek ma ochotę sobie w łeb strzelić.
Jak to mówią: małe dzieci są tak słodkie, że chaciałoby się je zjeść. Potem człowiek żałuje, że tego nie zrobił

Jak to mówią: małe dzieci są tak słodkie, że chaciałoby się je zjeść. Potem człowiek żałuje, że tego nie zrobił

Only dead fish flows with the stream...
-
- rasowy masterfulowicz
Kolejny, ktory poczuł zew wakacjiMaria Konopnicka pisze:Gratulacje! Mój syn za godzinę i 17 minut kończy dwa lataJak ten czas leci ...

Mogę pokusic się o podsumowanie tygodnia: śpię po 5-6 godzin na dobę, "pachnę" pieluszkami i proszkiem do prania a moj syn obrał mnie sobie za cel urynacji tylko trzy razy i...
...ZGŁUPIAŁEM DO RESZTY BO MI SIĘ TO PODOBA!
Frajda z posiadania i opiekowania się potomstwem jest nieprzeciętna, nawet jeśli redukuje znacznie ilość słuchanej muzyki.
- INSULTER OF JESUS CHRIST
- rozkręca się
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- karabin
- zaczyna szaleć