Jako druga trafiła do mnie "Diabolical Age" (...)
Jako trzecia w łapska wpadła mi "Diabolical Age" [/quote]
uuu... nie wytrzeźwialeś jeszcze po świńtach?

do tematu: potrafię wymienić 100 zespołów ciekawszych niż Ragnarok, nawet tylko w obrębie BM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
juz sluchalem - moze być, obleci - ale mi na takie średnie płyty to szkoda pieniedzy, a przede wszystkim czasuConflagrator pisze:Pewnie mało kogo to interesuje, ale Ragnarok ma nowy skład i właśnie wydał nowa płytęNatknąłem się na info przez przypadek, ale może jest jeszcze ktoś kogo ten zespół interesuje (oprócz Regain Records).
PS. Leci z myspace jakiś numer z poprzedniej płyty i w sumie nie jest to aż takie złe jak pisałem wcześniej...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
slyszeliblack_lava pisze:słyszeliwy nową płytę?
black_lava pisze:słyszeliwy nową płytę?
sie zgadzam, 2 razy przesłuchałem i straciłem tylko czasMorbid Marcin pisze:niestety plyta bez zadnej historii.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
jak bym był już na emeryturze też by mi było szkoda czasu :)Adrian696 pisze: juz sluchalem - moze być, obleci - ale mi na takie średnie płyty to szkoda pieniedzy, a przede wszystkim czasu :D zestarzałem się :D
Ty nie cfaniakuj mi tu tylko GG odpal ;)Ihasan pisze:jak bym był już na emeryturze też by mi było szkoda czasu :)Adrian696 pisze: juz sluchalem - moze być, obleci - ale mi na takie średnie płyty to szkoda pieniedzy, a przede wszystkim czasu :D zestarzałem się :D
odpalone :)Adrian696 pisze:Ty nie cfaniakuj mi tu tylko GG odpal ;)Ihasan pisze:jak bym był już na emeryturze też by mi było szkoda czasu :)Adrian696 pisze: juz sluchalem - moze być, obleci - ale mi na takie średnie płyty to szkoda pieniedzy, a przede wszystkim czasu :D zestarzałem się :D
Fakt, ale czy któraś z ich poprzednich płyt miała jakąś historię? Pytam, bo nie wiem, a słyszałem wcześniej tylko Blackdoor Miracle i też mi się nie podobała.Morbid Marcin pisze:niestety plyta bez zadnej historii.