ABORYM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
-
- starszy świeżak
- P.
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
Nie mówię, że zły. Jest gorszy od trzech poprzednich. Skromniejsza elektronika, gorsze wokale, klawisze bardziej typowe... [/quote]
...Ale ogólnie dobra płyta. Może trochę przesadzilem pisząc, że dwie pierwsze są lepsze - poziom jest zbliżony.
Wszyscy oczekiwali jeszcze lepszej plyty od "With No...", ale jak widać nie jest to takie proste.
Nie mówię, że zły. Jest gorszy od trzech poprzednich. Skromniejsza elektronika, gorsze wokale, klawisze bardziej typowe... [/quote]
...Ale ogólnie dobra płyta. Może trochę przesadzilem pisząc, że dwie pierwsze są lepsze - poziom jest zbliżony.
Wszyscy oczekiwali jeszcze lepszej plyty od "With No...", ale jak widać nie jest to takie proste.
never again
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Belfegorek
- rozkręca się
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Belfegorek
- rozkręca się
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Re: ABORYM
Skaucie - poprzednią słuchałeś?
Jak tak to możesz jakoś nową odnieść do poprzedniej? Bo generalnie jeżeli to jest jeszcze gorsze niż ta poprzednia spierdolina to nawet patykiem nie tknę.
Jak tak to możesz jakoś nową odnieść do poprzedniej? Bo generalnie jeżeli to jest jeszcze gorsze niż ta poprzednia spierdolina to nawet patykiem nie tknę.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no i dobrze, bo to płyta z cyklu - ukradnij, przesłuchaj, wykasuj 

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Skaut
Poprzednią też słuchałem kiedyś i też szybko wyjebałem. Jest jeszcze bardziej bombastycznie, z klimatem godnym najlepszych zespołów blackowo-klawiszowych. Ja nie rozumiem czemu im nadal przypina się łatkę grania industrialnego black metalu. Strasznie to krzywdzące jest dla innych zespołów. Nawet średni Abigor z tego roku jest o piekło lepszy. Na nowej masz jarmark i fajerwerki. Nie marnuj czasu Morph, nadal możesz podtrzymać to, co napisałeś kiedyś:Morph pisze:Skaucie - poprzednią słuchałeś?
Chociaż wynik meczu podniósłbym co najmniej o 4 gole.Morph pisze:BLACKLODGE - ABORYM 1:0
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
- koreaniec
- w mackach Zła
- beastov23
- weteran forumowych bitew
"Najprawdopodobniej nie masz pojęcia o graniu na gitarze, basie czy syntezatorze. Jestem pewien, że nie potrafiłbyś zagrać nawet na hiszpańskich kastanietach, więc uważam za zbędne komentowanie tego co mówisz... Bez sensu jest też odpowiadanie na drugą część pytania, mogę tylko powiedzieć że jestem zadowolony, że ten album zniechęci ludzi o ograniczonych umysłach i nieobytych z muzyką. To ogromne zwycięstwo. I dokładnie taki rodzaj fanów mam nadzieję utracić dzięki "Psychogrotesque". - abban/ABORYM
Blackastrial
discuss.
Blackastrial
discuss.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-
- w mackach Zła
i gdzie w tym industrial?koreaniec pisze: zajebiste solo na saksie, Ulver po włosku
szkoda na nich klawiatury.
- Skaut
ten jaki Kelthuz wannabiebeastov23 pisze:"Najprawdopodobniej nie masz pojęcia o graniu na gitarze, basie czy syntezatorze. Jestem pewien, że nie potrafiłbyś zagrać nawet na hiszpańskich kastanietach, więc uważam za zbędne komentowanie tego co mówisz... Bez sensu jest też odpowiadanie na drugą część pytania, mogę tylko powiedzieć że jestem zadowolony, że ten album zniechęci ludzi o ograniczonych umysłach i nieobytych z muzyką. To ogromne zwycięstwo. I dokładnie taki rodzaj fanów mam nadzieję utracić dzięki "Psychogrotesque". - abban/ABORYM

Coś tam było! Człowiek!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hey fuckers!
As we believe, you know this is a very important year for us: it's the anniversary of the first 20 years of Aborym. We would like to thank you all for following us, for supporting us, quite often to stand us, for buying or downloading our albums, for wearing our T-shirts, for having read, understood and interiorized our lyrics and, for all the time, you dedicated to us when you were writing us letters or e-mails to which we couldn't answer, or, simply, for having criticized us. And we want to thank you, especially, if some of you, through Aborym, have become open-minded, rebelled against the rules, the business and the system (musical and not musical one) and perhaps managed to make music in a free, instinctive and passionate way.
We would like you all to be part of our history and the history of extreme music. We want you all in our next album, planned to be released through Agonia Records. We intend to realize a song about 5 minutes' long in which we want to insert anything you would like to send us: guitar or bass riff, samples, sentences, keyboards, groove, loops or short lyrics.
Furthermore, we would like to realize a huge Aborym Fan Wall Poster, a enormous mosaic with all of your pictures, which will be sent for free at the moment it will be completed.
This is your opportunity to be part of the history of Aborym. This is our chance to thank you all.
We love ya all,
Aborym
As we believe, you know this is a very important year for us: it's the anniversary of the first 20 years of Aborym. We would like to thank you all for following us, for supporting us, quite often to stand us, for buying or downloading our albums, for wearing our T-shirts, for having read, understood and interiorized our lyrics and, for all the time, you dedicated to us when you were writing us letters or e-mails to which we couldn't answer, or, simply, for having criticized us. And we want to thank you, especially, if some of you, through Aborym, have become open-minded, rebelled against the rules, the business and the system (musical and not musical one) and perhaps managed to make music in a free, instinctive and passionate way.
We would like you all to be part of our history and the history of extreme music. We want you all in our next album, planned to be released through Agonia Records. We intend to realize a song about 5 minutes' long in which we want to insert anything you would like to send us: guitar or bass riff, samples, sentences, keyboards, groove, loops or short lyrics.
Furthermore, we would like to realize a huge Aborym Fan Wall Poster, a enormous mosaic with all of your pictures, which will be sent for free at the moment it will be completed.
This is your opportunity to be part of the history of Aborym. This is our chance to thank you all.
We love ya all,
Aborym
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;