Tu nie chodzi o żadne wybory ,że z kimś się utożsamiam. Absolutnie. Mentzen czy Bosak nie pasują mi pod wieloma względami jako osoby z czasem przeświadczeniem średniowiecznym. Sam jestem osobą wierzącą ale we własne łone balansujące na granicy religii pogańskich. Lubię kościół tylko z tego względu ,że Ich obsługuję prawniczo ale nie podzielam ich przekonań.
Ciężko mi akceptować to co odjebuje KO bo to dla mnie poziom nieaakceptowalny. Dekle z Pisu to podobny poziom. Niech ta Konfederacja pokaże ile może,czy coś zmienią a mnie tylko interesują przepisy dotyczące przedsiębiorczości. Może być tak ,że się ośmieszą. Who knows.... NIe wiem ale koleżką z KO na pewno drugiej szansy nie dam jako wyborca.
Głosując nie ma takiej partii gdzie poszedłbym do urny i uczciwie oddach głoś- każdy ma za pelcami śmieszne, kompromitujące historie. Ale ale jak pomyślę co robi obecne KO w paru kwestiach, na jakim posziomie kurwa świnii,serio mi się odechciało.
Zmiana "barw"/ Zmiana stron barykady.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Re: Zmiana "barw"/ Zmiana stron barykady.
Ostatnio zmieniony 06-06-2026, 16:54 przez Tomaszm3, łącznie zmieniany 1 raz.
- empir
- zahartowany metalizator
Ale w tej konfederacji szeregowi posłowie będą na tym samym poziomie albo gorszym. Im lepszy wynik zdobywa jakakolwiek partia w wyborach, tym więcej zjebów się dostaje do sejmu. I nie mam wątpliwości, że zarówno w lewicy jak i z KO zjebów trochę jest.Tomaszm3 pisze: ↑06-06-2026, 16:49Tu nie chodzi o żadne wybory ,że z kimś się utożsamiam. Absolutnie. Mentzen czy Bosak nie pasują mi pod wieloma względami jako osoby z czasem przeświadczeniem średniowiecznym. Sam jestem osobą wierzącą ale we własne łone balansujące na granicy religii pogańskich. Lubię kościół tylko z tego względu ,że Ich obsługuję prawniczo ale nie podzielam ich przekonań.
Ciężko mi akceptować to co odjebuje KO bo to dla mnie poziom nieaakceptowalny. Dekle z Pisu to podobny poziom. Niech ta Konfederacja pokaże ile może,czy coś zmienią a mnie tylko interesują przepisy dotyczące przedsiębiorczości. Może być tak ,że się ośmieszą. Who knows.... NIe wiem ale koleżką z KO na pewno drugiej szansy nie dam jako wyborca.
Grunt, aby ci co rządzą byli w jak najmniejszym stopniu zjebani.
Chyba nikt nie ma wątpliwości, że pisowski rząd bardzo nisko zawiesił poprzeczkę.
Więc w kolejnych wyborach wybór dla mnie będzie między lewicą a KO. Innych opcji nie widzę.
Oczywiście ty ich pewnie znasz lepiej, bo osobiście, skoro robisz z nimi interesy.
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Nie znam pół posła Konfederacji. Za to kolesi z PO i PISu znam za dużo prywatnie. Choćby przez to że goście z Konfederacji to jedank młode chujki i bez względu na bałagan w głowie może mają ciut bardziej szczere intencje bo to co robi KO w urzędach jest dla mnie nieaakceptowalne. Jebał pies jak tych posłów z KO co znam kombinuja to nie może się przelewać na postzreganie całości ale to co się dzieje w pewnych tematach..funkcjonowania całości. Ja tego nie akceptuje.
Tu pierdolili że z Zielonymi nie będą się spoufalać, jak to zaznaczali a w ministerstwach cichaczem ich wpuszczali byle poklepać się po plecach.
Daj spokój. Ja tego środowiska nienawidzę. Chuj już z tym ile walcze prawniczo pewne rzczey forsująć to są chorzy ludzie.
jak z takimi kurwami można wchodzić w jakąkolwiek współpracę.
Tu niby odrębność a do ministerstw kto ich zaprasza? Kurwa słodkie układy. Z pewnymi ludżmi się nie współpracuje . I tyle. Można się układać z każdym ale pewne środowiska nie i ja to tak pojmuje.
Podobna sytuacja z Giertychem.... jak można taką osobę tolerować wród swojego zaplecza politycznego. A parę lat temu jak sobie słit focie robił z pewnymi gangusami którzy odpowiadają za jeden z największych przekrętów gospodarczych? Bo co mu płacili........Jak można współpracować i udawać debila że nic się nie dzieje z takimi osobami. TO co robi Mecenas Giertych jest kompletnie obrzydliwe. Zakrzywanie moralnych zasad bycia prawnikiem.
Jeśli coś robisz jako prawnik dajesz prosto do zrozumienia- zrobię to i to, jeśli etyka zawodowa wykracza ponad standard to ok deal with it ale ale powinieneś być uczciwy wg pisanych i też ja uważam niepisanych zasad. Jak ci klieci Get in nobel bank mają się czuć jak oni tak pięknie wszystkich wychujeli? i takie osoby się toleruje w zapleczu politycznym.....
jasne niech ktoś to usprawiedliwia- w chuju miałbym to ale to osoba z zaplecz KO politycznego i tłumaczą nam jak debilą usprawiedliwiać tak nikczemne rzeczy ,że w PIS było gorzej. Może było tam też nie brakowało krzywych akcji ale litości...
Ja bym takiej osoby się pozbył od razu ale nie jestem politykiem, nie rozumiem może panujących zasad co nie zmienia faktu że to mnie brzydzi.
Tu pierdolili że z Zielonymi nie będą się spoufalać, jak to zaznaczali a w ministerstwach cichaczem ich wpuszczali byle poklepać się po plecach.
Daj spokój. Ja tego środowiska nienawidzę. Chuj już z tym ile walcze prawniczo pewne rzczey forsująć to są chorzy ludzie.
jak z takimi kurwami można wchodzić w jakąkolwiek współpracę.
Tu niby odrębność a do ministerstw kto ich zaprasza? Kurwa słodkie układy. Z pewnymi ludżmi się nie współpracuje . I tyle. Można się układać z każdym ale pewne środowiska nie i ja to tak pojmuje.
Podobna sytuacja z Giertychem.... jak można taką osobę tolerować wród swojego zaplecza politycznego. A parę lat temu jak sobie słit focie robił z pewnymi gangusami którzy odpowiadają za jeden z największych przekrętów gospodarczych? Bo co mu płacili........Jak można współpracować i udawać debila że nic się nie dzieje z takimi osobami. TO co robi Mecenas Giertych jest kompletnie obrzydliwe. Zakrzywanie moralnych zasad bycia prawnikiem.
Jeśli coś robisz jako prawnik dajesz prosto do zrozumienia- zrobię to i to, jeśli etyka zawodowa wykracza ponad standard to ok deal with it ale ale powinieneś być uczciwy wg pisanych i też ja uważam niepisanych zasad. Jak ci klieci Get in nobel bank mają się czuć jak oni tak pięknie wszystkich wychujeli? i takie osoby się toleruje w zapleczu politycznym.....
jasne niech ktoś to usprawiedliwia- w chuju miałbym to ale to osoba z zaplecz KO politycznego i tłumaczą nam jak debilą usprawiedliwiać tak nikczemne rzeczy ,że w PIS było gorzej. Może było tam też nie brakowało krzywych akcji ale litości...
Ja bym takiej osoby się pozbył od razu ale nie jestem politykiem, nie rozumiem może panujących zasad co nie zmienia faktu że to mnie brzydzi.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Nooooo dorośli do poziomu typowej Julkiempir pisze: ↑06-06-2026, 16:41Każdy kiedyś dorasta. Choć nie mam pewności czy dotyczy to też wyborców konfytabaluga pisze: ↑01-02-2024, 19:23Kreator ? kiedyś we wkladce albumu pisali dedykacje typu " faggots" i " fuck gays for spreading aids" żeby skończyć jako antifiarska gownokapela z tekstami piosenek cytuje " Side by side We’ll crush homophobia "
ktoś tu nawet ładnie ich podsumował https://www.metalious.com/kreator![]()
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Hipotyzując ,że konfederacją będzie musiała w porozumieniu z kimś rządzić-nie sądze żeby otrzymała mołżiwość samodzielnego rządzenia- gdzie jak mówię jestem bardzo scpetyczny to pierwsze inicjatywy ustawodawcze jaki mogłyby być?
Tabulaga TY chyba jesteś ich wyborcą co to może być?
Ok znalazłem piątke KOnfederacji
Szybkie i sprawiedlie sądy- brzmi sensownie ale ale to jest nie do zrealizowania obecnie. Do tego jest potrzebna tak mocna zaaangażowana reforma sądownictwa, ułatwianie dostępu do wykonywania zawodu,
Nie wierz w te bzdury
https://zyciebezkredytu.pl/frankowicze- ... -w-sadach/
Tylko czynnik ludzki jest w stanie zmienić coś, Ułatwienie dostępów do zawodu. Większy angaż asystentów sędziego.Po chuj powoływać biegłych w takich procesach. Sędziowe robią to żeby mieć dupochron ale to tylko przedłuża sprawę. To są rzeczy naprawdę banalne w kwestii unieważniana umowy kredytu co innego kiedy ktoś to chce przewalutowywać ale to sporadyczne przypadki.
No i dziś mamy wszystko zajebane po wydziałach cywilnych ,bo fraknkowicze to ja wiem na pewno rząd gdzieś 150 tys osób w karaju więc wszystko leży i kwiczy po sądach.
Apelacja Katowice,Warszawa, Kraków to dziś na rozpoznanie aplecaji rzedu 2 nieraz 3 lat.
Silne Państwo to silny wymiar sprawiedliwości. Na tym polu leżymy CAŁKOWICIE.
Nic się nie da wpasować w jakieś ramy czasowe przy procesach cywilnych,nie nie możesz założyć..
Czećć moich klientów nie dożywa końca procesów-umiera w trakcie. Nawet przed sądem się nie przyznaje ,że zmarli bo to też rodziłoby kolejne przedłużenie sprawy przy uregulowaniu spraw spadkowych. Nie informuje sądu bo to byłby nonsens.
Z cześciowym roszeniem jak kieruje pozwy to po opiniii biegłych proszę przy rozszerzeniu powództwa żeby załaczyć do akt sprawy nawet jak jest średnio korzystna-bo się drugiej opinii nie doczekam .
Tabulaga TY chyba jesteś ich wyborcą co to może być?
Ok znalazłem piątke KOnfederacji
Szybkie i sprawiedlie sądy- brzmi sensownie ale ale to jest nie do zrealizowania obecnie. Do tego jest potrzebna tak mocna zaaangażowana reforma sądownictwa, ułatwianie dostępu do wykonywania zawodu,
Nie wierz w te bzdury
https://zyciebezkredytu.pl/frankowicze- ... -w-sadach/
Tylko czynnik ludzki jest w stanie zmienić coś, Ułatwienie dostępów do zawodu. Większy angaż asystentów sędziego.Po chuj powoływać biegłych w takich procesach. Sędziowe robią to żeby mieć dupochron ale to tylko przedłuża sprawę. To są rzeczy naprawdę banalne w kwestii unieważniana umowy kredytu co innego kiedy ktoś to chce przewalutowywać ale to sporadyczne przypadki.
No i dziś mamy wszystko zajebane po wydziałach cywilnych ,bo fraknkowicze to ja wiem na pewno rząd gdzieś 150 tys osób w karaju więc wszystko leży i kwiczy po sądach.
Apelacja Katowice,Warszawa, Kraków to dziś na rozpoznanie aplecaji rzedu 2 nieraz 3 lat.
Silne Państwo to silny wymiar sprawiedliwości. Na tym polu leżymy CAŁKOWICIE.
Nic się nie da wpasować w jakieś ramy czasowe przy procesach cywilnych,nie nie możesz założyć..
Czećć moich klientów nie dożywa końca procesów-umiera w trakcie. Nawet przed sądem się nie przyznaje ,że zmarli bo to też rodziłoby kolejne przedłużenie sprawy przy uregulowaniu spraw spadkowych. Nie informuje sądu bo to byłby nonsens.
Z cześciowym roszeniem jak kieruje pozwy to po opiniii biegłych proszę przy rozszerzeniu powództwa żeby załaczyć do akt sprawy nawet jak jest średnio korzystna-bo się drugiej opinii nie doczekam .