OSTATECZNE ROZDANIE: Najslabszy okres w historii heavy metal.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: OSTATECZNE ROZDANIE: Najslabszy okres w historii heavy metal.
Może 350tka już zapełniona?
Guilty of being right
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Myślę, że powinniśmy zacząć od samego początku i najpierw ustalić czy Black Sabbath to hard rock, blues rock, heavy metal, doom metal czy klasyczny heavy metal. Wtedy wszystko będzie już jasneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-11-2022, 01:29Ok poprawka klasyczny heavy metal jest podgatunkiem heavy metalu, teraz ma to juz sens i wcale nie brzmi idiotycznie.ozob pisze: ↑01-11-2022, 21:38Klasyczny heavy metal. To ważne.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-11-2022, 21:16
Czyli heavy metal to podgatunek heavy metalu xD człowiek mem, i to z kompleksami pochodzenia.
Natomiast, to forum rzeczywiscie jest kwintesencja kraju cebuli. (:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- bartwa
rock'n'roll baby
PLASTIK NIE JEST METALEM
- ozob
A tego już historia nie rozstrzygnęła? Czy może jeszcze nie doszło to info do zaściankowa? (:Nerwowy pisze: ↑02-11-2022, 13:48Myślę, że powinniśmy zacząć od samego początku i najpierw ustalić czy Black Sabbath to hard rock, blues rock, heavy metal, doom metal czy klasyczny heavy metal. Wtedy wszystko będzie już jasneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-11-2022, 01:29Ok poprawka klasyczny heavy metal jest podgatunkiem heavy metalu, teraz ma to juz sens i wcale nie brzmi idiotycznie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Nerwowy
No niestety, to jest Polska a nie jakaś kurwa Europaozob pisze: ↑02-11-2022, 15:35A tego już historia nie rozstrzygnęła? Czy może jeszcze nie doszło to info do zaściankowa? (:Nerwowy pisze: ↑02-11-2022, 13:48Myślę, że powinniśmy zacząć od samego początku i najpierw ustalić czy Black Sabbath to hard rock, blues rock, heavy metal, doom metal czy klasyczny heavy metal. Wtedy wszystko będzie już jasneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-11-2022, 01:29
Ok poprawka klasyczny heavy metal jest podgatunkiem heavy metalu, teraz ma to juz sens i wcale nie brzmi idiotycznie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ozob
W sumie racja.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- hcpig
Może i tak ale posługiwanie się na forum o metalu (wcześniej ściśle o black / death) taką terminologią rodem z Marka Sierockiego czy Hirka Wrony jest niedorzeczne.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-11-2022, 01:29Ok poprawka klasyczny heavy metal jest podgatunkiem heavy metalu, teraz ma to juz sens i wcale nie brzmi idiotycznie.
Tak, istnieje pojęcie hejvi metal sensu largo a nawet largissimo i jest ono poprawne tylko czy to jest aby Masterful czy też forum Pani Domu albo Bravo Girl?
Co do meritum sondy to sens ma wojna dekad ale segmentacja aż na półdekady to również ostra przesada.
Yare Yare Daze
- ozob
Tak naprawdę zachowujesz się jak jakas pani domu, bo przypierdalasz się o pierdolę. (:
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To była ironiahcpig pisze: ↑02-11-2022, 18:34Może i tak ale posługiwanie się na forum o metalu (wcześniej ściśle o black / death) taką terminologią rodem z Marka Sierockiego czy Hirka Wrony jest niedorzeczne.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-11-2022, 01:29Ok poprawka klasyczny heavy metal jest podgatunkiem heavy metalu, teraz ma to juz sens i wcale nie brzmi idiotycznie.
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja tam bym ten temat zostawił w spokoju, bo się jeszcze kosmos zawiesi i spierdoli
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Gore_Obsessed
Ostatnich kilkanaście lat to straszna bieda. Od jakiegoś czasu nie chce mi się wręcz sprawdzać nowości.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- ozob
Błąd. Jak nie sprawdzasz nowości to skąd wiesz, że bieda? (:
- Gore_Obsessed
Nie napisałem, że nie sprawdzam. Kilka razy w roku robię przegląd po distrach. Ostatnio częściej kończy się tym, że nic nie kupuję.
Only SŁUCHANIE płyt is real!