HAEMORRHAGE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Re: HAEMORRHAGE
A słucham właśnie tego nowego Hospital. W porównaniu do wcześniejszych wielkich zmian nie ma. Fajnie się słucha. Nie silący się na oryginalność deathgrind.
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
I właśnie dlatego tak fajnie się tego słucha:)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Zdecydowanie jeden z najlepszych przedstawicieli tego gatunku. Kapitalne grind-owe przytupańce zanurzone w death metalowym sosie. Mi ta potrawa smakuje znakomicie. Hospital Carnage trzyma poziom poprzednich wydawnictw więc jeśli komuś poprzednie ochłapy robiły dobrze, to i ten go nie rozczaruje.
- gelO
- zahartowany metalizator
Ostatniego splitu i płyty jeszcze nie słyszałem, ale wszystko oprócz splitu z DI jest zajebiste, a jaki ładny cover Venom na Apology... nagrali.
-
Pacjent
"Grume" to już klasyka, ale reszta, łącznie z niedocenianym debiutem, trzyma wysoki poziom. Oczywiście nowa płyta także.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Nasum
Ładne covery to nagrali na "Loathesongs", zwłaszcza "Doctor doctor" z repertuaru UFO:)gelO pisze:Ostatniego splitu i płyty jeszcze nie słyszałem, ale wszystko oprócz splitu z DI jest zajebiste, a jaki ładny cover Venom na Apology... nagrali.
- Realista
Fajna jest ta nowa płyta, dawno nie słuchałem tych hiszpańskich psychopatów, chyba ostatni materiał jaki słyszałem to był Morgue Sweet Home, kiedyś bardzo mnie jarała ich płytka Grume. Koncertowo swego czasu uważałem ten zespół za jeden z najlepszych, wokal niszczył ekspresja na scenie!
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Pan śpiewak nieco zgłodniał na scenie
Jak dla mnie haemorhage to taki punk zagrany na deathową nutę. Proste, skoczne rytmy. Nic wielkiego w tym nie ma, ale zanucić nawet da się - więc i w ucho wpada. Na tym też chyba polega urok tej muzyki, że to taki skoczny grind, w sam raz do wywinięcia kilku hołubców.
Jak dla mnie haemorhage to taki punk zagrany na deathową nutę. Proste, skoczne rytmy. Nic wielkiego w tym nie ma, ale zanucić nawet da się - więc i w ucho wpada. Na tym też chyba polega urok tej muzyki, że to taki skoczny grind, w sam raz do wywinięcia kilku hołubców.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Słucham tego nowego Hemoroida, no i kurna, fajne to jest! Wprawdzie momentami zastanawiam się, czy słucham Haemorrhage, Carcass, czy General Surgery, ale chuj z tym, bo buja. ;) Na żywo ponoć też ślicznie nakurwiają, przekonamy się na Brutalu.
-
Baton
Fajna gitarzystka, to chyba rzadkie zjawisko, żeby taką muzykę współtworzyła kobieta. W dodatku nawet niebrzydka.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
Nasum
Dokładnie, chuj z tym że to niezbyt oryginalne granie, najważniejsze że buja.Self pisze:Słucham tego nowego Hemoroida, no i kurna, fajne to jest! Wprawdzie momentami zastanawiam się, czy słucham Haemorrhage, Carcass, czy General Surgery, ale chuj z tym, bo buja. ;)
A co do Any to rzeczywiście niezła z niej siostrzyczka, chcialbym aby taka sie mna zaopiekowała:)
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
-
Nasum
:) Oni zawsze mieli nieźle popiepszone klipy, ten raczej też się wpisuje w kanon:) jednym słowem - fajny.
-
Nasum
Słucham sobie ich nowego splitu z Disgorge i jedyne co mi przychodzi do głowy to banalne stwierdzenie : masakra! Dla fanów mus, reszta też może obadać jeśli ma na tyle siły. Ten split wydaje mi się lepszy - jeśli chodzi o kawałki zamieszczone przez Hiszpanów - od tego który wydali z Dead Infection. Naprawdę warto, a jeśli twierdzicie że trzy kawałki to mało, to Meksykanie dokonają ostatecznego aktu spustoszenia.
-
Nasum
Hiszpański hemoroid ponownie w akcji - tym razem ukazał się split z Gruesome Stuff Relish, który krótko był dostępny w SMG, natomiast teraz szykują reedycję swojej płyty z coverami.
-
Pacjent
Próbki z płytki z coverami:
Fajna okładka:

Fajna okładka:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
Nasum
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/7752
I kolejny świeżutki split naszych ulubieńców w chirurgicznych kitlach.
I kolejny świeżutki split naszych ulubieńców w chirurgicznych kitlach.
-
Pacjent
Słyszeliście już nowy kawałek ze splitu z Rompeprop?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
[youtube][/youtube]Pacjent pisze:Próbki z płytki z coverami:
JP 100 %
zajebongo