Dlatego, że sztuka ma wartość tylko dla ludzi. Sama w sobie jest kompletnie bezwartościowa.Drone pisze: Człowiek to tylko narzędzie, środek produkcji i forma przejściowa, nie wiem, czemu wszystko ma się niby sprowadzać do niego.
SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: SATYRICON
- ultravox
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Bono z U2 dołączył do Satyricon:
-
arise
- zaczyna szaleć
Satyrowi brakuje na tym grubasnym łańcuchu wielkiego wisiora $Czesław pisze:Bono z U2 dołączył do Satyricon:
- ultravox
Co to za różnica jak gościu wygląda? Czy to jakieś laski piszą?
Od kiedy metal to pokaz mody? Dajcie spokój.
- Scaarph
NO WŁAŚNIE.ultravox pisze: Od kiedy metal to pokaz mody?
- ultravox
Jak lubi to niech się tak ubiera, jego sprawa. Gdyby się tak ubrał w 94-tym to teraz połowa ludzi na koncertach by tak wyglądała 
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Hahaha, sama prawdaultravox pisze:Jak lubi to niech się tak ubiera, jego sprawa. Gdyby się tak ubrał w 94-tym to teraz połowa ludzi na koncertach by tak wyglądała
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Scaarph
ok, luz. pytanie tylko na ile lubi a na ile jest to chłodna kalkulacja.ultravox pisze:Jak lubi to niech się tak ubiera, jego sprawa.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, ubranie się normalnie to nic innego jak efekt chłodnej kalkulacji i niechybnie tkwi w tym drugie dno 
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- ultravox
Na to pytanie to tylko on sam może sobie odpowiedzieć. Zresztą, co za różnica? Niech sobie kalkuluje, nie widzę w tym nic złego. W końcu to nie punk.Scaarph pisze:ok, luz. pytanie tylko na ile lubi a na ile jest to chłodna kalkulacja.
- Scaarph
odwracasz kota ogonem.
czyli według ciebie nie ma nawet cienia szansy, że jest to chwyt marketingowy?
edit: to @ jester
czyli według ciebie nie ma nawet cienia szansy, że jest to chwyt marketingowy?
edit: to @ jester
- Scaarph
a, tak se tylko spekulowałem. w zasadzie mam to w dupie jak i cały satyriconultravox pisze:Na to pytanie to tylko on sam może sobie odpowiedzieć. Zresztą, co za różnica? Niech sobie kalkuluje, nie widzę w tym nic złego. W końcu to nie punk.Scaarph pisze:ok, luz. pytanie tylko na ile lubi a na ile jest to chłodna kalkulacja.
- ultravox
Nawet jeśli jest to chwyt marketingowy(w co wątpię, bo do kogo niby miałoby to przemawiać? Pewexów już nie ma, więc taki wygląd na nikim chyba nie robi wrażenia) to nie widzę w tym nic złego.
- Scaarph
sorry, ultravox, to w jestera było a nie w ciebieultravox pisze:Wcale nie odwracam kota ogonem. Nawet jeśli jest to chwyt marketingowy(w co wątpię, bo do kogo niby miałoby to przemawiać? Pewexów już nie ma, więc taki wygląd na nikim chyba nie robi wrażenia) to nie widzę w tym nic złego.
- ultravox
Mieszasz pojęcia niczym wytrawny czytelnik Bravo Girl. Nie mieści Ci się w głowie, ze koleś, który wygląda jak wieśniak, może grać dobra muzykę?Maria Konopnicka pisze: No właśnie, nie jest ważne jak wygląda, jak się zachowuje, jak śpiewa i jak grają. Nie bądźcie małostkowi.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
To są tak naprawdę wszystko głupstwa, tyle że łatwo wywołują pianę na ustach metalofczyków, a na to zawsze jest miło popatrzeć.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Scaarph
jasna sprawa. tylko, że nie w tym rzecz. chodzi o to, że dla niektórych metal to tylko gatunek muzyczny i w dupie mają całą resztę, dla innych muzyka to tylko element nazwijmy to "kultury" metalowej.ultravox pisze:Mieszasz pojęcia niczym wytrawny czytelnik Bravo Girl. Nie mieści Ci się w głowie, ze koleś, który wygląda jak wieśniak, może grać dobra muzykę?Maria Konopnicka pisze: No właśnie, nie jest ważne jak wygląda, jak się zachowuje, jak śpiewa i jak grają. Nie bądźcie małostkowi.
aaa wiem, zaraz dostanę od znawców zjeba, że metal to jednak tylko muzyka, pfff
- Scaarph
...powiedział undergroundowiec z 20-letnim stażemjester pisze:To są tak naprawdę wszystko głupstwa, tyle że łatwo wywołują pianę na ustach metalofczyków, a na to zawsze jest miło popatrzeć.
- ultravox
Ja wcale nie twierdze, że metal to "tylko" muzyka, ani nie mam w dupie całej reszty. Tyle, że akurat wygląd uważam za najmniej istotny i naprawdę trudno mi na tej podstawie kogoś oceniać(choć czasem tak robię, nie będę kłamałScaarph pisze: jasna sprawa. tylko, że nie w tym rzecz. chodzi o to, że dla niektórych metal to tylko gatunek muzyczny i w dupie mają całą resztę, dla innych muzyka to tylko element nazwijmy to "kultury" metalowej.
aaa wiem, zaraz dostanę od znawców zjeba, że metal to jednak tylko muzyka, pfff