Groza jest taka zagubiona przy WHTN... biedna myszka...Scaarph pisze:no parę kroków jej do grozy jednak jest. w tył oczywiście :)
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
No nie wiem, czy to dobry pomysł - jeśli wziąć pod uwagę, że to będzie krótki materiał może tak. Generalnie wolałbym uderzenie w klimaty 'WHTN', bo jakby nie patrzeć ten album to już kwintesencja stylu Mgły.
'Come the Blessed Madness'
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Nudny ten wywiad. M. jak byk napisał że opinie z Polski na temat albumu dotyczą w zasadzie tylko muzyki, a nie ładunku emocjonalnego/tekstowego, pytającego nawet to nie sprowokowało do ułożenia chociaż jednego rzeczowego pytania. No cóż.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
INCUBATE, 10-16 wrzesień 2012. Holandia
http://incubate.org/2012/
Laibach
Fields of the Nephilim
+ miliard innych oraz:
Mgła
http://incubate.org/2012/artist/126/Mg%C5%82a
Mgła (prounounced: mgwaah), meaning “fog” in Polish, is an underground black metal band hailing from Kraków, Poland. Mixing uncompromising black metal with haunting melodies and raw aggression Mgła attracted a lot of attention in the underground in the past years. In the beginning of 2012 they released 'With Hearts Towards None' which is according to us at Incubate one of the best black metal releases this year. We think you would agree. Get into it.
http://incubate.org/2012/
Laibach
Fields of the Nephilim
+ miliard innych oraz:
Mgła
http://incubate.org/2012/artist/126/Mg%C5%82a
Mgła (prounounced: mgwaah), meaning “fog” in Polish, is an underground black metal band hailing from Kraków, Poland. Mixing uncompromising black metal with haunting melodies and raw aggression Mgła attracted a lot of attention in the underground in the past years. In the beginning of 2012 they released 'With Hearts Towards None' which is according to us at Incubate one of the best black metal releases this year. We think you would agree. Get into it.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
fajnie, szkoda ze z "metalu" az 11, bo oprócz Mgła i Nekromantheon nie bardzo kumam reszty ( i chyba nie chcę kumać )
folk (15) metal (11) punk (10) noise rock (10) drone (9) doom (8) psychedelic (8) singer-songwriter (7) lo-fi (6) ambient (6) art (6) debate (5) hardcore (5) electronic (5) garage rock (4) post punk (4) noise (4) Free Jazz (4) blues (4) post-rock (4)
folk (15) metal (11) punk (10) noise rock (10) drone (9) doom (8) psychedelic (8) singer-songwriter (7) lo-fi (6) ambient (6) art (6) debate (5) hardcore (5) electronic (5) garage rock (4) post punk (4) noise (4) Free Jazz (4) blues (4) post-rock (4)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
haha, już sobie otworzyłem następne piwo bo zaraz sie zacznie
fakt, to nie jest fest metalowy. cos ala nasz asymmetry itd.
ciekawe co blackmetalpl myśli o tym bo przecież:
"Oby takie krążki za pare lat nie trafiły do empik'u ;)"
fakt, to nie jest fest metalowy. cos ala nasz asymmetry itd.
ciekawe co blackmetalpl myśli o tym bo przecież:
"Oby takie krążki za pare lat nie trafiły do empik'u ;)"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
chuj. bilety mam po taniości. zresztą to nawet jebał to pies, bo i po drogości też mocno warto. w sumie dzień dobry, w holandii nie byłem jeszcze (ja jebię jaka dziura ten tilburg), na nic innego iść nie muszę bo to porozsypywane po różnych miejscach... na jeden dzień się postaram tam podskoczyć :)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
- COFFIN
No chyba, że mnie ktos dowiezie z któregokolwiek portowego miasta w NL;)Sova pisze:niet. Tobie będzie łatwiej drogą morską, na kutrze, wsród śledzi ;)
Sova pisze: a że to holland to...

no:)
'Come the Blessed Madness'