INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: INFERNAL WAR
moim zdaniem brzmienie jest ok, a plyta z kazdym odsluchem zyskuje
bdb piosenki
bdb piosenki
this is a land of wolves now
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
:Dpr0metheus pisze:E tam podoba sie. Kupiles pewnie plyte w ciemno i teraz zaklinasz rzeczywistosc;)WaszJudasz pisze:A mnie się podoba. I jak teraz żyć? ;)
Właśnie nie. Posłuchałem parę razy i ZAMIERZAM kupić.
Zgrrrooza.
A IW samo w sobie - fajne. Tyle, że ja nigdy za bardzo fanem nie byłem.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- pr0metheus
Tez sie zaniepokoilem:)WaszJudasz pisze:
Zgrrrooza.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Spoko płytka ale gdzie jej tam do Terrorfront... W tym wypadku "spoko" może i chyba powinno być traktowane jako zarzut a konkretnie o co chodzi wyjaśnili już parę stron wcześniej koledzy Skaut i kenediusze i zrobili to na tyle elegancko, że wyjebane mam na ten moment żeby pisać w zasadzie to samo ;) Ale parę w pytkę momentów było. "Eater Of Hope" np smak w chuj, gdyby brzmienie/produkcja nie były takie "user friendly" tylko kosa jak na debiucie byłby ciężki wpierdol.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Riven
- Kontakt:
Ja po wczorajszych odsłuchach uważam ze kenediusze i skaut kompletnie nie mają racji. Płyta jest przynajmniej bardzo dobra, a produkcja jest zajebista. Nie sterydy a zdrowy napierdol. Tak zmasowanego brzmienia nigdy nie mieli. Zrobiłem wczoraj odsłuch porównawcza z moim ulubionym materiałem, czyli conflagrator, i życzenia aby ten materiał miał takie samo brzmienie uważam za niedorzeczne. Wy chyba dupą tego słuchacie. Pozdro
- Plastek
- Kontakt:
Jak gówno to i dupą słuchamy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- ultravox
Dobra płyta. Wysłuchałem z przyjemnością, mimo że kompletnie nie mam w tej chwili klimatu na takie granie.
-
Jako że nie zaliczam się do fanów IW, raptem słyszałem jedną ich płytę, mianowicie "Redesecration", postanowiłem przesłuchać nowy album. Tak przy okazji - "Redesecration" mi sie podobał, może nie jakoś szaleńczo, ale zdrowy napierdol to był i czasem do niego wracam. Pozostałych płyt nie słyszałem, jakoś nie ciągnęło mnie do nich, tak więc jeśli chodzi o porównania nowej płyty ze starszymi rzeczami, to nie podejmuję się takowych czynności, oczekiwań także nie miałem żadnych, nie pragnąłem by kontynuowali linię z płyty xyz czy abc, nie obgryzałem ze zniecierpliwienia paznokci czekając na ten album... tak więc swoje wrażenia piszę będąc jakby całkowicie z boku, z czystą głową, kierując się tylko własnym gustem. Nowy materiał to taka mieszanka black/death, która mnie osobiście nie odrzuca jak w przypadku niemal każdej typowo black metalowej płyty. Jest tutaj sporo agresji, ale nie furii, nie ma tutaj takiego niekontrolowanego wybuchu wściekłości, jadu, jest zadziornie, jest pazur, ale nie drapie do żywego mięsa. Utwory są fajnie skomponowane, każdy ma swój charakter, a taki "Into dead soil" potrafi zagnieździć się w czaszce na dłużej. Muzycy też raczej się nie oszczędzają, rozpędzają się do bardzo wysokich obrotów, co mnie osobiście cieszy, nie popadają jednak w typowo bezmyślną łupankę. Przesłuchałem tej płyty bez bólu, ja dodałbym nieco więcej ciężaru do brzmienia gitar, może nie wszystkie utwory leżą mi w stu procentach, ale to nie zmienia faktu, że album jest udany. Dobra płyta, pewnie przesłucham jeszcze parę razy, może spodoba się bardziej.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Akurat ten niby 'luz' jest tym, co zgubiło Witchmaster, gdzie ta patologia z dwójki na późniejszych płytach?kenediusze pisze:Może nie bez znaczenia jest też fakt, że Witchhamster dopuszcza więcej luzu
Yare Yare Daze
- Riven
- Kontakt:
+1 co do luzu, ale patologia jak najbardziej jest obecna na Truciznie. Ktora zreszta jest swietna plyta.hcpig pisze:Akurat ten niby 'luz' jest tym, co zgubiło Witchmaster, gdzie ta patologia z dwójki na późniejszych płytach?kenediusze pisze:Może nie bez znaczenia jest też fakt, że Witchhamster dopuszcza więcej luzu
- hcpig
Po słabej trójce Trucizna dobrze rokowała że zespół wrócił na dobre tory ale nowa rozwiała te wątpliwości.
Yare Yare Daze
-
- weteran forumowych bitew
http://www.violence-online.pl/wywiady/i ... ienawidza/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
bardzo fajny wywiad.shitfun pisze:http://www.violence-online.pl/wywiady/i ... ienawidza/
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- weteran forumowych bitew
+1[V] pisze:bardzo fajny wywiad.shitfun pisze:http://www.violence-online.pl/wywiady/i ... ienawidza/
Grrrówno!
- Najprzewielebniejszy
nic o masterfulu nie powiedzieli, nie liczy sie.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Plastek
- Kontakt:
Nie ma nic o byciu ojcem i głową rodziny, tym bardziej się nie liczy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
dobry wywiad
- Only_True_Believers
dobre odpowiedzi, BM podsycany nienawiścią do Islamu to towar deficytowy, przydałoby sie wiecej.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Bardzo dobry wywiad, zwłaszcza jak mówi ze nie próbują być kontrowersyjni po to, by dwa zdania potem stwierdzić ze lubią prowokować.
- Drone
To jest absolutna perła w tym temacie:Only_True_Believers pisze:dobre odpowiedzi, BM podsycany nienawiścią do Islamu to towar deficytowy, przydałoby sie wiecej.
[youtube][/youtube]
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.