CRADLE OF FILTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: CRADLE OF FILTH
Userzy Masterfula lubuja sie w pierdoleniu typu gowno >>>>>>>> gowno, nic nie poradzisz.
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
w pierwszej klasie liceum najbardziej podobało mi się cruelty and the beast. cd żadnej nie mam, mam kasety mystica i metal minda. A ostatnio myślałem, czy sobie nie kupić cruelty i zobaczyć jak się ma po tylu latach. Ale jednak coś mnie powstrzymuje, szkoda kasy chyba i chyba wolę miłe wspomnienia, zamiast okrutnego rozczarowania. :D
HAILSA!!!!!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
W ogóle forum zrobiło się trochę nudne, może wróci Drone z Tricepsem.zekke pisze:no userzy masterfula lubuja sie w pierdoleniu typu gowno >>>>>>>> gowno, nic nie poradzisz.
Yare Yare Daze
- zekke
drone trocki i reszta megalomanow to najwieksze gowno tego forum.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Dokładnie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Co jakiś czas wracam sobie do Vempire i za każdym razem Queen of winter, throned rozpierdala mnie w drobny mak.
Wali mnie cepelia, jaką obecnie prezentują kredki. Ich wczesne nagrania, z naciskiem na Dusk end her Embrace to etalon symfonicznego blacku
Wali mnie cepelia, jaką obecnie prezentują kredki. Ich wczesne nagrania, z naciskiem na Dusk end her Embrace to etalon symfonicznego blacku
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- zekke
hahaha genialnePlastek pisze:Riven zbiera termosy z kawą w "Alan Wake".
-
[V]
e,lepiej Brzachwo i Bonny.hcpig pisze:W ogóle forum zrobiło się trochę nudne, może wróci Drone z Tricepsem.zekke pisze:no userzy masterfula lubuja sie w pierdoleniu typu gowno >>>>>>>> gowno, nic nie poradzisz.
a cradle of filth..cóz..znowu zaskoczyli.
plyta roku
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Morph
- Kontakt:
Ciekawe gdzie Brzachwo, co robi, czego słucha.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Plastek
- Kontakt:
Prawda, Dusk to doskonała płyta. Tak naprawdę dopiero po Midian coś zaczęło się pierdolić. Fakt jednak faktem, że nawet dziś gitary duetu Piras/Antsis prezentują się zajebiście.antek_cryst pisze:Co jakiś czas wracam sobie do Vempire i za każdym razem Queen of winter, throned rozpierdala mnie w drobny mak.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- zekke
ze tez ktos wnika w to na tyle aby znac nawet gitarzystow :D
- moonfire
Debiut był bardzo fajny, niestety, już go nie pamiętam, kaseta gdzieś się wala. Vempire oraz The Duck and Her Entrance :) także trzymały poziom. Parę późniejszych już mnie nudziło, a kilku ostatnich nie słyszałem i nie zamierzam.
- mad
Co za dziwne zjawisko atmosferyczne: nagle tyle postów o tym zespole. Jutro chyba sam poszukam gdzieś w głębi regałów dwóch płyt, jakie chyba mam. Teraz nawet nie pamiętam, które to. A może już wydałem za piwo? Szkoda by było... bo gdybym je miał, to mógłbym teraz wydać.
- Castor
Muzyka ze wczesnych płyt może jeszcze się broni, ale jak usłyszę głos tego całego Daniego-pedała mam kurwa dość. Wokale odrzucają niemiłosiernie. Nie jestem w stanie tego gówna słuchać.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
-
Heretyk
Zajebiście by było.[V] pisze:E, lepiej Brzachwo i Bonny.hcpig pisze:W ogóle forum zrobiło się trochę nudne, może wróci Drone z Tricepsem.zekke pisze:no userzy masterfula lubuja sie w pierdoleniu typu gowno >>>>>>>> gowno, nic nie poradzisz.
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
CoF zawsze kojarzył mi się z Marduk. Pewnikiem jak większość pozerskich metaluchów słuchających dziś takiej muzyki, poważnie zacząłem słuchać metalu od CoF właśnie. I pamiętam, że kiedy zacząłem szukać czegoś nowego i rozglądać się w tym światku wymalowanych misiów panda, natrafiłem na Marduk "La Grande..." Kupiłem płytę, wrzuciłem do odtwarzacza i wówczas CoF poszło do kosza. Pozostał sentyment. Jak sobie popiję, czasem wrzucam zajebiście melodyjny kawałek "From the Cradle to Enslave", albo niewiele od niego gorszy "Her Ghost in the Fog". Nigdy nie poddałem się modzie jeżdżenia po tym zespole, jednak nie powiem, żeby to była dobra kapela nawet na pierwszych wydawnictwach. A co do tego, że Emperor mógł skończyć podobnie, to nie wydaje mi się. Prometeusz raczej wskazuje na ewolucję w kierunku jakiegoś "post blacku" w stylu "In Lingua Mortua", niż gotyckich przyśpiewek dla rozhisteryzowanych panienek.
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
http://muzyka.interia.pl/metal/news/cra ... 1833847,47 czcijcie CoF! dlaczego oni jeszcze istnieją? kto kupuje ich płyty, że o ściąganiu mp3 nie wspomnę?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Hellion
Mi wystarczy, że spojrzę na zdjęcia kapeli i już odrzuca, mogliby nagrać naprawdę zajebisty krążek, a ja bym się nim nawet nie zainteresował przez te przejebane sesje zdjęciowe.Castor pisze:Muzyka ze wczesnych płyt może jeszcze się broni, ale jak usłyszę głos tego całego Daniego-pedała mam kurwa dość. Wokale odrzucają niemiłosiernie. Nie jestem w stanie tego gówna słuchać.
- Hellion

No kurwa...litości...
- Lykantrop
Ależ Ty zgorzkniały jesteś :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95