dziwnym trafem , zrobili też na całym świecie, ale jak wiadomo schemat polskiego metalowca jest kalką tego co powstaje poza naszym krajem, a tam `brudny, śmierdzący i głupi jak klapa od klozetu.` metalowiec jest standardem, zdziwiony ?twoja_stara_trotzky pisze:generalnie to chłopaki w naszym kraju zrobili taką karierę, bo idealnie pasowali do schematu polskiego metalowca sprzed 20 lat - brudny, śmierdzący i głupi jak klapa od klozetu.
SEPULTURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- rob
- w mackach Zła
jebać frajerów
-
- świeżak
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
nic a nicrob pisze:dziwnym trafem , zrobili też na całym świecie, ale jak wiadomo schemat polskiego metalowca jest kalką tego co powstaje poza naszym krajem, a tam `brudny, śmierdzący i głupi jak klapa od klozetu.` metalowiec jest standardem, zdziwiony ?twoja_stara_trotzky pisze:generalnie to chłopaki w naszym kraju zrobili taką karierę, bo idealnie pasowali do schematu polskiego metalowca sprzed 20 lat - brudny, śmierdzący i głupi jak klapa od klozetu.
Kurwa, stary - jesteś jak Maria: na muzyce może znacie/znaliście się może i nieźle, ale jak dopierdolicie betona to ręce opadają (vide np. topic nt. Satyricon). Do tego takie "odkrywcze" teksty padają z ust gościa, który wcale nie ogranicza się jak w/w Maria do muzyki metalowej.kakademona pisze:wiec podejrzewam ,ze podchodzi ci także "nu metal" , korn pewnie tez lubisz i linkin park?
albo tych tam z mołdawii czy armenii , nie pamietam...
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
-
- świeżak
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: SEPULTURA
Powiedziałbym, że co najwyżej bardzo dobre. Słychać, że to początek końca Sepultury, nie jest już tak surowo jak na poprzednich.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Skaut
o to to! właśnie to słowo oddaje charakter tej płyty - bardzo lubię, ale jednak za "dzikość" i swego rodzaju opętanie wole bardziej album "Schizophrenia"Maria Konopnicka pisze:Właśnie po kilku latach przerywy włączyłem sobie "Arise" i muszę stwierdzić, że dobra muzyka się nigdy nie starzeje. Począwszy od tytułowego Arise, skończywszy na Infected Voice mamy tu same zajebiste kawałki. Tego albumu słucha się jak jakiegoś "The best off" Świetne brzmienie, zajebiste rify, piękna perkusja, bardzo dobre wokale, zero wypełniaczy i banalnej sieczki - wszystko selektywne, rytmiczne, wspaniałe !
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
BTR >> Schizo = Arise >>>>>> Chaos >>>>>>>>>>>>>>>> reszta
chociaz przyznam, ze tak jak kiedys uwielbialem ten zespol, tak teraz jakos nie chce mi sie do nich wracac. ale moze warto, bo tak samo mialem z Emperor. Anthems wybilo mi szczeke jak wlaczylem ja po dlugiej przerwie
chociaz przyznam, ze tak jak kiedys uwielbialem ten zespol, tak teraz jakos nie chce mi sie do nich wracac. ale moze warto, bo tak samo mialem z Emperor. Anthems wybilo mi szczeke jak wlaczylem ja po dlugiej przerwie
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Powiedziałbym nawet, że ten kraj nie wydał lepszej. Sepultura tylko do Arise, Chaos jeszcze dało się posłuchać, jednak do wcześniejszych płyty się nie umywa. Szkoda że wiele zespołów na początku lat 90 podążyło za Metalliką, łagodząc swoje brzmienie.Riven pisze:e tam bieda. bardzo dobra muzyka.
Kiedyś lubiłem bardziej. Dzisiaj do szczęścia wystarczy mi "Morbid Visions/Bestial Devastation" i "Schizophrenia". Kolejne dwie mogą być, a potem mnie ten zespół kompletnie nie interesuje.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Dante jest bardzo dobrą płytką, wypada trzymać kciuki za ich nadchodzący album.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
support music, not rumors
- Riven
- Kontakt:
- rob
- w mackach Zła
sympatycznie się tych dwóch kawałków słucha,ze wskazaniem na drugi numerRattlehead pisze:http://www.myspace.com/sepultura
2 nowe kawałki jakby kogoś interesiło
jebać frajerów
- Block69
- zahartowany metalizator