a jednak znów przybiegłeś kundlu i znów pierdolisz to samo, jaka rażąca niekonsekwencja, brak zdecydowania, typowa chwiejna ciota, raz tak, raz inaczej, ale czego oczekiwać po spedalonym instruktorzynie frajerzynie z frotką na czole...wolff pisze:Dla mnie sprawa jest jasna, złożyłem propozycję by sobie wyjaśnić sprawę w realu ale skoro nie to temat zamknięty, przynajmniej dla mnie bo znudziła mnie jego forma.
Lucek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: Lucek
a dopiero co pisałeś tak:
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W wigilie pierwsza miesiecznica tematu, trzeba to jakos uczcic. Czy polamiecie sie panowie oplatkiem z okazji narodzin Jezuska?
woodpecker from space
- Triceratops
Kawa, fajka, Lucek, wbijam a tu zero kontentu? No kurwa mac, zmarnowany poranek? Czyzby moc Jezusa pokonala obu panow?? Skladam oficjalny prostest!!
woodpecker from space
-
Triceratops zobliguj się by zostać rzecznikiem prasowym jednego lub drugiego a w przyszłości trenerem
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Triceratops
Hmm to mogloby byc interesujace doswiadczenie, ktore moglbym sobie wpisac w cv, przemysle to.BOLEK pisze:Triceratops zobliguj się by zostać rzecznikiem prasowym jednego lub drugiego a w przyszłości trenerem
A w temacie: pija kawele i tzo? Tzisza jakas zapadla..?
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Prawda , powiało nudą . Panowie zaczęli się powtarzać , z ankiety też lipa . Chętnych żeby stanąć i wesprzeć jedną bądź drugą stronę jak na lekarstwo .
Zadeklarowałem akces na Wolfa i myślałem że za mną pójdą inni . Sądziłem że chętnych będzie tak wielu , że trzeba będzie robić castingi. Dzielić na grupy wiekowe a także terytorialne - północ wyznawców Wolfa z północą Lucek fans ...
Zadeklarowałem akces na Wolfa i myślałem że za mną pójdą inni . Sądziłem że chętnych będzie tak wielu , że trzeba będzie robić castingi. Dzielić na grupy wiekowe a także terytorialne - północ wyznawców Wolfa z północą Lucek fans ...
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Od początku pisze że idę za wolffem, lucek był fajniejszy na starcie potem zmiękł. A teraz to już słabo. Straszenie bitwa uliczna w stylu peste noire po czym cykanie to słabe. Szczególnie że Wolf deklarował że będzie walczył jedną ręką i jedna nogą ;)))) ale i tak najlepszy temat roku 2018
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Temat jest prosty choć widzę, że jest kilku którzy nie potrafią zrozumieć (może zbyt ciężkie) albo podniecają się czerstwą atrakcją z braku zajęć. Pewnie jedno i drugie.
plus kilka innych tego typu propozycji w tematach.
Jeśli się napisało to trzeba dokończyć temat, przecież to takie proste. Ew zamknąć frajerskie dupsko i wypierdalać się bać pod szafę.
Czekam więc na tego buta, bardzo czekam.
http://www.masterful-magazine.com/forum ... start=1120" onclick="window.open(this.href);return false;Lucek pisze:lol pedałek znowu gęsto sie uruchamia :D, kurwo clubingowy zlewie na sperme czuć z kilometra ze byłeś ostro jebany przez ojca i kolegów w dupala, wyjatkowo ciekawy a raczej nie ciekawy z ciebie przypadek obrzympało, widzisz pedrylu o ile ja odpowiadam merytorycznie na temat tego co śmiesz mierna cipo tutaj wypisywać tak ty cały czas snujesz jakies luzne swoje fantazje i projekcje, naprawde nie sposób rozmawiać z tak głęboko upośledzoną autystyczną prostytutką ale wiesz co ? mam ostatnio całkiem sporo wolnego czasu, rozpatrze złozenie ci wizyty, ciekawe jak zaśpiewasz ze połową mego buta w dupie ? a teraz do budy i waruj piewco czarnych chuji, styknie już czynienia ci zaszczytów na dziś.
plus kilka innych tego typu propozycji w tematach.
Jeśli się napisało to trzeba dokończyć temat, przecież to takie proste. Ew zamknąć frajerskie dupsko i wypierdalać się bać pod szafę.
Czekam więc na tego buta, bardzo czekam.
Jebać żuli.
- Sybir
Triceps, stahp :V
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lucek
i kto tu strzępi farjerskie dupsko od miesiąca skamląc o wpierdol ? lol instruktorzyna frajerzyna ze strachu strzela do własnej bramki ha ha
Lucek pisze:i cóż ty możesz z tym wszystkim zrobić mała wystraszona bierna parówko ?? czekaj i bój sie, oto szczyt twoich mozliwości pedałku
-
- w mackach Zła
Lucku nikogo nie podpuszczam , osobiście do Ciebie nic nie mam ( no chyba że jesteś żydzewiakiem ) . Mój głos na Wolfa dałem ze względu na większą inicjatywę w tym dramacieLucek pisze:@AdrianSmith
@down
podpuszczać to mozecie swoje stare na listonosza
Gdyby zaistniał fakt że Wolf jest żydzewiakiem wycofuję mój akces i pozostanę neutralny
A z moją Starą to ostrożnie , nie bierze jeńców .
- SODOMOUSE
no pamiętam, w 2009 na Nunslaughter/Sathanas, nie odpuszczała Panu Smithu na krok:)))AdrianSmith pisze: A z moją Starą to ostrożnie , nie bierze jeńców .

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- w mackach Zła
Ja pierdole :-))
Wspomnień czar
Nastoletnia córka i ja krótko przystrzyżony :-)
Wspomnień czar
Nastoletnia córka i ja krótko przystrzyżony :-)
- Triceratops
No w koncu jakis fajny kontent. Troche mi przeszkadza to, ze Lucjan flooduje piszac post pod postem a to jest lamanie netykiety jak wiadomo. No ale to jego temat, wiec wolno mu. Czas teraz na riposte oponenta. Btw Lucjan jakiemu klubu kibicujesz?
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wiecznie nakurwiony lućka nie potrafi edytować postów tylko sra jeden pod drugim, pewnie ze strachu również posrany, typowe dla bruda, patologicznej i wiecznie przerażonej kurwy. Siedzi taki pedał w piwnicy bo na zewnątrz mu dokuczają i pręży swoje zwłoki.
Co z tym terminem, kiedy mnie odwiedzisz brudasie, obstawiam, że będziesz się miotał jak do tej pory, pierdolona wszawa kurwo.
Wypełznij spod szafy i miej resztki honoru, wydyga namiastko końskiej kupy.
Wymyśl coś swojego bo potrafisz jedynie nieudolnie powtarzać śmieciu.
I jak tutaj nie szydzić i nie gardzić brudami, lućka książe ciemności, frajer co się boi bo go wszyscy biją.
Co z tym terminem, kiedy mnie odwiedzisz brudasie, obstawiam, że będziesz się miotał jak do tej pory, pierdolona wszawa kurwo.
Wypełznij spod szafy i miej resztki honoru, wydyga namiastko końskiej kupy.
Wymyśl coś swojego bo potrafisz jedynie nieudolnie powtarzać śmieciu.
I jak tutaj nie szydzić i nie gardzić brudami, lućka książe ciemności, frajer co się boi bo go wszyscy biją.
Jebać żuli.
- Lucek
ha ha kaprawe garbate pedalicho wolf dalej o swoich roszczeniach, myślisz ze to jest koncert życzeń frajerzyno ? z czym do ludzi ?
i taka bierna parówa jeszcze o honorze mówi ha ha, zrób coś ty kurwo zamiast sie mazać, no tak ale co ty możesz zrobić, przecież ty sie boiszLucek pisze:i cóż ty możesz z tym wszystkim zrobić mała wystraszona bierna parówko ?? czekaj i bój sie, oto szczyt twoich mozliwości pedałku