III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Aron
- postuje jak opętany!
Re: III Wojna Światowa
Ostatnie wydarzenia w Libanie dowodzą że Jahwe jest debeściak. Allah może mu buty czyścić
.

Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- postuje jak opętany!
Od razu widac ze nick przybrales nieprzypadkowo 

- Aron
- postuje jak opętany!
Powinno być przez dwa A. W sumie nieważne, tak czy siak będzie pite w szabas
.

Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Yahveh już pokazał co potrafi jak się wkarwi. Jak przystało na boga-wojownika piorunów i burz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- weteran forumowych bitew
zydki dojebaly po całości tym pierdolonym kozojebcom. akcja jak z filmów szpiegowskich, trzeba mieć fantazje, żeby takie coś zorganizować. a najlepsze jak się ruskie boty i kacapskie karaluchy oburzyły, nawet snowdena pierdolacego o telefonach Apple uruchomili. Ruskie skurwysyny serio mają absolutna sraczke zamiast mózgu.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Faktycznie majstersztyk. Atak celowany, spersonalizowany....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Wiesz abstrahując od tego na jakiej podwalinie jest ta wojna ciężko mi zaakceptować akty ludobójstwa cywili a Izrael robi to regularnie.olgims pisze: ↑20-09-2024, 10:47zydki dojebaly po całości tym pierdolonym kozojebcom. akcja jak z filmów szpiegowskich, trzeba mieć fantazje, żeby takie coś zorganizować. a najlepsze jak się ruskie boty i kacapskie karaluchy oburzyły, nawet snowdena pierdolacego o telefonach Apple uruchomili. Ruskie skurwysyny serio mają absolutna sraczke zamiast mózgu.
Z punktu widzenia prowadzenia sztuki wojennej Izrael to taka swołocz jak Rosja.
- Dragazes
- w mackach Zła
Gorsza nawet, bo Żydzi cywilów zabijają więcej.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
-
Czekajcie waszym zdaniem Izrael jest gorszy niż kacapy? Bo broni się przed terrorystami? O kurwa, widzę panowie, że albo ruska propaganda wam za bardzo weszła, albo wasz antysemityzm jest większy niż mój antyislamizm. W ogóle mnie nie dziwi, że na tym forum katole bronią islamskich terrorystów przed żydami. Ja pierdole proszę więcej. Niech jakiś katolicko-narodowy obrońca Hamasu i hezbollahu napisze dlaczego to są dobrzy ludzie a cały świat zachodni się myli. Pewnie to winna lgbt. A nie zapomniałem, przecież lewaki, pedały i lesby też popierają Hamas i hezbollah. Jimmy stara cioto złapiesz się z różową Agatka za łapkę w obronie gazy? Zaraz pierdolne ze śmiechu od tego masterfulowego debilizmu.
- WaszJudasz
Nie, bo w kilka miesięcy zamordowali mniej więcej 30 razy tyle palestyńskich dzieci, co Rosjanie ukraińskich przez dwa lata.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Chciałbym zobaczyć na ten temat inne dane niż z ministerstwa zdrowia Hamasu. Jest jeszcze jeden drobny detal, o którym wszyscy obrońcy uciskanych przez złych zydow kozojebcow zapominają - to Izrael jest ofiarą terroryzmu, tak jak Ukraina jest ofiarą agresji kacapów. Nie na odwrót.
-
No i niech mi ktoś przypomni dlaczego Izrael zaczął ostateczne rozpierdalanie swoich sąsiadów terrorystów ? Nie przypadkiem przez wydarzenia z 7.10.2023?
-
- postuje jak opętany!
Jestem tego samego zdania co towarzysz olgims w tej sprawie.
- nagrobek
to pewnie dlatego ze ci drudzy sa bardziej humanitarni lol Izrael zabija tylu cywili w tym dzieci..bo może, brutalna prawda. bo maja przewage pod kazdym wzgledem. jest to skurwysynstwo ale nie mozna miec zludzen. gdyby bylo na odwrot tamci robiliby dokladnie tak samo.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ile w takim razie powinni zabić cywili żeby było kwita? Jakieś numery możecie obstawić?
- nagrobek
nic nie pisalem ze ktokolwiek powinien zabijac cywilow wiec pytanie bez sensu
- DST
- rasowy masterfulowicz
- WaszJudasz
To zobacz, ktoś Ci zabrania?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.