a perkusja?...talerze, a wokal?, który kroczy za nimi, a jebane punkrockowe tempo?, które zaraz potem kładzie wszystko co zabrzmiało wcześniej? Paranoja? Nie TO JEST VOIVOD.Riven pisze:Katorz jest słabszy niż Infini, ale to nadal kawal zajebistego grania. Warto zwrocic uwagę na pare patentow z artykulacja dzwieku jakie wykorzystal Piggy. zdaje się w pierwszym kawałku jest np. cos takiego - stopniowo uderza w struny coraz słabiej, az praktycznie schodzi na czysty kanal. mala rzecz a cieszy ;d no i swiadczy to o zajebistosci brzmienia gitary na tej plycie - organiczny, zywy sound, a nie bezduszny przester odkręcony na pałe.
rozdupcza mnie bas na początku tego utworu:
zajebisty groove
VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
535
Re: VOIVOD
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
potwierdzam, wszystko na miejscu :D. uwielbiam tez Silly Clones i Polaroids - najlepsze numery na Katorz
this is a land of wolves now
-
535
Katorz to jest chujowa i słaba płyta, ale tylko dla tych, którzy usłyszeli, gdzieś tam przy okazji, że jest taki zespół i wydał kiedyś bardzo ważną płytę Killing Technology. Jestem ciekaw, które to zespoły, z tych największych, nagrały takie strzały, których możemy być świadkami na Katorz?
-
535
Silly Clones? Brawo!!! Doskonała punkowa rytmika, właściwie wiadrami (z odstawionym mopem) czerpana z wczesnych lat osiemdziesiątych, doskonałe wokale Kolegi Snake'a.Riven pisze:potwierdzam, wszystko na miejscu :D. uwielbiam tez Silly Clones i Polaroids - najlepsze numery na Katorz
- Riven
- Kontakt:
Jason odjebal kawal dobrej roboty, szczególnie w tym numerze. Nic dziwnego, ze nie wytrzymal u bogatszych kolegow z południa :). Zreszta oni go chyba za bardzo nie lubili , hehe
-
535
Tak. Pewnie nie miał konta w odpowiednim banku i za przelew trzeba było zapłacić dwa piećdziesiąt.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Riven pisze:Czy podane jest w których utworach wystepuje który basista? Niestety nie mam jeszcze oryginalu ...
Gdzie niby gra dwóch basistów?
- Riven
- Kontakt:
Kurde - byłem pewien, ze gdzies widziałem wzmianke o tym ze na Infini gra tez Blacky. Plyta wyszla w 2009, a on wrocil w 2008. Ale wygląda na to, ze mi się pojebalo.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
No chyba tak, w książeczce jest tylko wymieniony Jason.
-
535
Potwierdzam. We wkładce płyty, nie ma o tym słowa. Jak byk stoi Jason Newsted aka Jasonic. Nie przesądzam jednak, że coś w jakimś wywiadzie nie "padło".
- Riven
- Kontakt:
Już wiem dlaczego mi się pojebalo. Zapadla mi w pamięci ta informacja:
Wiec albo zaprosili, ale nic z tego nie wyszlo, albo nieprawdziwy news. Niewazne.Langevin confirmed that Voivod were planning to work on their final studio album in late 2007,[8] which will contain tracks recorded with D'Amour before his death. For the recordings of this final album the band had invited their previous members Blacky and Eric Forrest.
-
535
Wszystkim malkontentom i niezdecydowanym przypominam, że najnowsza płyta zespołu Voivod "Target Earth" dostępna jest już w sprzedaży. Są dwie wersje. Pierwsza, dla młodocianych szaleńców, mających świeżo w pamięci zabawę, niekoniecznie kwadratowymi klockami. Kolorowa okładka, standardowe pudełko plastikowe z zabójczo niską ceną - 39,90. Druga, dla osób poważnych i statecznych, z dużym dorobkiem i wysoką pozycją społeczną. Czarno-srebrne porządne, książeczkowe digi z bonusami, za jedyne 44,99. Zapewniam, że warto.
-
Death in another way
- weteran forumowych bitew
Spoko, a winyla jeszcze nie ma!!!:-(((535 pisze:Wszystkim malkontentom i niezdecydowanym przypominam, że najnowsza płyta zespołu Voivod "Target Earth" dostępna jest już w sprzedaży. Są dwie wersje. Pierwsza, dla młodocianych szaleńców, mających świeżo w pamięci zabawę, niekoniecznie kwadratowymi klockami. Kolorowa okładka, standardowe pudełko plastikowe z zabójczo niską ceną - 39,90. Druga, dla osób poważnych i statecznych, z dużym dorobkiem i wysoką pozycją społeczną. Czarno-srebrne porządne, książeczkowe digi z bonusami, za jedyne 44,99. Zapewniam, że warto.
- Dragazes
- w mackach Zła
No ja mam nadzieję, że w tym tygodniu będzie już do kupienia w Saturnie czy MM, bo w zeszłym tygodniu jeszcze nigdzie nie było...535 pisze:Wszystkim malkontentom i niezdecydowanym przypominam, że najnowsza płyta zespołu Voivod "Target Earth" dostępna jest już w sprzedaży. Są dwie wersje. Pierwsza, dla młodocianych szaleńców, mających świeżo w pamięci zabawę, niekoniecznie kwadratowymi klockami. Kolorowa okładka, standardowe pudełko plastikowe z zabójczo niską ceną - 39,90. Druga, dla osób poważnych i statecznych, z dużym dorobkiem i wysoką pozycją społeczną. Czarno-srebrne porządne, książeczkowe digi z bonusami, za jedyne 44,99. Zapewniam, że warto.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
535
Jak to nie ma? a To co niby jest? Kotlet drobiowy z frytkami?Death in another way pisze:Spoko, a winyla jeszcze nie ma!!!:-(((535 pisze:Wszystkim malkontentom i niezdecydowanym przypominam, że najnowsza płyta zespołu Voivod "Target Earth" dostępna jest już w sprzedaży. Są dwie wersje. Pierwsza, dla młodocianych szaleńców, mających świeżo w pamięci zabawę, niekoniecznie kwadratowymi klockami. Kolorowa okładka, standardowe pudełko plastikowe z zabójczo niską ceną - 39,90. Druga, dla osób poważnych i statecznych, z dużym dorobkiem i wysoką pozycją społeczną. Czarno-srebrne porządne, książeczkowe digi z bonusami, za jedyne 44,99. Zapewniam, że warto.

- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Będąc dzisiaj w Media Markt zauważyłem "Target Earth" w bdb!!!:-) cenie - 29,99. Właściwie to nie planowałem jakoś specjalnie kupna tej płyty w trybie pilnym, ale pomyślałem sobie, że to chyba okazja, więc jak żyć nie biorąc tej płyty do koszyka. Teraz jak tylko kobita mnie przestanie katować Coldplayem to jebnę na głównym sprzęcie grającym i zasiąde z flancą browca. Jak się okaże, że mnie robiliście w konia i mam z głowy udany piątkowy wieczór to wszyscy bez wyjątku macie wpierdol!!!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
BOLEK
- weteran forumowych bitew
wpierdol od klauna? co najwyżej możesz porzucać tortem :-}Lykantrop pisze:Będąc dzisiaj w Media Markt zauważyłem "Target Earth" w bdb!!!:-) cenie - 29,99. Właściwie to nie planowałem jakoś specjalnie kupna tej płyty w trybie pilnym, ale pomyślałem sobie, że to chyba okazja, więc jak żyć nie biorąc tej płyty do koszyka. Teraz jak tylko kobita mnie przestanie katować Coldplayem to jebnę na głównym sprzęcie grającym i zasiąde z flancą browca. Jak się okaże, że mnie robiliście w konia i mam z głowy udany piątkowy wieczór to wszyscy bez wyjątku macie wpierdol!!!
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
To nie klaun. To zasłużony policjant z Kostrzyna lubuskiego. Właściwie... to w sumie jeden chuj :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95