jak na razie bardzo dobre mistrzostwa - dużo bramek, niespodzianki i jedynie pozom sędziowania trochę odstajeŻułek pisze:Urugwaj jak Hiszpania ;)
oj dzieje sie dzieje sie :)
Piłkarskie Mistrzostwa Świata 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Oki
- weteran forumowych bitew
Re: Piłkarskie Mistrzostwa Świata 2014
- H-K44
Jestem dziś bardzo porobiony, ale czy naprawdę Kostaryka pokonała Urugwaj? Bo aż ciężko uwierzyć...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Poziom sędziowania rozpierdala.Nie wiedziałem,ze tak łatwo idzie mecze ustawiać.Niektórzy juz zacierają ręce obstawiając zakłady.
Destroy your life for Noisecore!
-
- mistrz forumowej ceremonii
naprawdę. ale uruwgaj jakiś taki bezbarwny, nie ta drużyna co jeszcze parę lat temu. co w niczym nie umniejsza kostaryce, bo zagrali świetnie i bez kompleksów. duża niespodziankaH-K44 pisze:Jestem dziś bardzo porobiony, ale czy naprawdę Kostaryka pokonała Urugwaj? Bo aż ciężko uwierzyć...
- Mental
No i kurwa kolejny przykład totalnej sędziowskiej amatorszczyzny. Nie pamiętam tak żenujących mistrzostw pod tym względem.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
- zahartowany metalizator
opatrzność boska :D
- Biały
- w mackach Zła
Korea 2002Mental pisze:No i kurwa kolejny przykład totalnej sędziowskiej amatorszczyzny. Nie pamiętam tak żenujących mistrzostw pod tym względem.
aż się odechciewa oglądać to gówno, ciężko znaleźć drugą dyscyplinę sportową gdzie sędziowanie wypacza wynik w takim stopniu
- Phantom
- zaczyna szaleć
Najsłabszy dzień dotychczasowych mistrzostw.Powiewa troszke nudą.Czekam na Argentyne z Bosnia i Hercogowina.Nowa grupa nowe emocje i dzien;)
- Silent_Sea
Pierwsza połowa Argentyny z Bośnią ku końcowi, a na boisku straszna bieda. Argentyna znacznie poniżej oczekiwań.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- zahartowany metalizator
jak zwykle zresztą, mądry tylko nie utopi rozumu w pieniądzach. na podobne emocje liczę podczas meczu gwiazdek z Portugalii. mundialowo beznadziejny dzień - poza rozstrzygającą bramką Szwajcarów nie było na co patrzeć. te mistrzostwa tętnią życiem dzięki światowej mozaice, nie weteranom, dla których ich fach to wyłącznie formalność. jeśli Argentyńczycy nie poczują oddechu Bośniaków na karku pod postacią dwóch goli, doświadczymy deja vu
- Harlequin
Podzielam zdanie, że nudny dzień na mundialu. Na szczęście można było jeszcze siatkarzy obejrzeć, co było bardzo dobrą decyzją :)
-
Francję się całkiem miło oglądało. no i wynik mi wszedł w typerze idealnie ;D
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Argentyna żenada wyłączyłem po pierwszej połowie to badziewie, pięciu a nawet powiedzmy że sześciu obrońców przeciwko Bośniakom śmiech na sali to jest, gdzie jest ta wielka ofensywna Argentyna. O powołaniach na mundial w tej ekipie bez komentarza co robią w kadrze takie ogórki jak Maxi Rodriguez, Romero, Basanta, Demichelis a brak takich graczy jak Banega, Lameli, Pastore, Incardi, Fazio, Otamendi to chyba jakiś sabotaż jest.
In a world of compromise...some don't
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
co chcesz od Demichelisa ? zabawny koleżka a jak ma dobry dzień to nawet grac umie ;)
Messiemu sie fartem udało strzelić, ja podejrzewam że mógłby strzelic jeszcze przynajmniej z 2 gole gdyby zamiast swojego dennego dryblingu od razu strzelał ale niech się cieszą, 1/8 i do domu
Messiemu sie fartem udało strzelić, ja podejrzewam że mógłby strzelic jeszcze przynajmniej z 2 gole gdyby zamiast swojego dennego dryblingu od razu strzelał ale niech się cieszą, 1/8 i do domu
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sybir
Stary, dobry Pepe :D Swoją drogą, Mullera nie cierpię :S
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
Właśnie Mueller jest głęboką rysą na moim uwielbieniu dla niemieckiej drużyny. :-) Nie powinno być czerwonej kartki moim zdaniem. Pan sędzia dał się nabrać na teatrzyk.
Nie spodziewałem się aż tak jednostronnego meczu. Jak tak dalej pójdzie skończy się 5:0.
Nie spodziewałem się aż tak jednostronnego meczu. Jak tak dalej pójdzie skończy się 5:0.
Ostatnio zmieniony 16-06-2014, 18:49 przez nicram, łącznie zmieniany 2 razy.
all the monsters will break your heart
- Żułek
teraz wiem czemu Pepe tak czysto grał w Realu - oszczędzał się na Mundial 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Sybir
Inna rzecz, że Pepe puściły nerwy, a ta świnia Brunner... to jest, Muller :), to wykorzystała.
Inna rzecz, że Niemcy jakoś się nie wysilają i prowadzą 3:0 - niesamowite, chociaż samo ich prowadzenie jak najbardziej podziewane.
Inna rzecz, że Niemcy jakoś się nie wysilają i prowadzą 3:0 - niesamowite, chociaż samo ich prowadzenie jak najbardziej podziewane.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Glene
Dla mnie ogromną rozrywkę dostarcza mi swoją mundialową oprawą TVP to co się tam dzieje to jest szok :D
BTW :D [youtube][/youtube]
BTW :D [youtube][/youtube]
Portugalki otrzymują przynajmniej na razie, lekcję futbolu.