POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Nie stawiam znaku równości pomiędzy pisem+kukiz+konfa a całą resztą.
Z pozostałych coś sobie tam wybiorę jak przyjdzie do głosowania.
Z pozostałych coś sobie tam wybiorę jak przyjdzie do głosowania.
Ostatnio zmieniony 02-09-2021, 16:41 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
To napisz chociaż raz cwaniaczku na kogo głosowałeś albo na kogo będziesz głosował. Do gadania to każdy mądry.535 pisze: ↑02-09-2021, 16:30Ja tylko przypomnę, żeby nam to nie uciekło, że nikt w tym kraju nie zrobił lepiej gały kościółkowi jak polska lewica dając dupy na prawo i lewo. I nikt lepiej pisowi jak donek ze swoimi nieudacznikami.
- Bloodcult
Ja też nie stawiam. To jest nierówność

- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Masz jeszcze jakieś specjalne życzenia? Może kebsa na cienkim?Bloodcult pisze: ↑02-09-2021, 16:41To napisz chociaż raz cwaniaczku na kogo głosowałeś albo na kogo będziesz głosował. Do gadania to każdy mądry.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
Jakiego ? Od araba czy od Polaka ?
Ten jaki spowiednik...Jeżeli w ogóle to zawsze ich skreślam w zgodzie z własnym sumieniem. Pamiętnik piszesz? 30 procent od nakładu. Pamiętaj, żebyśmy się nie musieli szarpać jak Roman z lubczykiem.Bloodcult pisze: ↑02-09-2021, 16:41To napisz chociaż raz cwaniaczku na kogo głosowałeś albo na kogo będziesz głosował. Do gadania to każdy mądry.
- Bloodcult
W czym problem odpowiedzieć ?
- Bloodcult
Nie. Wymagam prostej szczerości. Partie dawaj a nie paraolimpiadę.
Ja pierdole synek. Czytać umiesz? Napisałem ci wyraźnie jak głosuję, jeżeli głosuję. Czego was tam w tych szkołach teraz uczą?
- Bloodcult
Nie pisz mi jak głosujesz bo gówno mnie to obchodzi. Dawaj konkretne nazwy. Ostatnie parlamentarne, słucham konkretów, nie tanich wykrętów.
Ty jesteś naprawdę tępy. Dobra. Mam dobry humor. Rozwiąż taką prostą zagadkę. Żeby było łatwiej i byś się nie pogubił zostańmy przy wyborach prezydenckich. Masz dwóch kandydatów. Zgodnie z moim sumieniem skreślasz obu. Na kogo wtedy głosujesz panie śmieszku?
- Bloodcult
Acha, czyli w każdych wyborach oddajesz nieważny głos, tak ?
Widzę, że od spowiedzi gładko przeszliśmy do przesłuchania. Jeszcze raz zapytam. Kto cię uczył czytać? Jakiś niedowidzący ksiądz ubek? Z tego co pamiętam deklarowałeś, że nie bierzesz udziału w wyborach, bo pies wszamał ci dowód, albo masz jakiś problem z meldunkiem. Czy ja wypytuję przez którą granicę tutaj przybyłeś? W ogóle dobrze się czujesz śmieszku kłamczuszku? Wracając do meritum. Jest dokładnie tak jak napisałem. Nie mam nic do dodania w tej sprawie. Może jedynie tyle.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ale napisz na kogo głosowałeś!
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Napisałem wyraźnie. Skreśliłem ich w zgodzie z własnym sumieniem. Wszystkich.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Aleś ty mi teraz zaimponował.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Bloodcult
Mentalny nastolatek. A siusiaka na karcie też narysowałeś ?
Różnimy się tym że ja nie skacze ludziom do gardeł z powodu polityki. U ciebie każdy post w tym temacie to buńczuczne wylewanie pomyj na innych ale jak przychodzi co do czego to głowa w piasek. Jesteś dla nich wyborcą idealnym i tańczysz dokładnie tak jak chcą. Nawet nie muszą ci do tego grać.
Nie powiesz mi chyba że jakby wszyscy skreślili wszystkich to do Sejmu wejdą wszyscy ? Albo jak połowa nie pójdzie na głosowanie to połowa miejsc będzie pusta ?
Różnimy się tym że ja nie skacze ludziom do gardeł z powodu polityki. U ciebie każdy post w tym temacie to buńczuczne wylewanie pomyj na innych ale jak przychodzi co do czego to głowa w piasek. Jesteś dla nich wyborcą idealnym i tańczysz dokładnie tak jak chcą. Nawet nie muszą ci do tego grać.
Nie powiesz mi chyba że jakby wszyscy skreślili wszystkich to do Sejmu wejdą wszyscy ? Albo jak połowa nie pójdzie na głosowanie to połowa miejsc będzie pusta ?
Zabawa cudzymi siusiakami to twój konik. Nigdzie żadnej głowy nie chowam. Nie głosuję na złodziei i kanalie. Nazywam rzeczy po imieniu. Rozumiem, że tobie to przeszkadza. Chcesz się oszukiwać. Jesteś idealnym materiałem dla swojego kościółka. Polityka przymykania oczu i świadomej zgody na dymanie. Wybierz sobie, która postawa jest lepsza.Bloodcult pisze: ↑03-09-2021, 08:39Mentalny nastolatek. A siusiaka na karcie też narysowałeś ?