Mówiąc szczerze nie byłoby to coś, co by mi jakoś szczególnie przeszkadzało. Codziennie mijam dziesiątki murali i tego typu malowidł i tak szczerze do większości nawet nie podszedłem, albo nie kojarzę osób tam zawartych. Jeśli dzięki temu, że ktoś namaluje gościa z Bayer Full, będzie przyzwolenie na ścianę np. z Romkiem, to nie mam problemu. Wolę mural z duszą zrobiony przez sympatyków Bayer Full, niż wspomniane wulgaryzmy, czy nieudolne wersje lokalnego klubu piłkarskiego. No chyba, ze ktoś namaluje Grzegorza Brauna, wtedy rzeczywiście miałbym problem z akceptacją takiego muralu pod domem, ale takich wyjątków mam tylko kilka.
BLACK SABBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: BLACK SABBATH
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- w mackach Zła
brauna sam bym namalował gdybym potrafił ... idealna twarz na mural lub kubek 

- Rejwan
- weteran forumowych bitew

u mnie kiedyś w Łomiankach zamiast powstańców to jakiś debil nieznający historii namalował Dirlewangerowców xD nie powiem żeby mnie to jakoś oburzyło bo miałem wtedy niezły polew xD tak czy srak chyba w ciągu 24h zamalowali to na coś innego
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Aron
- postuje jak opętany!
Nie miałbym nic przeciwko muralowi który przedstawia Dirlewangera w ostatnich chwilach jego pierdolonego życia.
Podobno został żywcem uwędzony wisząc głową w dół nad ogniskiem. Inna wersja jest chyba bardziej prawdopodobna, że zmarł po wielu dniach wpierdolu pałami od naszych strażników. Tak czy siak, ten chuj zasłużył sobie na taką bolesną śmierć.
Podobno został żywcem uwędzony wisząc głową w dół nad ogniskiem. Inna wersja jest chyba bardziej prawdopodobna, że zmarł po wielu dniach wpierdolu pałami od naszych strażników. Tak czy siak, ten chuj zasłużył sobie na taką bolesną śmierć.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki