COFFIN pisze:No ja bardzo lubię do tej pory - surowica piękna, jak się patrzy, a 'Kaosmanifest' kosi nadal. Świetny numer.

Coffin a to słyszałeś tą surowicę? Właśnie pałuczyłem toto na czarniaku
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
COFFIN pisze:No ja bardzo lubię do tej pory - surowica piękna, jak się patrzy, a 'Kaosmanifest' kosi nadal. Świetny numer.
Okładka gdzieś mi migneła już, ale zbytnio nie zwróciłem uwagi. Co to jest?Artur_burzum pisze:
Coffin a to słyszałeś tą surowicę? Właśnie pałuczyłem toto na czarniaku
A to żeś pierwsze bicie trzasnął, wydane przez zespół. Brawo:-) Nie pytam ile wyszło:DSODOMOUSE pisze:- Koldbrann " Nekrotisk Inkvisition ", CD 2003,Released for the Inferno Festival 2003, limit 333 szt
tyle xD https://www.ebay.pl/itm/Koldbrann-Nekro ... SwdMRbK50W" onclick="window.open(this.href);return false;COFFIN pisze:A to żeś pierwsze bicie trzasnął, wydane przez zespół. Brawo:-) Nie pytam ile wyszło:DSODOMOUSE pisze:- Koldbrann " Nekrotisk Inkvisition ", CD 2003,Released for the Inferno Festival 2003, limit 333 szt
Oczywiście. W lipcu 2014 ostatecznie dorwałem, ale wcześniej miałem aż 3 wersje digi. Wszystkie 4 kupowałem na amazonie, a tam mało który sprzedawca odpowiada na temat szczegółów wydania, więc kupowałem w ciemno aż trafię. Na amazonie płyty jadą na kodzie kreskowym, a z tym Soulblight problem jest taki, że obie wersje mają ten sam kod.SODOMOUSE pisze:Knaar, wyrwałeś ten Soulblight w jewel w końcu?