Ale z Panem Markiem Jakubiakiem to już nie widzi problemu

Kororowe Szyszki potrafiły być zabawne. Z bardziej merytorycznych to Jabeerwocky (jeszcze z Masonem) robiło sporo ciekawych materiałów. Pierwszym już się nie chce, a drudzy się pokłócili.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Ale z Panem Markiem Jakubiakiem to już nie widzi problemu
Kororowe Szyszki potrafiły być zabawne. Z bardziej merytorycznych to Jabeerwocky (jeszcze z Masonem) robiło sporo ciekawych materiałów. Pierwszym już się nie chce, a drudzy się pokłócili.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Pracowałem/ współpracowałem w/z Via Medica. Więc może się nawet poznaliśmy Kolego
Drone pisze: ↑12-12-2020, 18:26Właśnie byliśmy świadkami wydarzenia niezwykłego. Akt ogromnego heroizmu uratował Polskę, która wczoraj została już i tak stracona! Soros tupie z wściekłości na Manhattanie! Wielki Strateg Zbigniew Zero dokonał bicia lewaków w przelocie, by użyć terminologii szachowej.
Ach, jakie to poświęcenie dla Polski. Dla jej koryta zawsze i wszystko.Miękiszon pisze:Musieliśmy zadać sobie pytanie, jakie będą następstwa i konsekwencje podjęcia decyzji o ewentualnym wyjściu z rządu Solidarnej Polski. Uznaliśmy, że odpowiedzialność za bieg wydarzeń i konsekwencje takiej decyzji w postaci przedterminowych wyborów, które z dużym prawdopodobieństwem by wówczas nastąpiły, nie dają żadnych nadziei na poprawę sytuacji Polski w jakimkolwiek aspekcie funkcjonowania ważnym dla naszych obywateli, ale nie dają też żadnych nadziei na poprawę status quo, jeśli chodzi o ochronę naszej suwerenności w sporze z Unią Europejską, który będzie narastał
i futra wyklęte.
Jak ich cena ma się do wartości koalicji PiS-PO-Lewica?
Przecież w związku z wiadomą sytuacją i chaosem wokół wyboru prezydenta nikt w USA nie ma do tego głowy.Drone pisze: ↑13-12-2020, 16:25Chciałem zapytać, co z ustawą 447 odbierającą Polsce suwerenność i oddającą Kościoły w ręce Rotszyldów, a nawet Soroszów? Martwi mnie cisza wokół tego tematu. Czy służby zdławiły głosy niepokornych? A może COVID jest właśnie przykrywką, by przyduszonemu respiratorami społeczeństwu zaserwować taki cios? Dlaczego Grzegorz Braun milczy w tej sprawie?