AOSOTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: AOSOTH
Spodziewam się znakomitej płyty, AOSOTH jeszcze - podobnie jak ANTEAUS - nigdy nie zawiódł wbrew temu, co mówią ludzie niskiego stanu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a gdzie panicz nabędzie płyciwo, czyżby w reklamującej się na bilbordach świata potężnej arachnophobii?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
Ja zbojkotuję żydów z arachnophobii i pewnie wezmę przez allegro od użytkownika k-y-n-i-o. Kupowałem kilka razy i byłem bardzo zadowolony - a w sklepie Agonii nie kupiłem nic od ponad roku :)))))
- Harlequin
Moze nie miałem dnia wczoraj, ale im dłużej słuchałem nowego Aosoth tym bardziej traciłem nim zainteresowanie. To samo miałem przy poprzednim krązku - niby dobre, smoła i łamańce z Immolation rodem, ale jakoś za mało mi w tej muzyce szaleju, wydaje mi się troche za bardzo rozwleczona. Dam jeszzce pare spinów, ale na pierwszy odsłuch spłynęło po mnie jak po kaczce :(
- krz63
- weteran forumowych bitew
"Bist du ein Jude?" - często dostaję takie zapytania.Maria Konopnicka pisze:Ja zbojkotuję żydów z arachnophobii i pewnie wezmę przez allegro od użytkownika k-y-n-i-o. Kupowałem kilka razy i byłem bardzo zadowolony - a w sklepie Agonii nie kupiłem nic od ponad roku :)))))
Umyłem się, ogoliłem, założyłem garnitur i najlepszy krawat, za chwilę odpalam kasę fiskalną, podnoszę ceny i czekam na zamówienia od masterfulowej elity :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
- Skaut
Nowej jeszcze nie słyszałem, bo po numerze premierowym się zawiodlem strasznie, ale poprzednia jest znakomita i nudy tam nie stwierdzono w ogóle.Harlequin pisze:Moze nie miałem dnia wczoraj, ale im dłużej słuchałem nowego Aosoth tym bardziej traciłem nim zainteresowanie. To samo miałem przy poprzednim krązku - niby dobre, smoła i łamańce z Immolation rodem, ale jakoś za mało mi w tej muzyce szaleju, wydaje mi się troche za bardzo rozwleczona. Dam jeszzce pare spinów, ale na pierwszy odsłuch spłynęło po mnie jak po kaczce :(
Coś tam było! Człowiek!
- Harlequin
Nie wiem czy słowo 'nuda' pasuje tutaj. powiedziałbym raczej, że 'dobre, ale słyszałem jak inni robili to lepiej', a moze to kwestia proporcji jakimi Aosoth operuje. Ja po prostu nie słysze w tej muzyce niczego co bym wprawiło mnie w zachwyt. A chyba tego sie spodziewałem po przeczytaniu kilku opinii.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Bo tu nie ma ani wodotrysków, ani zblastowania z wczesnych wydawnictw. Jest za to przestrzeń i sączący się jad. Nie mając czasu, chęci i skupienia, szkoda sięgać po ten album, moim zdaniem. Ja bym porównał to do gotyckiej katedry w Kolonii. Przejeżdżając autem z daleka widac tylko wielką ciemnoszarą bryłę ale stojąc pod nią i przypatrując się jej strukturom - miazga.

Jakość aranżacji, ich przemyślenie i wyważenie w budowaniu atmosfery, która jest siłą tego albumu... nie spodziewałem się takiego kroku naprzód.

Jakość aranżacji, ich przemyślenie i wyważenie w budowaniu atmosfery, która jest siłą tego albumu... nie spodziewałem się takiego kroku naprzód.
- Drone
Muszę zatem natychmiast złożyć zamówienie w potężnej Agonii.
+ 1, choć jak do tej pory ANTEAUS >AOSOTHDrone pisze:Spodziewam się znakomitej płyty, AOSOTH jeszcze - podobnie jak ANTEAUS - nigdy nie zawiódł wbrew temu, co mówią ludzie niskiego stanu.
- Morph
- Kontakt:
Tacy fani, a żaden nie wie jak poprawnie Antaeus napisać :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
krz63 pisze: podnoszę ceny i czekam na zamówienia od masterfulowej elity :-)
no, żebyś mi nie wyskoczył z jakąś promocją, bo zbojkotuję :) Kupując nowy AOSOTH za 10 zł czułbym się chujowo :(
np. kto?Harlequin pisze:'dobre, ale słyszałem jak inni robili to lepiej',.
- Morph
- Kontakt:
10zł to będzie cena adekwatna do zawartości.Maria Konopnicka pisze:krz63 pisze: podnoszę ceny i czekam na zamówienia od masterfulowej elity :-)
no, żebyś mi nie wyskoczył z jakąś promocją, bo zbojkotuję :) Kupując nowy AOSOTH za 10 zł czułbym się chujowo :(
Nie czepiaj się - przeoczyłem, a z lenistwa skopiowałem :) Dla mnie "Blood Libelsę" to spokojnie pierwsza piątka najlepszych black metalowych płyt XXI wieku. Zresztą De Principii Evangelikum też była doskonała. Debiut podoba mi się trochę mniej, ale również jest na bdb poziomieMorph pisze:Tacy fani, a żaden nie wie jak poprawnie Antaeus napisać :D
Weź nie strasz... liczę, że to będzie świetna płyta. Poczekam aż kolega krz63 będzie miał też ostatni TRIBULATION, dobieram jeszcze kilka, kilkanaście tytułów i składam zamówienie :)Morph pisze:
10zł to będzie cena adekwatna do zawartości.
- Morph
- Kontakt:
Taa, same teraz świetne płyty, gwiazdy, geniusze, wybitności. Boję się lodówkę otworzyć bo a nuż ser jest doskonały a szynka wybitna.
BTW - dalej wierzę, że kiedyś nauczysz się odpowiadać w jednym poście ;]
BTW - dalej wierzę, że kiedyś nauczysz się odpowiadać w jednym poście ;]
- Drone
Włącz sobie lepiej PLAGĘ, a poważny black metal zostaw dorosłym :)Morph pisze:10zł to będzie cena adekwatna do zawartości.Maria Konopnicka pisze:krz63 pisze: podnoszę ceny i czekam na zamówienia od masterfulowej elity :-)