BLINDEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- white_pony
- weteran forumowych bitew
- Castor
Re: BLINDEAD
co zrobisz? Takie czasywhite_pony pisze:haha, zawsze jak z dzieckiem to musiało być ruchane

- Deathless King
Jesli sie nie myle to chyba coroczna tradycja 

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Tylko że chciałbym tam być, a 29 to już chcę być w domu... W tamtym roku było 27, też do dupy. Szkoda, bo wybrałbym się w końcu. A tak jutro idę na jakiś randomowy koncert jazzowy. BTW słyszeliście już Obscure Sphinx? Polska, podobne klimaty, dają doskonałe koncerty, może bliżej Battle of Mice. Gdy headlinerem byli Tides from Nebula, wg mnie spokojnie ich przyćmili.
- grot
Bardzo dobry ten nowy krążek, konsekwentnie coraz bardziej urozmaicone i coraz ciekawsze dźwięki.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
dobry dobry krążek. w końcu coś na miarę debiutu, tylko lepiej 

- ultravox
- zahartowany metalizator
Zarówno na stronie klubu jak i na profilu zespołu jest 27 grudnia.xyyz pisze:Oczywiście koncert na 29 grudnia... Kto to widział?
- Maleficio
- Kontakt:
- Deathless King
No szkoda tylko, ze i "Autoscopia" i "Impulse" >>> debiut (ktory tez jest bardzo fajna plyta)twoja_stara_trotzky pisze:dobry dobry krążek. w końcu coś na miarę debiutu, tylko lepiej
A sam material zyskuje z kazdym przesluchaniem, chociaz troszke jednak brakuje mi takiego wgniatajacego pierdolniecia jak na "Autoscopia". Slychac duzy potencjal i jest pare takich fragmentow ze az sie prosi o jakies rozwiniecie, a tu koniec. Ale calosciowo na pewno nie ma zawodu.
- grot
na myspace jest całośćMaleficio pisze:Podajta line plizz
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
- Maleficio
- Kontakt:
grot pisze:na myspace jest całośćMaleficio pisze:Podajta line plizz
a dzieki, swoja droga Myspace ostatnio cos sie zjebalo... wydaje mi sie, ze niedlugo ten serwis upadnie bo powolne to jak chuj i te banery i reklamy

- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
o wiele lepiej!twoja_stara_trotzky pisze:dobry dobry krążek. w końcu coś na miarę debiutu, tylko lepiej
tym bardziej, że debiut to najsłabsze ogniwo w dyskografii BLINDEAD

doszedł do mnie oryginał i powiem jedno, jak jarałem się wydaniem MOROWE tak teraz szczena mi opadła przy wydaniu BLINDEAD. Bardzo zbliżony format, tyle że książka w Blindead to jak "Pan Tadeusz" do "Janko Muzykanta" w porównaniu z wkładką MOROWE, nie zmienia to faktu, że oba wydawnictwa w tym roku biją wydaniem chyba wszystko co się do tej pory ukazało. Fanatykom BLINDEAD polecam zakup, bo na prawdę warto i cenowo bardzo ok ... tym czasem wracam do słuchania tego świetnego krążka;
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
wy głupi jesteście. debiut był potężny, kolejna płyta nie spełniła moich oczekiwań, może dlatego, że przed premierą znałem te kawałki na wylot z prób i innych takich i WIEM, jak skandalicznie nie wykorzystano ich potencjału przez niezbyt szczęśliwą ich realizację w studiu 

- Deathless King
No widzisz, dla mnie "Autoscopia" ma niemożebne jebnięcie, a brzmienie absolutnie mi nie przeszkadza. Nowa płyta to zupełnie inna ścieżka dla Blindead, pytanie tylko dokąd ich zaprowadzi 

- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no może, ale wiesz że z Nickiem i Havockiem podczas ostatniego gigu we Wro Ci "dupe obrobiliśmy" i do tej pory się zastanawiamy, jak to możliwe że nadal uważasz debiut za najlepszą produkcje Blindeadtwoja_stara_trotzky pisze:wy głupi jesteście. debiut był potężny, kolejna płyta nie spełniła moich oczekiwań, może dlatego, że przed premierą znałem te kawałki na wylot z prób i innych takich i WIEM, jak skandalicznie nie wykorzystano ich potencjału przez niezbyt szczęśliwą ich realizację w studiu

- Edinazzu
Trotzky chyba za wszelką cene chce być "łoryginalny"
. Tak swoja droga debiut całkiem sympatyczny, ale...

"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Deathless King
...ale nie dane było nam uczęszczać na próby Blindead, więc nie rozumiemy tak naprawdę ich dyskografii 

- white_pony
z tego co sie orientuje panowie z blindead sami nie są zbyt zadowoleni z realizacji autoscopii. ale mimo to plyta i tak robi na mnie wielkie wrazenie.twoja_stara_trotzky pisze:wy głupi jesteście. debiut był potężny, kolejna płyta nie spełniła moich oczekiwań, może dlatego, że przed premierą znałem te kawałki na wylot z prób i innych takich i WIEM, jak skandalicznie nie wykorzystano ich potencjału przez niezbyt szczęśliwą ich realizację w studiu
do not make equal what is unequal
- Nerwowy
Piękny album. Wreszcie nagrali coś na miarę potencjału jaki od dłuższego czasu było słychać w tym składzie dzięki czemu awansowali do ekstraklasy takiego grania. Wysoki poziom krążka cieszy tym bardziej, że ostatnio brakuje porządnych wydawnictw w takich klimatach a cały ten nurt wydaje się dostawać już dość mocnej zadyszki.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.