METALLICA vs SLAYER vs VOIVOD - OSTATECZNE ROZSTRZYGNIĘCIE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ

Kto?

METALLICA
38
28%
SLAYER
69
51%
VOIVOD
29
21%

Liczba głosów: 136
Awatar użytkownika
Edinazzu
weteran forumowych bitew

Re: METALLICA vs SLAYER vs VOIVOD - OSTATECZNE ROZSTRZYGNIĘC

30-03-2015, 02:23

Tak czy siak dziwna ankieta. Ja kocham VOIVOD i wolałbym aby ich zestawiano z prawdziwymi "Bogami" jak CORONER, KREATOR czy z innym ANACRUSIS. A nie z jakąś METALLLICĄ! Co oni w zasadzie nagrali? Litości!
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

30-03-2015, 08:34

tylko Slayer
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

30-03-2015, 08:36

535 pisze: Jak zwykle idziesz w nerwach na oślep. Wiesz jaki jest problem? Nie jesteś w stanie ze mnie szydzić. Na każdym kroku wyłazi z ciebie pseudointeligent o mentalności drobnego ciułacza. Ledwo klecisz zdania. Może przestań tyle palić? To podobno bardzo szkodzi. No i jeszcze ta słynna już, w pewnych kręgach, betoniarka, którą usiłujesz mi przyjebać. He,he. Zawsze bierzesz wszystko prosto do buzi? Wpadnij kiedyś do mnie, wypijesz jakiś porządny alkohol, posłuchamy Voivod i Bielizny z jakiegoś innego źródła niż youtube. Zrobimy bal. Jestem wbrew pozorom sympatycznym i otwartym osobnikiem. Nie potrzebujesz tak skamleć. Nie bój się, nic ci z mojej strony nie grozi.
Może przestań tyle palić, może przestań tyle pić spodziewałem sie tego bełkotu, często pojawia sie w twoich postach.
Z betoniarką sprawa jest prosta pasujesz do niej i jesteś z nią kojarzony, byłem pewien, że sprawa jest oczywista.
Ciekawe jak długo będziesz pojękiwał i szukał kolejnych powodów klęski średniaków z Kanady . Czyżby spisek a może ufo?
Jeśli zaś masz problem z przyswojeniem słowa pisanego proponuje abyś zainwestował w edukację. Jeśli sie zmobilizujesz to kto wie, może kiedyś zdasz nawet maturę.
Często zapraszasz ludzi z sieci na bale reklamując swoja osobę? Pytam bo to bardzo dziwne, czyżby przyjaciele nie mogli strawić nudy którą prezentujesz i uciekli, wszystko na to wskazuje :)
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-03-2015, 09:13

Edinazzu pisze: A nie z jakąś METALLLICĄ! Co oni w zasadzie nagrali? Litości!
No wlasnie kurwa! Ze zagrali Keine Grenzen na Eurowizji i mieli pare wzglednych hitow jak "A wszystko to, bo ciebie kocham" czy "Kolysanka dla Ani"? Kogo to kurwa opchodzi! Badzmy powarzni tak jak cytowany kolega!
woodpecker from space
535

30-03-2015, 09:31

flow pisze:Jeśli zaś masz problem z przyswojeniem słowa pisanego proponuje abyś zainwestował w edukację. Jeśli sie zmobilizujesz to kto wie, może kiedyś zdasz nawet maturę.
Często zapraszasz ludzi z sieci na bale reklamując swoja osobę? Pytam bo to bardzo dziwne, czyżby przyjaciele nie mogli strawić nudy którą prezentujesz i uciekli, wszystko na to wskazuje :)
Chciałem być grzeczny. Wyciągam dłoń pojednania, a tu znowu ślina i spazmy.
Zabawny jesteś kolego. Gdyby oceniać nas tylko po tym co wypisujemy, można by bez wielkiego ryzyka założyć, że nie tylko nie masz matury, ale nie byłeś w stanie ukończyć nawet szkoły specjalnej w której, jak zgaduję, doglądasz obecnie kącika komputerowego z dostępem do internetu. Pani kierowniczka wie, co ty tutaj wyprawiasz pod pozorem czyszczenia klawiatury? Przykro mi. Nie dasz rady. Za słaby masz repertuar. Mizerny zasób słownictwa. Zero wyobraźni. Ogólnie cienki z ciebie misio. Nie chce mi się już nad tobą pastwić. Posłuchaj trochę Voivod, może poszerzysz nieco horyzonty. Nie tylko te muzyczne.
Edinazzu pisze:A nie z jakąś METALLLICĄ! Co oni w zasadzie nagrali? Litości!
Nie no kurwa bez jaj. Kilka mocnych numerów mają na swoim koncie. Nawet (uwaga dziewczynki!) Voivod wymieniali ich w swoich inspiracjach. Było to co prawda dawno, ale istnieją podania na ten temat. Nie przesadzajmy w drugą stronę.
Ostatnio zmieniony 30-03-2015, 09:36 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

30-03-2015, 09:36

Teraz miast picia i palenia pojawia się szkoła specjalna i pani kierowniczka :)
Kolejny płaczliwy bełkot mitomana, w sumie spodziewałem sie tego.
535

30-03-2015, 09:38

Mitomana? Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Daj jakiś przykład tej przypadłości. Jestem strasznie ciekaw, co wymyślisz?
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

30-03-2015, 09:41

A więc nawet nie wiesz co zamieszczasz w swych postach, dobre.
535

30-03-2015, 09:46

Uporządkujmy, by nie było bałaganu.
Pseudologia, mitomania (łac. mitomania) lub też kłamstwo patologiczne, zespół Delbrücka – patologiczna skłonność do kłamania, zatajania prawdy i opowiadania zmyślonych historii, przedstawiających najczęściej opowiadającego w korzystnym świetle. Pseudologia różni się tym od zwykłego kłamstwa, że osoba opowiadająca sama nie jest w stanie oddzielić prawdy od własnej fantazji.

Gdzie skłamałem i co zataiłem? Dawaj mistrzu. Będzie ubaw.
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

30-03-2015, 09:51

535 pisze: Jestem więcej niż pewien, że głos na Kanadę oddali głównie goście w okolicach czterdziestki.
Skąd to info mistrzu? Posiadasz jakieś statystyki pod ręką ?
535

30-03-2015, 10:04

flow pisze:
535 pisze:Jestem więcej niż pewien, że głos na Kanadę oddali głównie goście w okolicach czterdziestki.
Przecież to bardzo łatwo sprawdzić. To tylko kilkanaście głosów. Zapytaj chłopaków, przecież nie będą się wstydzić swojego wieku. Ja mam ponad czterdziestkę. Kto następny?
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

30-03-2015, 10:05

535 pisze: Ja mam ponad czterdziestkę.
Ale Ty stary ;)
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

30-03-2015, 10:10

535 pisze:
flow pisze:
535 pisze:Jestem więcej niż pewien, że głos na Kanadę oddali głównie goście w okolicach czterdziestki.
Przecież to bardzo łatwo sprawdzić. To tylko kilkanaście głosów. Zapytaj chłopaków, przecież nie będą się wstydzić swojego wieku. Ja mam ponad czterdziestkę. Kto następny?
Jesteś więcej niż pewien?
Awatar użytkownika
zawlekacz
w mackach Zła

30-03-2015, 10:10

czekam na ankiete The Doors - The Beatles - The Who
nie ma to tamto
535

30-03-2015, 10:23

flow pisze:
535 pisze:
Jesteś więcej niż pewien?
Czego? Czy się nie będą wstydzić? Nie, tego nie jestem pewien. Przepraszam cię, ale muszę teraz jechać , bo beton wylewa mi się na klawiaturę. Ty tutaj sobie kombinuj, a jak wrócę to postaram się dotrzymać ci towarzystwa. Chyba chujowo tak siedzieć cały dzień w pustej sali? Przywieźć ci coś? Jakieś paluszki, albo colę? Proś śmiało.
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

30-03-2015, 10:28

Znowu historie wyciągnięte z dupy? Musisz mieć strasznie smutne życie, próbuj nadal zapraszać na bal, może ktoś się skusi :)
535 pisze:Przepraszam cię, ale muszę teraz jechać , bo beton wylewa mi się na klawiaturę.
Wszystko po staremu.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

30-03-2015, 10:41

Oki pisze:tylko Slayer
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

30-03-2015, 10:46

zawlekacz pisze:czekam na ankiete The Doors - The Beatles - The Who
Łatwizna. TW >>> TB >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> TD
Heretyk

30-03-2015, 10:47

maciek z klanu pisze:
Oki pisze:tylko Slayer
reszta to ministranci. dziękuję, do widzenia

tak w ogóle coraz lepsze te tematy :)
Heretyk

30-03-2015, 11:01