KelThuz pisze:Riven pisze:Hdr to gówno w praktycznie każdej postaci, trzeba mieć niezwykle wyczucie żeby nie zrobić za tego pomocą takiego kiczu jak ty.
Nie, to narzędzie do osiągnięcia rezultatów fizycznie niemożliwych dla normalnej fotografii. Jako, że jesteś pacholęciem bez szkoły, bez pojęcia nt. fotografii, nie rozumiesz zwyczajnie, że te foty to po prostu realistyczne oddanie natury bez popadania w surrealizm typowy dla HDRów, choć mogę zrozumieć, że osoba przyzwyczajona do konwencjonalnej rozpiętości tonalnej fotografii może czuć się zdezorientowana i histeryzować. Nie będę się o to sprzeczał, nie jest to grupa docelowa dla tego typu rzeczy.
Powiem tak - twoj zmysl estetyczny wszyscy znaja (i wszyscy sie z niego leja), takze autorytetem w tej dziedzinie jestes slabym. Pierdolisz takie kocopoly, ze nawet nie chce mi sie tego czytac. Prosze cie, zostan przy ekonomii i szkole austriackiej, tam to co mowisz ma sens, inne dziedziny aktywnosci wychodza ci po prostu komicznie. Pozdrawiam.
Adrian696 pisze:myslałem, ze Rajtuz juz mnie niczym nie zaskoczy - jebany jednak potrafi :) Soniacz, bo lekki :) co dalej?? Thompsonix bo dokładnie ten kolor co chciałes, a Rotel ma chujowy odcien?? Syrena Bosto, bo chciałes dwuosobowa sportówke, a Aston Martin jest zbyt popularny bo Bond nim jezdził?? codziennie na obiad kiszona kapusta bo lubisz kwasne, a schabowy jest ze swini??
:DDDDDDDD