Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Złote Wary Masterfula 2006
nie no, lepiej w te bzdurne spory go nie wciagac ;]
this is a land of wolves now
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
No ale czy jednak lepszym od DsO?
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Skaut
no i co w związku z wyboldowanym tekstem? Mogę napisać jeszcze raz:535 pisze:Jak to nie? Przecież jak byk stoi.Skaut pisze:ja nie pisałem tego zupełnie poważnie przecież ;]] To bardziej tak dla podtrzymania dalszej owocnej dyskusji.Riven pisze: z palcem w dupie może faktycznie jest lepszy, ale nie widziałem żeby Slayer czy Voivod tego próbowali, wiec ciężko porownac. ta poza tym to uuuuujeeeeee-he-e--aaaaaaaaaaaeeeeeeeee . miał przebłyski ale ostatnie pare lat to totalna padaka:).
dywagacje na temat Slayer vs DSO vs BS bardzo fajne, dobrze, ze już nie trzeba przeklejać :)
Skaut pisze: ale wokalnie i tak James deklasuje wyjców ze Slayer i Voivod z palcem w dupie.
Skaut pisze: ja nie pisałem tego zupełnie poważnie przecież ;]] To bardziej tak dla podtrzymania dalszej owocnej dyskusji.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
jest sporo lepszych zespolow przecież i chyba każdy normalny słuchacz wie który z nich w tym wypadku wygrywa:).Morph pisze:No ale czy jednak lepszym od DsO?
this is a land of wolves now
- Morph
- Kontakt:
Dobre to Ulcerate? Bo na razie doszedłem tylko do Ulcer.
Give birth to something dead
- Lykantrop
Jakoś w wakacje kupowałem "Drought" w warszawskim Saturnie podczas pobytu u kumpla, który na codzień para się jazzem, szczególnie tym współczesnym free jazzem. I tak jak nie mógł znieść Impetuous Ritual, Judas Priest i innych wynalazków, które ze sobą miałem, tak ostatnią EP DSO przy pierwszym odsłuchu okrzyknął zajebiozą. Nie wiem co o tym sądzić... :)
Jakieś 10 razy lepsze od Ulcer.Morph pisze:Dobre to Ulcerate? Bo na razie doszedłem tylko do Ulcer.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: Złote Wary Masterfula 2006
Dobrze. Zastanawia mnie tylko czy powinno się Morbidów z DsO zamienić miejscami.Heretyk pisze:DsO > Morbid Angel > Slayer > Venom > Black Sabbath?
dobrze kombinuję? :D
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
:DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Re: Odp: Złote Wary Masterfula 2006
No tak, tylko weź pod uwagę, że jak wyciągniesz Morbid Angel na pierwsze, to bez Atheist się nie obejdzie i co wtedy? Znowu przepychanka gotowa. Zostaw tak jak jest. Black Sabbath co prawda, bym wyjebał, bo to kicha straszna i wykopalisko jest, a przede wszystkim zero pomysłów w zestawieniu z pojedynczym numerem DsO, ale niech tam. Niech dziadki mają. Moim zdaniem jest dobrze.Headcrab pisze:Dobrze. Zastanawia mnie tylko czy powinno się Morbidów z DsO zamienić miejscami.Heretyk pisze:DsO > Morbid Angel > Slayer > Venom > Black Sabbath?
dobrze kombinuję? :D
-
pięknie się rozwija ten temat :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ku potomności.satanking666 pisze:ja tam lubię 1 połowę umskiptar, ale jak ten fragment z trailera jest jakąś próbką tego co będzie na płycie to chyba to czego się spodziewałem... czyli muzyka w sam raz, żeby pójść to jakiegoś neandertalskiego lasu, posłuchać szumu wodospadu, śpiewu ptaków, siąść na kamieniu i porządnie się zdefekować. tak jak latają mi koło chuja różne mortiisy i ulvery i całe ogólnie techno (chociaż tangerine dream akurat słyszałem), tak pewnie i to. na nwn było pare dni temu, że viki nowy album nagrywa i się niepotrzebnie podjarałem..
The madness and the damage done.
-
pięknie,ale tak przed wakacjami?jakaś przerwa świąteczna jest?;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
-
yossarian84 pisze:bez kitu, wzięliby jacyś blekmetalowce zrobili cover Day Of The Lords, zamiast przerabiać jakieś żenujące gówno typu Venom
Venom to nie jest muzyka, to chyba oczywiste.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Dokładnie dlatego prosty kapciarz z kieleckiego nigdy tego nie skuma. Może najwyżej popłakać przy dzwiękach Joy Division próbując wyprzeć z pamięci wpierdol spuszczony przez 17- letnich brudasów pod liceum pietnaście lat wcześniej. Niestety - gorycz upokorzenia nie przemija nigdy.Venom to nie jest muzyka, to chyba oczywiste.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ale co ty pierdolisz? :D
nie no, trochę dojebałem z tym Venom, ale nie lubię tego bandu. dla mnie to wieś, tak jak pierwsza plyta Bathory. wiejski metal.
nie no, trochę dojebałem z tym Venom, ale nie lubię tego bandu. dla mnie to wieś, tak jak pierwsza plyta Bathory. wiejski metal.
Poprawiłeś teraz z Bathory. No ale przynajmniej w odpowiednim temacie. Jeszcze mógłbyś rozszerzyć pojęcie wiejskiego metalu. Czy to metal grany na wsi, grany przez mieszkańca wsi, a może taki który powstał na wsi?
-
- w mackach Zła
:DNo ale przynajmniej w odpowiednim temacie.