Girls, girls, girls v.2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

Re: Girls, girls, girls v.2

12-04-2019, 20:36

Ascetic pisze:zawsze mówiłem, że te laleczki - nieosiągalne - dla wielu to wklejają tutaj ci dla których aktywność seksualna sprowadza się do walenia niemca po kasku
Zapewniam, ta mityczna nieosiągalność kończy się po pierwszej godzinie konwersacji, potem wybiersasz zimnego fula i odpoczynek w łóżku solo :) choć przyznam, jest również spora grupa dziewczyn pięknych i ciekawych. Tyle, że te nie epatują swoją "zajebiozą" gdyż są naturalne, zwykłe, codzienne i mają sporo do zaoferowania nie tylko swą cielesnością.
Jebać żuli.
535

12-04-2019, 20:43

Właściwie nie wypowiadam się w tym temacie. Zupełnie nie czuję potrzeby. Chciałbym jednak przypomnieć niektórym użytkownikom, że żywe kobiety także "robią kupy", a czasem nawet puszczają bąki. Przypominam, bo widzę, że niektórzy, albo zapomnieli, albo jeszcze nie wiedzą.
byrgh
zahartowany metalizator

12-04-2019, 20:45

Ktoś kto nigdy nie zjadł kupki prosto z dupki swojej kobietki, ten nie poznał jeszcze życia.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

12-04-2019, 20:47

Kto nie lizał kobiecego anusa ten przegrał życie lub nie widział Pyogenesis na żywca :)
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

12-04-2019, 20:50

Heretyk pisze:ja tam nikomu niczego nie wmawiam, ale ten temat jest chory, tak samo, jak całe forum. jakiś pojeb wkleja zdjęcia obrzydliwych pasztetów z obrzydliwymi obwisłymi cycami i się zaczyna debata. a jak Nasum wklei ładne kobiety no to chuj tam, trzeba to zignorować. lepiej się "pokłocić" choć kompletnie nie ma o co. kabaret
Ale ta ostatnia, którą devastator wkleił przecież młoda, ładna i naturalna.
Taka koleżanka z technikum.

Może trochę przerażona czy onieśmielona, bo szykuje się seks z całą męską grupą z laborek?
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-04-2019, 20:50

wolff pisze:
Ascetic pisze:zawsze mówiłem, że te laleczki - nieosiągalne - dla wielu to wklejają tutaj ci dla których aktywność seksualna sprowadza się do walenia niemca po kasku
Zapewniam, ta mityczna nieosiągalność kończy się po pierwszej godzinie konwersacji, potem wybiersasz zimnego fula i odpoczynek w łóżku solo :) choć przyznam, jest również spora grupa dziewczyn pięknych i ciekawych. Tyle, że te nie epatują swoją "zajebiozą" gdyż są naturalne, zwykłe, codzienne i mają sporo do zaoferowania nie tylko swą cielesnością.
^ i stąd ta ich tęsknota wyrażona tymi obrazkami.

ja np. w liceum, byłem niemiłosiernie zakochany w jednej dziewczynie. teraz wiem, że straciłem 2 lata ruchanka. bo ideał. bo mój typ. bo artystka. bo taka niedostępna (na pozór jak się po czasie okazało). i przez to innych nie tykałem. każdy ma tam swój typ. to jedno. i fajnie jak ta końcowa, albo ta co na trochę dłużej to jest zbliżona do tego typu. ale litości. baby mają rozstępy. grubaszą się. a nawet po cesarce ich brzuch nie jest idealny. np.

tak po prawdzie, to ten dział zarówno w tych rozkładówkowych pannach i tym w naturalistycznym ujęciu piękna kobiecego, to mocno stulejarski temat. pewnie, że dobrze, że jest. bo dzięki takim "kontrowersyjnym" działom forum żyje. i lepszy taki devastator co mam nadzieję rozumie stulejarskość tego tematu i zwyczajnie sobie robi jaja niż taki heretyk co wpada jak po ogień i wygłasza swoje świetojebliwe oburzenie ;-)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

12-04-2019, 20:51

wolff pisze:Kto nie lizał kobiecego anusa ten przegrał życie lub nie widział Pyogenesis na żywca :)
nie widziałem Pyogenesis na żywca... przegrałem życie ???
:)
Awatar użytkownika
Ascetic

12-04-2019, 20:55

wolff pisze:Kto nie lizał kobiecego anusa ten przegrał życie lub nie widział Pyogenesis na żywca :)
podstawa jako gra wstępna. oczywiście jak chcesz wejść z tyłu sklepu.i to nie jak włamywacz a z dostawą. np. mleka/ śmietany.

pod kilkoma warunkami

-dziura musi być ogolona,
-sranie to kilka godzin wcześniej,
- i dobrze, jakby się jej nie wyrwało na dniu Lęborka, gdzie akurat podawali smaczną i pożywną grochówkę*.

* choć tu niekoniecznie, bo małe pierdzonko w ryj nikogo jeszcze nie zabiło.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

12-04-2019, 21:05

ktoś tu wklejał dziewczyny z siłowni :)

Obrazek
Awatar użytkownika
trup

12-04-2019, 23:28

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

12-04-2019, 23:32

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

12-04-2019, 23:38

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

12-04-2019, 23:53

wolff pisze:
Heretyk pisze:ja tam nikomu niczego nie wmawiam, ale ten temat jest chory, tak samo, jak całe forum. jakiś pojeb wkleja zdjęcia obrzydliwych pasztetów z obrzydliwymi obwisłymi cycami i się zaczyna debata. a jak Nasum wklei ładne kobiety no to chuj tam, trzeba to zignorować. lepiej się "pokłocić" choć kompletnie nie ma o co. kabaret
Dobrze jest krytykować, pytanie co masz do zaoferowania w drugą stronę? Częstokroć jest bowiem tak, że spasione brzuchacze gorliwie rozpisują się o pięknie płci przeciwnej kreując się na znawców, mędrców, smakoszy.
Spoko kobiet miałem w swoim życiu, bardzo sporo bo to moje hobby i powiedzmy uzależnienie. Przyznam szczerze, że te najlepsze w łóżku, najmądrzejsze i najbardziej zaradne to te przeciętne (najlepiej blondi z dużym cycem i tyłkiem). Torpedy seksualne i myślące babki dla których sensem życia nie jest odcień opalenizny i ciuchy kupowane na tony w galeriach lecz nieco inne cele.
Przypominam, uroda przemija a spędzanie reszty życia z naszprycowanym wieszakiem mija się z celem, dla mnie!
Mój człowiek.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
trup

13-04-2019, 00:13

ja pierdolę... piękna!
Awatar użytkownika
maciek z klanu

13-04-2019, 07:03

To co mówisz jest bardzo ciekawe w kontekście socjologicznym. Wg ciebie np to co wkleja naszym jest ładne, a to co devastator nie. Ale kto ma wyznaczać co jest ładne a co nie? Nie ma jasno określonego typu.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

13-04-2019, 07:59

maciek z klanu pisze:
To co mówisz jest bardzo ciekawe w kontekście socjologicznym. Wg ciebie np to co wkleja naszym jest ładne, a to co devastator nie. Ale kto ma wyznaczać co jest ładne a co nie? Nie ma jasno określonego typu.
Maćku. tyle lat na forum a Ty się nic nie nauczyłeś -:) jest gust obiektywny wyznaczany przez min. drona.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

13-04-2019, 08:12

Ascetic pisze:zawsze mówiłem, że te laleczki - nieosiągalne - dla wielu to wklejają tutaj ci dla których aktywność seksualna sprowadza się do walenia niemca po kasku - takie życie w sferze ideałów i imaginacji. a proza życia jest dość prozaiczna. tyle, że trzeba mieć więcej niż 15 lat.
Temat jest po to, żeby wklejać tu napotkane gdzieś w odmętach Internetu zdjęcia pań i nie za bardzo widzę tu związek z aktywnością seksualną i niespełnieniem w życiu wklejającego. ;) Nie wydaje mi się też, żeby proza życia była aż tak brutalna, że ludzie zabierają się za jakieś pasztety fantazjując o pięknościach, choć w poszczególnych przypadkach tak może być. W ogóle nie rozumiem, jak można iść do łóżka z kobietą, którą uważa się za nieatrakcyjną (choć w dawnych czasach i na dużej bani zdarzały się sporadycznie takie historie, ale to też nie były jakieś ekstrema). Trochę szacunku dla siebie i otoczenia. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

13-04-2019, 08:14

Dopóki wrzutki mieszczą się w ramach nazwy tematu jestem w stanie wszystko znieść. Ale baba z fiutem? Błagam.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

13-04-2019, 08:35

Wacław pisze:
maciek z klanu pisze:
Maćku. tyle lat na forum a Ty się nic nie nauczyłeś -:) jest gust obiektywny wyznaczany przez min. drona.
Jakiś taki mało pojętny jeste
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

13-04-2019, 08:50

Plagueis pisze:
Ascetic pisze:zawsze mówiłem, że te laleczki - nieosiągalne - dla wielu to wklejają tutaj ci dla których aktywność seksualna sprowadza się do walenia niemca po kasku - takie życie w sferze ideałów i imaginacji. a proza życia jest dość prozaiczna. tyle, że trzeba mieć więcej niż 15 lat.
Temat jest po to, żeby wklejać tu napotkane gdzieś w odmętach Internetu zdjęcia pań i nie za bardzo widzę tu związek z aktywnością seksualną i niespełnieniem w życiu wklejającego. ;) Nie wydaje mi się też, żeby proza życia była aż tak brutalna, że ludzie zabierają się za jakieś pasztety fantazjując o pięknościach, choć w poszczególnych przypadkach tak może być. W ogóle nie rozumiem, jak można iść do łóżka z kobietą, którą uważa się za nieatrakcyjną (choć w dawnych czasach i na dużej bani zdarzały się sporadycznie takie historie, ale to też nie były jakieś ekstrema). Trochę szacunku dla siebie i otoczenia. ;)
dla siebie zawsze. dla otoczenia niekoniecznie -;)

no widzisz. nie dogadamy się. dla mnie to stulejarski topic bez względu, czy się wkleja to, czy tamto. dla Ciebie jak widać nie. bo grube baby to fe, a wyselekcjonowane i obrobione dziewczęta to już tak. nie wiem ile trzeba mieć lat i niedoświadczeń na żywym organiźnie kobiecym żeby się jarać fotkami z internetu -:) i jak już jest co zasadniczo jest ok, bo jak o szachach jest to dlaczego ten nie, to niech płynie w kierunku niezmąconej zabawy a nie ocen i wartościowania.

a co do koniowalenia. dam se fiuta urżnąć, że to jakiś symptom niedoruchania jest, że się takie ładniutkie foty wkleja. adonisów na tych 3 koncertach co w życiu byłem nie widziałem. z tego co czytam koreańskie auto to max - próg majętności (tez takimi jeżdżę ) a i o posiadłościach z basenami nie czytam. wiec sporo z tych wizualizacji to tylko pobożne życzenia koniobijców. jak bywasz na forach dla właścicieli jachtów to może stad Ci się miejsca pomyliły ...
ODPOWIEDZ