Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Behemoth v.2
^ To są trzy osoby w jednym ciele :)
- maciek z klanu
Na chwilę obecną na punkty lucekRaf pisze:
Ni znam żadnego z nich ale stawiam na remis ze wskazaniem na wspólne pójście na piwo.
Ps. Kupiłem właśnie w media tego behemotha nowego. Wieczorem odpalę i zobaczymy czy coś warte. Szatanista podobał mi się bardzo
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- vicek
- zahartowany metalizator
[youtube][/youtube]
-
kurwa, co tu się dzieje, to nawet takie akcje nie odchodziły na kultowych forach typu gondolin czy metal.pl i kilku innych. wy serio jesteście dorośli? przecież tego nawet kasować się nie chce, zwłaszcza, że później się któryś zapewne przyjebie, bo mu usunąłem wywody, które miały zostać dla potomności :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To wizytówka tego forum ;-) Było nie było, to nie forum kółka różańcowego ;-) A czytałem z wypiekami na twarzy i bananem na ryju ;-))) Ja to bym zostawił ;-)
-
wiadomo, ze zostawię, bo nie mam czasu na zajmowanie się głupotami, ale serio czasem odnoszę wrażenie, że srednia wieku użytkowników tego forum oscyluje ok. 12 lat
- maciek z klanu
trup pisze:
On śpi w kaloszach?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
no pierdolony goły debil leży w łóżku i ma na sobie gumiaki, ale nie ma majtasów. jest o czym gadać
- Erkropka
- rozkręca się
Z tego to forum słynie w sieci :DHeretyk pisze: ale serio czasem odnoszę wrażenie, że srednia wieku użytkowników tego forum oscyluje ok. 12 lat
- Stoigniew
ożeszkurwajapierdolę !!!
co tu sie odjaniepawla !!
jest moc :)
a co do bohatera tematu to wiadomo od wielu wielu lat, że Behemoth to Nergal, więc po jaką cholerę Adaś w swoich durnych planach promocyjnych (sesje, wywiady i ciul wie co jeszcze) ciągnie za sobą takiego Inferno... szkoda mi chłopa, bo mam do niego ogromny szacun.
Ale rozumiem że Behemoth dla Zbycha to "mieć", a światłem w lodówce się rodziny nie nakarmi, więc trzeba to jakoś wziąć na bary i się z tym zmierzyć....
co tu sie odjaniepawla !!
jest moc :)
a co do bohatera tematu to wiadomo od wielu wielu lat, że Behemoth to Nergal, więc po jaką cholerę Adaś w swoich durnych planach promocyjnych (sesje, wywiady i ciul wie co jeszcze) ciągnie za sobą takiego Inferno... szkoda mi chłopa, bo mam do niego ogromny szacun.
Ale rozumiem że Behemoth dla Zbycha to "mieć", a światłem w lodówce się rodziny nie nakarmi, więc trzeba to jakoś wziąć na bary i się z tym zmierzyć....
- bayzell
- zaczyna szaleć

KTO TO ?Wygląda na rolnika co szuko żony.......;)Taki upierdolony na tych łapach- łod gnoju chyba...
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Jakie są alternatywy? Brutalland? Śledzenie Marii Konopnickiej na Facebooku?Erkropka pisze:Z tego to forum słynie w sieci :DHeretyk pisze: ale serio czasem odnoszę wrażenie, że srednia wieku użytkowników tego forum oscyluje ok. 12 lat
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
No ciekawe argumenty, ciekawe... Tyle tylko że jak ktoś typu lucjan - pedał vel koziojebca number 1 tego forum i faszysta który wszystkich myślących inaczej chciałby zagazować wypowiada swoje spierdoliny na każdy temat to fatk jest śmiesznie jest rozrywka ale są pewne granice dobrego smaku....
Ostatnio zmieniony 06-10-2018, 21:08 przez Slyd, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
tutaj akurat ich brak.Slyd pisze:No ciekawe argumenty, ciekawe... Tyle tylko że jak ktoś typu lucjan - pedał number 1 tego forum i faszysta który wszystkich myślących inaczej chciałby zagazować wypowiada swoje spierdoliny na każdy temat to fatk jest śmiesznie jest rozrywka ale są pewne granice dobrego smaku....
i dobrze.
lys på slutten av lys
-
A po co Ci jakieś alternatywy? Czy obecnym na sali to forum służy teraz do czegokolwiek innego niż jako dostęp do nieskończonego lolcontentu? Ale nie wiem już, co gorsze, podkreślanie swojej niezależnosci, szukanie publiki na Facebooku i wchodzenie tutaj tylko po to, by pochwalić się, że jest się bardzo zajętym człowiekiem czy walenie bezbekowością na każdym kroku i wykłócanie się o to, czy kalosze Nergala to najnowszy krzyk mody, czy może zeszły sezon.Headcrab pisze:Jakie są alternatywy? Brutalland? Śledzenie Marii Konopnickiej na Facebooku?Erkropka pisze:Z tego to forum słynie w sieci :DHeretyk pisze: ale serio czasem odnoszę wrażenie, że srednia wieku użytkowników tego forum oscyluje ok. 12 lat
Załóż własny page, pierdol followersowanie.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
pedał to cie robił kaleko, nie potrafisz ubliżać ani nawet zdania złożyć więc wypierdalajSlyd pisze:No ciekawe argumenty, ciekawe... Tyle tylko że jak ktoś typu lucjan - pedał vel koziojebca number 1 tego forum i faszysta który wszystkich myślących inaczej chciałby zagazować wypowiada swoje spierdoliny na każdy temat to fatk jest śmiesznie jest rozrywka ale są pewne granice dobrego smaku....
- Ascetic
w kategorii metal dobrze* słuchalne jest to.
tyle, że to z BM, czy D/BM ma niewiele wspólnego. pozory mogą mylić. od lat.
a taka ilość środków/ ozdobników, to jakby na wigilię wpierdolić wszystko co jest na stole, pójść do sąsiadów dojebać jeszcze karpikiem, bigosem i śledziami a na końcu zalać szampanem. tak do wyrzygania. wyłazi megalomania?
* te hejwimetalowe solóweczki to gustownie podane są. jednak.
** i jak ktoś pisał wcześniej. praca perkusji elegancka.
tyle, że to z BM, czy D/BM ma niewiele wspólnego. pozory mogą mylić. od lat.
a taka ilość środków/ ozdobników, to jakby na wigilię wpierdolić wszystko co jest na stole, pójść do sąsiadów dojebać jeszcze karpikiem, bigosem i śledziami a na końcu zalać szampanem. tak do wyrzygania. wyłazi megalomania?
* te hejwimetalowe solóweczki to gustownie podane są. jednak.
** i jak ktoś pisał wcześniej. praca perkusji elegancka.
lys på slutten av lys
- ozob
Wczoraj posluchalem przez YT Music I stwierdzam, ze calkiem dobra plyta. Aczkolwiek od polowy zaczyna ciutke meczyc.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Lucek pisze:pedał to cie robił kaleko, nie potrafisz ubliżać ani nawet zdania złożyć więc wypierdalajSlyd pisze:No ciekawe argumenty, ciekawe... Tyle tylko że jak ktoś typu lucjan - pedał vel koziojebca number 1 tego forum i faszysta który wszystkich myślących inaczej chciałby zagazować wypowiada swoje spierdoliny na każdy temat to fatk jest śmiesznie jest rozrywka ale są pewne granice dobrego smaku....
Spierdalaj pedale
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Straszna bieda w tym temacie na tymże "forume". Czyżby poziom dyskusji odzwierciedlał poziom ostatniej płyty?....