KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wieczor
- zaczyna szaleć
Re: KRIEGSMASCHINE
Uwielbiam czytaś te "filozoficzne" dysputy nad KSM, Mgłą itd. Każdy probuje zabłysnąć jakimś oryginalnym pierdolnikiem na temat płyty, zespołu, filozofi BM itd. Piszcie dalej bo dobrze się przy tym pije :)
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Tak, to rzeczywiście interesujące.
To muszą byc dobre zespoły widać.
To muszą byc dobre zespoły widać.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
dla niektórych Black Metal jest życiową filozofią, wiedziałbyś to gdybyś choć trochę go rozumiał.Wieczor pisze:Uwielbiam czytaś te "filozoficzne" dysputy nad KSM, Mgłą itd. Każdy probuje zabłysnąć jakimś oryginalnym pierdolnikiem na temat płyty, zespołu, filozofi BM itd. Piszcie dalej bo dobrze się przy tym pije :)
- Wieczor
- zaczyna szaleć
Zapewne :)
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Rozdane:DBloodcult pisze:dla niektórych Black Metal jest życiową filozofią, wiedziałbyś to gdybyś choć trochę go rozumiał.Wieczor pisze:Uwielbiam czytaś te "filozoficzne" dysputy nad KSM, Mgłą itd. Każdy probuje zabłysnąć jakimś oryginalnym pierdolnikiem na temat płyty, zespołu, filozofi BM itd. Piszcie dalej bo dobrze się przy tym pije :)
this is a land of wolves now
-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
jestem praktykującym katolikiem, czy w takim wypadku mogę słuchać kriegsmaschine?
- Bloodcult
możesz, wręcz powinieneś !
- Wieczor
- zaczyna szaleć
Możesz słuchać ale na pewno jej nie zrozumiesz, więc nie wiem czy jest sens.
-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
to będę słuchał, ale nie na cały regulator
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Oczywiście ! Skoro jesteś praktykującym katolikiem to wierzysz także w Szatana, więc z czystym sumieniem możesz słuchać Black Metalu .
... dodatkowo - masz przyzwolenie na bezkarne molestowanie dzieci tak jak to robią księża :)
... dodatkowo - masz przyzwolenie na bezkarne molestowanie dzieci tak jak to robią księża :)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
ironię opanowałeś do perfekcji!Silent_Sea pisze:Oczywiście ! Skoro jesteś praktykującym katolikiem to wierzysz także w Szatana, więc z czystym sumieniem możesz słuchać Black Metalu .
zjedz se kota
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cultes des Ghoules HENBANE.WaszJudasz pisze:Po prostu - poszli dalej. Zapewne dalej (w black metal) niż kiedykolwiek ktokolwiek w Polsce... chyba, że ktoś ma inne propozycje.?yossarian84 pisze: Może i dla niektórych ASoD jest albumem lepszym, ale klimatem to mu daleko do EoM.
Dziękuję.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
proszę.trup pisze:Cultes des Ghoules HENBANE.WaszJudasz pisze:Po prostu - poszli dalej. Zapewne dalej (w black metal) niż kiedykolwiek ktokolwiek w Polsce... chyba, że ktoś ma inne propozycje.?yossarian84 pisze: Może i dla niektórych ASoD jest albumem lepszym, ale klimatem to mu daleko do EoM.
Dziękuję.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Fakt, niezły typ. Ale jednak chyba to jeszcze nie to, zatrzymują ich rekwizyty.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Po prostu - poszli dalej. Zapewne dalej (w black metal) niż kiedykolwiek ktokolwiek w Polsce... chyba, że ktoś ma inne propozycje.?[/quote]
Cultes des Ghoules HENBANE.
Dziękuję.[/quote]
proszę.[/quote]
+ 10000000000000000000000
Cultes des Ghoules HENBANE.
Dziękuję.[/quote]
proszę.[/quote]
+ 10000000000000000000000
-
535
Powinno być Filosofem.Wieczor pisze:Uwielbiam czytaś te "filozoficzne" dysputy nad KSM, Mgłą itd. Każdy probuje zabłysnąć jakimś oryginalnym pierdolnikiem na temat płyty, zespołu, filozofii BM itd. Piszcie dalej bo dobrze się przy tym pije :)
-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
przesłuchałem se właśnie na zmianę nowy album z ASoD i co mogę napisać wam moje drogie metalowce. na obu albumach po dwa kozackie wałki, także album albumowi równym
-
Baton
- weteran forumowych bitew
Jak się panicz Mickiewicz ustosunkuje w związku z tym do faktu, że na jednym albumie jest 6 numerów, a na drugim 7? Czy oznacza to kryptosupremację ASOD nad EOM?
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Sybir
Jak to? Przecież procentowo więcej jest wałków na EoM, niż na ASoD?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
andrzej_mickiewicz
- rozkręca się
ano powiem ci gagatku, że dla mnie ASoD się dłuży, a EoM jest idealny. nie wiem jak to wychodzi czasowo, piszę o wrażeniu. Może na ASoD jest za dużo zbędnych elementów, na nowym albumie nie popełnili tego błędu.
pozdrawiam,
Andrzej
pozdrawiam,
Andrzej