Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Na stronce Gościa Niedzielnego czytałem, że ascetic będzie paradise lost wieźć na gang bang do Słowacji i obiecał im, że za 4 hot-dogi ze stacji paliw pokaże im, które tirówki cygańskie nie mają HIV. Zajebiście !!!!
co prawda na razie nie ma Polski, ale pewnie dopiero po Metal Hamerze oglosza. tylko ze jak w morde strzelil wychodzi mi ze to bedzie cos w pazdzierniku :D
Spodziewałem się grania w stylu Shades of God. Takie sobie te numery, z tym że drugi z nowych nieco lepszy. Plusem jest fakt, że jest więcej czystego śpiewu, a mało ryków.
moonfire pisze:Spodziewałem się grania w stylu Shades of God. Takie sobie te numery, z tym że drugi z nowych nieco lepszy. Plusem jest fakt, że jest więcej czystego śpiewu, a mało ryków.
Co kto lubi. Ja tam wolę jak jest więcej ryku niż śpiewu
moonfire pisze:Spodziewałem się grania w stylu Shades of God. Takie sobie te numery, z tym że drugi z nowych nieco lepszy. Plusem jest fakt, że jest więcej czystego śpiewu, a mało ryków.
ale te drugie dalej są - albo pierwsze. widziałbym zarówno te pierwsze solo, jak i drugie, ale wyłącznie, bo te przeplatanki dalej brzmią kwadratowo (błędne przekonanie, że złoty środek to wysunięcie śpiewu, a cofnięcie ryków).
No to Vulture się pięknie wkurwi, to jest niby takie wokalne DM, ale ogólnie ewidentne MDB.Teledysk ładny.Romantyczny taki.Przyrodniczy. Taki jak ja lubię.
Lukass pisze:Numer przyzwoity, ale nic więcej. Wpływów MDB nie stwierdzono (no dobra, klip trochę w klimatach). Czekam na płytę.
Łoł. Tak "na wyrywki" znasz ich twórczość? Świetnie.
Panie Numerki, twórczość PL i MDB znam bardzo dobrze. Od tych właśnie kapel zaczynałem swoją karierę koncertową w latach 90., nie zostawiłem ich przez wszystkie te lata. I tak, nie słyszę za bardzo MDB w tym numerze. Zrób z tym co chcesz, ja idę spać.