plastikowe pitolenie dla fanów wrestlinguNasum pisze:est pisze:Chujowa, anuluj lepiej zamówienie. W dodatku słyszałem, że gra tam murzyn.
Typowy hamburgerowy death metal;-)
SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SUFFOCATION
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
...siedzących w swoim ogródku i ogladających finał super bowl .
- gelO
- zahartowany metalizator
Cholerka, jednak czwórkę też mam, nie wiedzialem, ze wydali 5 plyt.gelO pisze:O fuck, juz zapłaciłem, co ja teraz zrobie??? HE czwórki nie mam, ale jedynke niedawno kupilem, hehe
-
est
Pewnie dlatego Mol lubi koszykówkę i psioczy na piłkę nożną:)
-
est
New York death metal veterans, SUFFOCATION, have announced that John Gallagher of DYING FETUS will be filling in for a week of shows on their upcoming North American tour this April. Gallagher will be temporarily taking the place of vocalist Frank Mullen due to his other personal commitments. “I’m looking forward to seeing our amazing fans on the road,” commented Mullen. “John Gallagher from DYING FETUS will be filling in for a few shows that I can’t do and I'm sure he will do an awesome job. So please show your support for him and the band! See you soon.”
“I'm stoked to be performing on several shows with longtime friends and my brothers in metal, SUFFOCATION,” added Gallagher. “It's going to be a blast and since I'll JUST be singing the vocals, they are going to be super sick and guttural. So make sure to come out and party with us and witness the brutality!”
Łysol za łysola:)
“I'm stoked to be performing on several shows with longtime friends and my brothers in metal, SUFFOCATION,” added Gallagher. “It's going to be a blast and since I'll JUST be singing the vocals, they are going to be super sick and guttural. So make sure to come out and party with us and witness the brutality!”
Łysol za łysola:)
- vicek
hmn ciekawe dlaczego Franek nie może
- Mol
-
Nasum
W sumie dobry wybór - wokal Johna też mi się podoba, koleś ma niezłe gardło. zdecydowanie lepsze niż wokalista Decrepith birth
-
Death in another way
- weteran forumowych bitew
Najnowszą płytę oceniam na 8/10 punktów-brakuje jej trochę mocy i ostrego "pierdolnięcia", choć oczywiście od początkowych jej sekund wiadomo jakiego zespołu się słucha!
- Mol
panowie zagraja 30 maja w Krakowie w klubie Kwadrat. na supporcie: Cephalic Carnage, Havok i Fallujah.
- Harlequin
Boże Ciało. Dzien wczesniej KD w Wawce. Tour de Poland :D ?
- ozzy
- w mackach Zła
o tym samym też od razu pomyślałem...Harlequin pisze:Boże Ciało. Dzien wczesniej KD w Wawce. Tour de Poland :D ?
SODOM i chuj
- Self
- rasowy masterfulowicz
Na usta ciśnie się pytanie, czy przyjadą z Panem Czołgiem*, ale i tak wpadam!
* ale widzę, że już w pierwszej połowie maja wpadają do Europy, więc szanse niestety marne :(
Ja prędzej zaliczę tour w drugą stronę, bo 31 maja Motorhead na Urynaliach. :D Ale zajebisty weekend się szykuje. :DHarlequin pisze:Boże Ciało. Dzien wczesniej KD w Wawce. Tour de Poland :D ?
* ale widzę, że już w pierwszej połowie maja wpadają do Europy, więc szanse niestety marne :(
-
Death in another way
Juz lepszej daty nie mozna bylo wymyslec!!!???:-(((
- gelO
ozzy pisze:o tym samym też od razu pomyślałem...Harlequin pisze:Boże Ciało. Dzien wczesniej KD w Wawce. Tour de Poland :D ?
Pijemy?
- mad
Nic lepszego metalowego w tymże roku pańskim jeszczem nie słyszał - ale przyznaję, że słyszałem niewiele. Żaden utwór mnie nie nudzi, nie ziewnąłem ani razu, a podejście do zwartości kompozycji objawiające się np. w wyjebaniu intra bardzo mi podchodzi (co nie znaczy, że tak mieliby grać wszyscy).
- Harlequin
Jesli przybędę to tak :)gelO pisze:Pijemy?
-
Nasum
Mol pisze:panowie zagraja 30 maja w Krakowie w klubie Kwadrat. na supporcie: Cephalic Carnage, Havok i Fallujah.
Zagrają niestety bez Franka, ale za to z lepszym gardłowym niz ostatnio, John z Dying Fetus ma stalowe struny głosowe . Poza tym bdb informacja!
-
est
A skąd wiesz, że z Johnem będą w Polsce?
-
Nasum
Odwiedź dział koncerty, temat o Suffo w Krakowie;-)