POSTHUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Re: POSTHUM
Lubię gotować :) ale raczej nie ma to nic do rzeczy w wątku o Posthum, mógłbyś polecić coś jeszcze w podobnych klimatach, a nie spamować sobie we własnym temacie ;)
You've got nothing to lose but your lives.
widzę, że z wątku o Posthum i tak nic już nie będzie więc w zamian próbuję z Tobą trochę poflirtować :))Random Apex pisze:Lubię gotować :) ale raczej nie ma to nic do rzeczy w wątku o Posthum,
oj tak zaraz spamować - zaraz zmienię temat na "Spacer po mieście", wyrzucę posty o POSTHUM i będzie dobrze :)Random Apex pisze:mógłbyś polecić coś jeszcze w podobnych klimatach, a nie spamować sobie we własnym temacie ;)
- Block69
- zahartowany metalizator
- Random Apex
Bo do słuchania takiej muzyki trzeba ubrać sweter i okulary z grubymi oprawkami, niestety
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Ehh, miałem posłuchać a tu taki kwiat :D

Czyli też postawię to między Lantlôs, Thränenkind, An Autumn for Crippled Children i Farsot:Random Apex pisze:postawiłabym to na półce między Lantlôs, Thränenkind, An Autumn for Crippled Children i... Farsot
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no to odpowiednio jestem ubrany do tej nuty ;)Random Apex pisze:Bo do słuchania takiej muzyki trzeba ubrać sweter i okulary z grubymi oprawkami, niestety
- Random Apex
- Morph
- Kontakt:
Nie cwaniakuj dziewczyno, tak to mogą do mnie pisać zarejestrowani do 2004 :D
- Random Apex
Ja tutaj od 1979 roku piszę, tylko pod innym nickiem ;-)
Posłuchaj, posłuchaj, Ty lubisz takie hipstery, może Ci się spodoba, bo IhaSSanowi pewno już podeszło. Zaraz przyleci jeszcze Skarf i powie, że to już zna od 10 lat
Posłuchaj, posłuchaj, Ty lubisz takie hipstery, może Ci się spodoba, bo IhaSSanowi pewno już podeszło. Zaraz przyleci jeszcze Skarf i powie, że to już zna od 10 lat
- Morph
- Kontakt:
Jedyne hipstery jakie lubie to:Random Apex pisze:Ja tutaj od 1979 roku piszę, tylko pod innym nickiem ;-)

W 1979 to pewnie się Twoja mama urodziła :)Random Apex pisze:Ja tutaj od 1979 roku piszę, tylko pod innym nickiem ;-)
- Block69
- zahartowany metalizator
Mosz racja. Jak wszedł pierwszy riff to od razu miałem cwiter przed oczamiRandom Apex pisze:Bo do słuchania takiej muzyki trzeba ubrać sweter i okulary z grubymi oprawkami, niestety

PENIS METAL
Przypomniałem sobie skąd znam Posthum.
edit
Nie wiem, czy to , że pełnili (z tego co pamiętam) rolę technicznych dla SATYRICON, nie powinno być powodem do usunięcia tego wątku.
edit
Nie wiem, czy to , że pełnili (z tego co pamiętam) rolę technicznych dla SATYRICON, nie powinno być powodem do usunięcia tego wątku.