Co tu dużo pisać: Heretic rozpierdala.Jak dla mnie po Countess,Funeral Wings i Bestial Summoning czołówka BM z niderlandów.
Niestety w Polsce mało znani a szkoda.
Heretic
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- kosmokrator
- zaczyna szaleć
Heretic
Hejka,nie lubię Cie.Pa:D
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Heretic
Dwójka ma zjebane brzmienie, ale generalnie bardzo ich lubię.
I NIE MA CHUJA WE WSI :)
PS. teraz to oni graja punk/heavy metal ;)
I NIE MA CHUJA WE WSI :)
PS. teraz to oni graja punk/heavy metal ;)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Re: Heretic
mam gdzieś do szafki wciśnięte "Gods Over Humans, Slaves Under Satan" (czad tytuł), ale sobie muszę odświeżyć i może wtedy mnie przekona.
odpaliłem któryś numer z tego albumu z YT i kurwa brzmienie bębnów to kładzie po prostu, już nie chce mi się odświeżać :D szkoda, bo to z linasa od DIC HUNT lepsze wyraźnie
odpaliłem któryś numer z tego albumu z YT i kurwa brzmienie bębnów to kładzie po prostu, już nie chce mi się odświeżać :D szkoda, bo to z linasa od DIC HUNT lepsze wyraźnie