Techniczny thrash z Rosji. Powstali w 1988, wydali tylko jedną płytę - Кровоизлияние po czym się rozpadli, a szkoda bo album rwie dupe po całości. Świetny baSS i perka, ale najważniejsze na tej płycie są riffy których Coroner by sie nie powstydził - szybkie i ostre jak polsilver. Ogólnie kapela zajebista, szkoda, że zapomniana ale można znaleźć wałek z 2010 roku i kopie dupe jak crocop.
W 2007 wyszła reedycja na CD jednak została przyspieszona, co sprawia, że album staje się jeszcze bardziej zabójczy.
Polecam !
ASPID
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Re: Aspid
http://"hotlink od ruskich zabroniony"/groups/251/post-view/23734
Pozycja 14. To tak odnośnie nowego materiału, ale chyba nie planują pełnej reaktywacji.
Sympatycy Death, Atheist czy Coroner powinni być ukontentowani, pod warunkiem że tolerują język wschodnich sąsiadów. Extravasation ma wielkie włochate jaja, a technika jest tu wyłącznie środkiem zniszczenia.
Pozycja 14. To tak odnośnie nowego materiału, ale chyba nie planują pełnej reaktywacji.
Sympatycy Death, Atheist czy Coroner powinni być ukontentowani, pod warunkiem że tolerują język wschodnich sąsiadów. Extravasation ma wielkie włochate jaja, a technika jest tu wyłącznie środkiem zniszczenia.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Potwierdzam powyższe, a język rosyjski jest w przypadku Aspid atutem nie do zbicia. Cudny album!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a ma ktos te wersje bez remasteru?? bo obadałem na szybko i podoba mi sie, swietne granie, ale Coronera to nie zdetronizowali ;)
ale chciałbym osluchac oryginał, bo ja wrogiem masteringu jestem - Incubus - Serpent Temptation tylko z analogu!!
ale chciałbym osluchac oryginał, bo ja wrogiem masteringu jestem - Incubus - Serpent Temptation tylko z analogu!!
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Rattlehead
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Oryginał wyszedł tylko na czarnuchu i kasetach w mocno limitowanych edycjach. Nie mam, nie znałem tego zespołu wtedy, a szkoda. Ten przyspieszony remaster nie jest zły, acz sztuczne przyspieszanie to z zasady poroniony pomysł. Ja zanabyłem ongiś wprost od Stigmartyr Records.Adrian696 pisze:a ma ktos te wersje bez remasteru?? bo obadałem na szybko i podoba mi sie, swietne granie, ale Coronera to nie zdetronizowali ;)
- Adrian696
no zdaje sobie sprawe, ale moze ktos ma ripa własnie z analog, skoro na youtube sa obie wersje jednego kawałka... jakby ktos tradił (licze na Pacjenta, bo on duzo odkrywa w odmetach netu) to linka prosze mi podesłac :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
Mowiłem. :) Nie szukałem na youtube, tylko sprawdziłem to co tu zapodał ktos. Ja szukalem na ruskich blogach i były tylko wersje remasterowane.
Podziekował.
Podziekował.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ASPID
[youtube][/youtube]
Powyżej taka ciekawostka. Od 3 dni wałkuje pełniaka w koło. nawet nie wiedziałem, ze w 2014 wyszła reedka bez bonusów z oryginalnym brzmieniem z taśm matek. Dobra Małżowinka zdecydowała sie sprezentować mi to na gwiazdkę. A że płyta to wybitna to nie mam wątpliwosci.
Powyżej taka ciekawostka. Od 3 dni wałkuje pełniaka w koło. nawet nie wiedziałem, ze w 2014 wyszła reedka bez bonusów z oryginalnym brzmieniem z taśm matek. Dobra Małżowinka zdecydowała sie sprezentować mi to na gwiazdkę. A że płyta to wybitna to nie mam wątpliwosci.