BIOHAZARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: BIOHAZARD
Dla mnie na IV album Biohazard nadaje sie Heirs to Thievery Misery Index. To jest naturalne rozwinięcie ich muzyki a to co robi teraz Biohazard to taki autoplagiat. Fuck the System to śpiewali już na Mata Leao. 

Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Hellion
- Tatuś
- Kontakt:
Posklejało mi się. Ale tamto było bardziej takiej radosne bo mieli wtedy 30 lat a nie 60. 

Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a teraz pora na ballade 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
Fuel 

-
- postuje jak opętany!
Tak mi się przypomniało odnośnie Biohazard jak za gówniaka miałem w szkole podstawowej "dyskotekę" i jakiś Bolek odpowiedzialny za muzykę poszedł do sracza a leciało akurat chyba Roxette o ile pamiętam, ja najebany 2 piwami Leżajsk wjebałem Urban Discipline do sprzętu i prawie kolumny popaliło a cała dzieciarnia z nauczycielami nie wiedziała co się dzieje. Wychowawczyni mnie wyjebała z imprezy. Nie żałuję.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Słucham, słucham i całkiem przyjemne to jest, szczególnie praca gitar (solówki Bobby'ego jak za starych, dobrych czasów). Wokale jakieś nad wyraz wkurwione momentami. Tak to oni ryja na płytach nie darli chyba nigdy. Ogólnie po RiD płyta wydaje się wyjątkowo żywa. 98% to biotrademarki, od razu wiadomo, że nie szukają nowych fanów tylko łechtają starych dziadów. Czuję się połechtany.
- vicek
- zahartowany metalizator
ja miałem podobnie w podstawówce. Były urodziny jakiejś dziewczynki , a mnie poprosili o udostępnienie sprzętu grającego .HCDamage pisze: ↑17-10-2025, 10:42Tak mi się przypomniało odnośnie Biohazard jak za gówniaka miałem w szkole podstawowej "dyskotekę" i jakiś Bolek odpowiedzialny za muzykę poszedł do sracza a leciało akurat chyba Roxette o ile pamiętam, ja najebany 2 piwami Leżajsk wjebałem Urban Discipline do sprzętu i prawie kolumny popaliło a cała dzieciarnia z nauczycielami nie wiedziała co się dzieje. Wychowawczyni mnie wyjebała z imprezy. Nie żałuję.
No i oczywiście zabrałem swoje płyty i kasety , leciało morbid angel , deicide itp .... Dziewczę płakało że jej urodziny zniszczyłem .