Przedsprzedaż biletów na koncert ruszy w Knock Out Music Store i ebilet.pl kolejno:
w trybie Artist’s Presale od 26.09 (10:00)
w otwartej sprzedaży od 29.09 o 10:00

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

259/370 zł
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
różnie, zależy od dźwiękowca, byłem kilka razy i bywało dobrze jak na DCD, albo średnio jak na Dream Theater lub imprezach strażackich z gwiazdą wieczoru, hala służąca jako lodowisko, albo na imprezy strażackie i targi, w połowie beton, a w drugiej połowie blaszak bez dedykowanej izolacji akustycznej,
byłem na Megadeth i 2x Scooter
Medard pisze: ↑25-09-2025, 16:37różnie, zależy od dźwiękowca, byłem kilka razy i bywało dobrze jak na DCD, albo średnio jak na Dream Theater lub imprezach strażackich z gwiazdą wieczoru, hala służąca jako lodowisko, albo na imprezy strażackie i targi, w połowie beton, a w drugiej połowie blaszak bez dedykowanej izolacji akustycznej,
btw skład bdb, więc rozważam wszystkie za i przeciw przed przybyciem
no przeca nie leją wodą po głównej hali, bywają koncerty i targi,ggfh pisze: ↑25-09-2025, 18:25Medard pisze: ↑25-09-2025, 16:37różnie, zależy od dźwiękowca, byłem kilka razy i bywało dobrze jak na DCD, albo średnio jak na Dream Theater lub imprezach strażackich z gwiazdą wieczoru, hala służąca jako lodowisko, albo na imprezy strażackie i targi, w połowie beton, a w drugiej połowie blaszak bez dedykowanej izolacji akustycznej,
btw skład bdb, więc rozważam wszystkie za i przeciw przed przybyciem
no jak... lodowisko jest od daaaaaaaaawna na tym nowym, szklanym torwarze, ktory widac z okien pojazdow mknacych "szeroka jak morze trasa lazienkowska". koncert bedzie w tym starym, co tam czasem jakies mecze siatkowki, koszykowki czy prawie 30 lat temu "gambleriade" robili![]()