POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Jest to wyjatkowo glupie pytanie, bo natura (nomen omen z natury) zawsze jest dzika
woodpecker from space
- DST
- weteran forumowych bitew
Niemniej oczekuję od kol. Trupa merytorycznego dyskursu filozoficznego o gównie. Najwyższa pora, napięcie narasta od paru dni.
- trup
Wiadomo. Jak mawiał klasyk:
"To shit, or not to shit?"
Tylko się przygotuję, dokonam defekacji oraz ablucji.
"To shit, or not to shit?"
Tylko się przygotuję, dokonam defekacji oraz ablucji.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- empir
- zahartowany metalizator
- empir
Ja kiedyś przeczytałem poniższy artykuł. Może nawet link do niego znalazłem na masterfulu?trup pisze: ↑30-07-2024, 22:30Gdyż to temat rzeka (nomen omen).
Niedawno czytałem analizę eksperta w jakich zbiornikach można sikać i jest to higieniczne, bezpieczne i zdrowe dla sikajacego i innych użytkowników akwenów.
W wielkim skrócie: w morzu tak. W jeziorze nie. W rzecze lepiej nie. W basenie nie. O klockach nie było mowy gdyż jak mniemam było to oczywiste że nie sramy do wspólnej wody, wspólnych kąpielisk.
Jednakowoż nie jest.
Czy tworzenie papirzkoków w lasach, parkach, krzakach, jest przejawem zdziczenia czy powrotu do natury?
Polecam.
Może będzie upgrade o sraniu?
https://vibez.pl/myimpact/czy-mozna-sik ... 215538592a
- empir
W kościołach mają przy wejściu pisuarytrup pisze: ↑30-07-2024, 21:35Na przystanku? w autobusie? W sklepie między regałami? W kościele do konfesjonału?Wzburzony Obserwator pisze: ↑30-07-2024, 19:14Nie wiem o co wielkie halo, jak człowieka przyciśnie, to sra, gdzie może.
- trup
to się nazywa PISSUARIUM.empir pisze: ↑31-07-2024, 23:39W kościołach mają przy wejściu pisuarytrup pisze: ↑30-07-2024, 21:35Na przystanku? w autobusie? W sklepie między regałami? W kościele do konfesjonału?Wzburzony Obserwator pisze: ↑30-07-2024, 19:14Nie wiem o co wielkie halo, jak człowieka przyciśnie, to sra, gdzie może.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Hellion
- w mackach Zła
Będąc w 4 klasie podstawówki miałem lekcje religii w salce kościelnej w szczecińskiej Katedrze. Na długiej przerwie, przed lekcją, kolega nasikał do butelki po jakimś napoju i w rękawie przemycił do kościoła. Wlał całą zawartość do wody święconej. Czekaliśmy na lekcję i toczyliśmy bekę z babet, które maczały tam łapy i cyk znak krzyża po czole.empir pisze: ↑31-07-2024, 23:39W kościołach mają przy wejściu pisuarytrup pisze: ↑30-07-2024, 21:35Na przystanku? w autobusie? W sklepie między regałami? W kościele do konfesjonału?Wzburzony Obserwator pisze: ↑30-07-2024, 19:14Nie wiem o co wielkie halo, jak człowieka przyciśnie, to sra, gdzie może.
Wiem, że to głupie i chamskie, ale gdy mieliśmy 10 lat wydawało sie nam to wchuj zabawne.
A co do pisuaru, to mój nieżyjący już niestety kolega z klasy, pierdolnął kiedyś takiego zawijasa w szkolnym WC, że jak woźna weszła do klopa to aż wydała okrzyk w stylu - o mój święty Panie!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Dobry zawodnik:) Solidnie połączył kropki
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- Hatefire
Znaczy, że Tusk zadzwonił i powiedział "Pani Taylor jest taka sprawa...". xD
Tak serio mówiąc, to nawet głupie metaluchowe koncerty są ogłaszane, w chuj wcześniej. Jestem w stanie dużo postawić, że to było bukowane jeszcze za PiS. No, ale to jest właśnie ten słynny risercz ziemkiewiczowski at its best xD
Tak serio mówiąc, to nawet głupie metaluchowe koncerty są ogłaszane, w chuj wcześniej. Jestem w stanie dużo postawić, że to było bukowane jeszcze za PiS. No, ale to jest właśnie ten słynny risercz ziemkiewiczowski at its best xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
To jest takie intelektualne dno, że dostaję wysypki ilekroć natrafię na to nazwisko.
- empir
Ale żeby takie koncerty były dotowane z budżetu? Kto to widział.
- bartwa
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Rejwan
- w mackach Zła
Hispzania również przyłączyła się do antymuslimskich protestów. parę zamordowanych kobiet stało się temu powodem
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- bartwa
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Lukass
Hmmm, również? O ile dobrze kojarzę, sprawca zabójstw w UK był synem migrantów chrześcijańskich.
To those who did not dare to sing out of tune
Or sing a different song
To march to the beat of a different drum and speak
The truths others fear
Or sing a different song
To march to the beat of a different drum and speak
The truths others fear
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
+ to w UK cieżko nazwać protestami jak polega na napierdalaniu randomowych ludzi na ulicy na bazie koloru skóry.
rzułf
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
rzułf